Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, hogy dolgozzam fel?
G. vagyok!
Alakul ez azért!:) Lehet,hogy a ribi megtudta,hogy pénzt adott,és ezért akadt ki.Nyugi, mert ezzel maga alatt vágja a fát.A RÁk nyugalom,és békekedvelő ember, nem sokáig bírja majd ezt a c. stílust!!!Ha meg igen,meg is érdemli.
Az én férjem is tök higgadtan,nyugodtan tudja végighallgatni a kitöréseimet.AKKOR is nyugodt maradt,mint a tied!:)
Tudjad,hogy befolyásolható,és nehezen tudd dönteni!!!
Úgyhogy,ha eljön a kellő pillanat,neked kell kézbe venni az ügyet.Lehet,hogy arra vár majd,hogy Te ajánld fel, visszafogadod,ha végleg megszakítja a kapcsolatát a ribivel. Csak várd ki! Persze,ha még szereted..
Szia,G. vagyok!
Hát nem tudom,ha veled nem ment neki a szex,akkor valószínűleg a nővel meg igen!Ezáltal újra férfinak érzi magát vele...Mióta nem működött a szex köztetek?
Szia Zsóka,G. vagyok!
Van valami fejlemény veled?
Helyes!Fel a fejjel! Ne rágasd be magad mindenen,amit főzött,egy meg!
Mutasd meg,hogy nem zuhansz össze nélküle! Puszi.
SZia!Úgy látom, már belenyugodtál,mert "volt uram"ként emlegeted!Szóbajött a válás is?
Én belspusztultam volna,lehet,ha látom, hogy ölelik,csókolják egymást...
Te már gyógyulsz,szerintem!:)
Puszi.G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!