Szellemet látna a kisfiam?
Kisfiam két és fél éves, azt vettük észre hogy fél bemenni a szobájába egyedül. Két hónapja sírva, visítva szaladt ki a konyhába hozzám, hogy bent van egy néni a szobájába. Még nem beszél tisztán, de jól megérteti magát. Az ölembe vettem és bementünk a szobába, megkérdeztem hol van a néni mire a sarokba mutatott és gyorsan bedugta a fejét a nyakamhoz. Kérdeztem, hogy mit csinált a néni erre a fejére ütött és mondta így csinált.
Nagyon megijedtem! Igazából nem tudom mire vélni, mert a meséket nagyon megválogatjuk, szellemekről nem halott (fel sem fogja szerintem hogy mi az)
az emberek jónéhány más állatfajjal ellentétben sokkal lassabban fejlődnek gyerekkorban, egy őz megszületik és már jár is, egy kutya néhány hét után, már tanul vadászni, egy ember nem ilyen nálunk ez egy lassabb folyamat, agy a gyerekekben ösztönösen megvan a menekülés ingere, amint a kis agyuk érzékeli, hogy messze kerültek a biztonságos anyai légkőrből, abban a pillanatban aktivizálódik a kis agyuk, és menekülnek, közben nem ritkán képzelhetnek dolgokat is... én például láttam a saját szememmel gyerekkoromban a szobámban, a végtelen történetből a nagy fekete zölden világítószemű farkast...
már azért is biztos, hogy nem szellem volt, mert szellemek nincsenek...
Ez a "szellem" elégé primitív megnevezés.
Nevezzük inkább úgy, hogy az emberi lélek van azon a helyen, és őt érzékeli.
A gyerekeknek kb. 6 éves korig nyitva van a homlokcsakrájuk (és a harmadik szemük, és nagyobb nekik a tobozmirigy kapacitásuk), ezért látják az asztrálsíkot (4. dimenziót). Mikor meghal valaki akkor elveszíti a fizikai testét (3. dimenzió), és a 4. dimenzióba kerül, ami felett még természetesen van több sík (dimenzió) is.
Nyitott Ajna csakra sok előnnyel jár, érdemes úgy nevelni a gyereket, hogy megfelelő módon működjön is továbbra ez a csakrája, azaz ne próbáljátok őt meggyőzni az ellenkezőjéről, hogy nem lát semmit.
2es akkor te mit láttál?
Amúgy a filmben hol volt fekete színű farkas?
Nem csak egy nagy fehér kutya volt?
4esnek van igaza.
5 lehet hogy a gyerek félreértett valamit, vagy nincs még rá szava amivel kitudná fejezni.
Keress valaki fehér embert aki hiteles és küldjétek át.
Szerintem a szkeptikusok nem is tudják hány ehhez hasonló kérdés van ezen a fórumon ami ugyan erről szó.
Tehát lehet benne valami.
Ennyire nem lehetnek ostobák az emberek.. Homlokcsakra meg tobozmirigy meg átjáró, JÉZUSOM.
SZELLEMEK, HOMLOKCSAKRÁK, ÁTJÁRÓK NEM LÉTEZNEK.
A gyerek egyszerűen KÉPZELŐDIK.
Mivel nem akartál elmenni, nem hagytad el a tested, így lehet ezért nem láttál semmit, vagy csak nem emlékszel.
Aki tudja onnan tudja hogy látás képessége még a legutolsó szkeptikusnak is megvan, csak tudni kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!