Szellemet látna a kisfiam?
Kisfiam két és fél éves, azt vettük észre hogy fél bemenni a szobájába egyedül. Két hónapja sírva, visítva szaladt ki a konyhába hozzám, hogy bent van egy néni a szobájába. Még nem beszél tisztán, de jól megérteti magát. Az ölembe vettem és bementünk a szobába, megkérdeztem hol van a néni mire a sarokba mutatott és gyorsan bedugta a fejét a nyakamhoz. Kérdeztem, hogy mit csinált a néni erre a fejére ütött és mondta így csinált.
Nagyon megijedtem! Igazából nem tudom mire vélni, mert a meséket nagyon megválogatjuk, szellemekről nem halott (fel sem fogja szerintem hogy mi az)
Ha bizonyítva lenne, akkor érdekelne titeket?
Miért vártok másra, ti is képesek vagytok rá megtanulni, ingyen, szóval hajrá :)
Amúgy ha nem lenne igaz ez az aura csakra téma, akkor honnan ered? Miért ír ennyi ember könyvet róla, miért érdekel ennyi embert?
Ki találta ezt ki? Csak egyszer olvasnátok utána pl. a csakráknak és észre vennétek hogy micsoda rendszer van benne, hogyan kapcsolódnak a testhez és az elméhez.
Te, már nem azért, de a vámpírok is sok embert érdekelnek, sokan írnak róluk, sőt, még filmeket is csinálnak róluk!
Akkor most szerinted érdemes elmenni vámpírkutatónak?
Egy kérésem van .
aki válaszolni szeretne erre , vállalja legalább a Nick nevét .
Annak , aki ezt megteszi , és szeretné megtanulni azt , hogyan kell az aurát meglátni , privátban jelentkezhet nálam . ígérem , 15 perc alatt megtanítalak rá .
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
A másik , én római katolikusként születtem , de nekem ne hivatkozzon senki a kib... szott bibliára .
kik írták ??
a papok .
vagyis csak hamisították , és kiegészítették , ahogy nekik jól esett .
nem most , 1500 évvel ezelőtt kezdték . azóta kikerült a bibliából a : szellem ,a reinkarnáció - és még sok más szó is .
miért ??
olyan ne írjon választ , aki papi hivatást gyakorol , mert elfogult , és emellett vak is .
ki hirdetett keresztes háborút az iszlám ellen ??
nem Isten - a papság
Isten szeretetet hirdetett , nem háborút , vért és halált .
Istent szeretem , a papokat -sajnos nem . hazudtak akkor is - most is .
ezt azért írtam le , hogy láthassa mindenki , nem vagyok a bibliai glória megszállottja .
de
én is láttam már -élő emberen glóriát , igaz , nem sokat - de láttam . láttam már aurát sokfélét .
nem kell hinned a szellemekben , nem kell hinned a spirituális életvitelben , de ha eljönnél , egy 15 perces tanításra , csak azt kérem hogy ENGEDD hogy megtörténjen .
JA , ÉS NEM KÉREK ÉRTE SEMMIT CSERÉBE .
NEM PÉNZÉRT CSINÁLOM !!
Nem akartam ekkora vitát, ez tényleg csak segítség kérés volt azoktól akik hisznek és tudnak segíteni!
A mai napig nem megy be a kicsi fiam a szobájába! Nem kérdezzük tőle mert nem akarjuk a szájába adni a dolgokat. Nem hiszem, hogy egy ekkora gyerek ilyenekről tudna fantáziálni! Nem engedünk neki, mindenféle meséket, nagyon szigorú vagyok e téren. Azt gondolom, hogy a sok erőszak amit egyes mesék sugároznak hatással lehet az idegrendszer fejlődésre és ezért van annyi "hiperaktív" figyelem hiányos gyerek. És valahonnan tanulják ezt a kezelhetetlen viselkedést!
Szóval nálunk bogyó és babóca, kac-kac kócók, banánok pizsamában, jally jam és a toy story3. része ami megy a tv-ben. Ha valaki ismeri ezeket a meséket akkor kizártnak tartja, hogy a gyerek ezekből szellemekről fantáziálni, és persze tegyük hozzá hogy egy két és fél évesről van szó!
Én hiszem, hogy léteznek "vándor" lelkek. Akik valami folytán itt ragadtak, vagy el sem akartak menni. De nem akarok semmit bizonygatni, mert mindenkinek megvan a saját véleménye! És ezt tiszteletben kell tartani!!!!!!
Van egy megfoghatatlan dolog ami boztos jobban létezik mint a szellem ez a szegénység vagy nyomor.
Nekem a gyerek korom nem volt jó igazi barátaim soha nem voltak csak akikel beszélgetem is ök mind hittek valamiben ( isten, ufo, szellem, dimenziok, stb )
Az ilyen emberek mint én is ahol nincs kenyér sok a szabad idö elhihetitek hogy mi várjuk keresük a legapróbb csodákat furcsaságokat hogy legyen valami különös is az életünkben.
És csak elmondanám hogy soha nem láttam nem tapasztaltam semmit pedig elhihetitek hogy sok ilyen marhával voltam körbevéve és hát még unalmamban is meghalgatam öket volt mikor érdekelt is.
De ezek marhaságok ha lenne az embereknek munkájuk vagy ha a tanulásra koncentrálnának nem érnének rá Istentöl kéregetni, vagy a Sátánal harcolni, vagy szellemeket üzni, vagy másik dimenzióba utazni, stb.
Ezeknek az embereknek sok a szabad idejük! Ez nem rossz csak használhatnák másra is. ( 26 éves vagyok )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!