Hogyan dolgozzam fel a tegnap esti ufó esetet?
Éjszaka sátoroztunk. Hajnalban felkeltem pisilni kijöttem a sátorból és akkor láttam meg az ufót. Az ufó kör alakú volt és lila, sárga, zöld és fehér színekben világított felváltva. Elbújtam egy bokorba de szerintem észrevett mert rám világított én meg ott guggoltam lehúzott pizsamanadrággal és sírtam félelmembe. Pár másodpercig világított rám zöld fénnyel én eközben kiterveltem hogy mozdulatlan legyek hátha csak a mozgást érzékelik. A tervem bejött és békén hagyott, elment.
Nem iszok soha alkoholt és nem drogozok sose. Nem vagyok elmebeteg és teljesen egészséges vagyok. 404 és ufó kutató válaszát várom főleg és azokét akik nem kiröhögnek hanem normálisak.
Szia ezek a lények akár az őseid is lehettek nekik talán csak egy hangya vagy ami az érdeklődést illeti,
de lehet valamelyik életedben te is egy ilyen lény testében végeztél küldetést,pontosan nem lehet megmondani épp a hajóban ülők kik vagy mik voltak és honnan jöttek,túl sok lehetséges magyarázat van.
Rádvilágitottak ,de zöld fénnyel és a zöld az megnyugtató szín,tehát próbálták mérsékelni a félelmed.Ez persze nem biztos.De nagyon valószinű.
Tegnap 14:11! Igen ismerem a farkast kiáltó esetét, de ez nem is kapcsolódik a témához! Amit te írtál nyersen azt jelenti, hogy "Jönnek sz UFO-K! Jönnek az UFO-k!" Nem jönnek! Aztán amikor tényleg jönnek nem fogja senki sem elhinni! Ez nagyon nem így van! Akkor már rég itt kéne lenniük a mindennapjainkban minden kétséget kizáróan (nyilván sokan írhatják, hogy már köztünk vannak akár emberi alakban stb, de mindenféle képen rejtőzködve). Átfogalmazom akkor amit tegnap írtam: szóval vannak olyanok akiknek már a kérdésből és a "magyarázatból" kiderül, hogy max a kérdező elméjében létezik, de amit a kérdező írt az annyira valóságos és nekem is volt hasonló élményem. Szerencsére rám semmilyen fényt nem bocsátott ki és nem volt félelem érzetünk (az öcsém is látta). De a szkeptikusokat úgysem fogja soha semmi sem meggyőzni!
Kérdező: próbáld meg feldolgozni, mert nem szabad csak ennek a félelemnek élned. Senki sem tudhatja, hogy visszajönnek e érted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!