Szellemet látna a kisfiam?
Kisfiam két és fél éves, azt vettük észre hogy fél bemenni a szobájába egyedül. Két hónapja sírva, visítva szaladt ki a konyhába hozzám, hogy bent van egy néni a szobájába. Még nem beszél tisztán, de jól megérteti magát. Az ölembe vettem és bementünk a szobába, megkérdeztem hol van a néni mire a sarokba mutatott és gyorsan bedugta a fejét a nyakamhoz. Kérdeztem, hogy mit csinált a néni erre a fejére ütött és mondta így csinált.
Nagyon megijedtem! Igazából nem tudom mire vélni, mert a meséket nagyon megválogatjuk, szellemekről nem halott (fel sem fogja szerintem hogy mi az)
De most hogy bizonyítsam neked ha a műszereink még gyerekcipőben járnak?
Mondom, nézd az oroszokat már vagy 30 éve felfedezték az aurát eszközökkel.
Az aurához meg csatlakoznak a csakrák.
Ez egy komplex rendszer hozzátartozik az emberi testhez.
Szemjon Kirlian, szovjet villamosmérnök.
Küld rá a guglit, ha tovább akadékoskodsz akkor nem tudok rajtad segíteni, sőt senki más sem, csak saját magad.
Kirlian's experiments did not provide evidence for an energy field other than the electric fields produced by chemical processes, and the streaming process of coronal discharges.[4]
The coronal discharges identified as Kirlian auras are the result of stochastic electric ionization processes, and are greatly affected by many factors, including the voltage and frequency of the stimulus, the pressure with which a person or object touches the imaging surface, the local humidity around the object being imaged, how well grounded the person or object is, and other local factors affecting the conductivity of the person or object being imaged. Oils, sweat, bacteria, and other ionizing contaminants found on living tissues can also affect the resulting images.
Nem tudom tudsz e angolul, ha nem, akkor szívesen lefordítom, de a lényeg annyi, hogy semmiféle auráról nincs szó.
# 71
Megnéztük, megint lőttél egy öngólt.
A műszereinkkel meg semmi gond, a gond az, hogy olyat akarsz lemérni vele ami nincs :)
ui.: A támadás tipikus reakció egy vitában, mikor kifogysz az érvekből. Üzenem, hogy én immunis vagyok rá.
Szerintem felesleges vitatkozni. Úgy sem jut ez a kérdése sosem előrébb megválaszolás terén.
Ui.: nem én írtam a támadó kommenteket, de "immunis vagyok" és ha valaki géppisztollyal támad? :)
Mind1 fölösleges, próbáltalak titeket győzködni hátha egy kicsit többek lesztek ezáltal, de ha ti nem akarjátok akkor ez van.
Ezek a dolgok attól még vannak, még ha egyesek vakok is rá.
Úgy érzem magam mint aki egy vakondot győzködik hogy milyen szép a szivárvány, dugja ki a fejét a föld alól.
"Ezek a dolgok attól még vannak, még ha egyesek vakok is rá."
Szerencsére vannak olyanok akik nem, és húszezeré' megmondják nekem, hogy lila színű az aurám, hogy 2 szellem van rajtam, hogy jövőhónap elején javul az anyagi helyzetem, hogy a párkapcsolatomban néha adódnak problémák, és még extraként a rossz szellemeket is elkergetik a házamból. Isten áldja az ezotériát!
"De te még engem nem tudtál meggyőzni hogy nincs igazam"
Hát bes*arok. Annak kell bizonyítania, aki állít. Mi sajnos nem tudjuk bebizonyítani, hogy nincs igazad, mint ahogy Te sem tudod azt, hogy nekem nincs igazam, amikor azt állítom, hogy léteznek háromfarkú bohócok, akik igazából madarak, de át tudnak változni hétköznapi emberekké és kislányokat erőszakolnak.
Mi csak annyit tudunk mondani, hogy nem léteznek hasonló dolgok, mert nincs rájuk bizonyíték, pedig kismillió kísérlettel lehetne igazolni az általatok állított dolgok hitelességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!