Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik, hogy a kisfiam...

Létezik, hogy a kisfiam szellemet lát?

Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam és kb 2 hete egy bácsiról beszél.halálra rémit!régen is volt ilyen,de elmúlt.multkor hivott,h menjek,mert a bácsi ott ül a fotelben,mire odaérek izgatottan mondja,h elment.ma megijedt,félt valamitöl,megint a bácsiról beszélt.addig nincs gond,amig a bácsi csak közlekedik,de a gyerek fél töle!ez mindennapos.apa azt mondja hagyjam abba a hülyeségeket,dehát én vagyok a kicsivel otthon,csak látom,h vmi nincs rendben.szerintetek mi történik?
2011. dec. 8. 20:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem unokatesóm látott szellemeket.. kiderült, hogy az a fürdőszobából kiszűrődő árnyékokról gondolta azt. :)
2011. dec. 8. 20:56
 2/20 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek abban ( vagy inkább nem akarok hinni), hogy a gyerekek látják a szellemeket. Az enyém 11 hónapos és néha úgy elnéz egy egy pontot meg mutat rá pedig nincs ott semmi érdekes.

Bocsi, de nem tudok segíteni, viszont most a hideg is kirázott a soraidtól.

2011. dec. 8. 20:56
 3/20 anonim ***** válasza:
Érdekes. ..Vidd el őt pszichológushoz, hátha megtudod az igazat.
2011. dec. 8. 20:58
 4/20 A kérdező kommentje:
Hát a sirás kerülget.régen is volt ilyen.persze akivel beszéltem erröl mind azt mondták ilyen nincs.régen minden éjjel történt valami,volt h megijedt,volt h mosolygott,de mindig mutatta,h min.az üres falon?ez már kb fél éve elmúlt,most megint kezdödik.az a baj,hogy szerintem a kisfiam se nagyon érti a dolgot.nem érti én miért nem értem.látom az arcán az izgatottságot és hiába mondom,h nincs ott senki,ö mondja h de a bácsi.próbáltam megnyugtatni,nem törödni vele,de annyira nyilvánvaló,h lát valakit.
2011. dec. 8. 21:08
 5/20 anonim ***** válasza:
Megértem az ijedtségedet. Ismétlem: vidd el pszichológushoz.
2011. dec. 8. 21:16
 6/20 anonim ***** válasza:
Juj én nem is tudom mit tennék a helyedbe, de megijednék az biztos. Mindennap emlegeti ezt a "bácsit"? Fogalmam sincs mit kellene tenned, ne haragudj.
2011. dec. 8. 21:16
 7/20 A kérdező kommentje:
Igen minden nap.a frász kerülget,már egyedül hagyni se merem.féltem.valamelyik nap pl.átjött a szomszéd,az 1ik fotelbe ült.miután elment kb fél óra múlva szóllt a kisfiam,h ül a bácsi a fotelben.én még helyeseltem is,h igen sanyi bácsi ott ült.de levike(a kisfiam)a másik fotelre mutogatott értetlenkedve,hogy nem sanyi bácsi,hanem ott ül a bácsi.a másik fotelben!szegényt úgy sajnálom!ki tudja miket lát.
2011. dec. 8. 21:25
 8/20 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk is volt, a kisfiam nénit látott. Azt is el tudta mondani, hogy hogy néz ki és elmesélte, hogy áll az ablaknál és minket néz. Volt, hogy nagyon félt tőle, kirohant a szobából, belém kapaszkodott, stb. Úgy oldottam meg, hogy "elkergettem" a nénit. Mintha beszélnék hozzá, megkértem, hogy menjen el. Azóta elmúlt a dolog. Azóta sem tudom, mi lehetett az. Őszintén szólva be voltam szarva én is rendesen
2011. dec. 8. 22:05
 9/20 anonim ***** válasza:
Jézusom!! Olyan sz@r ilyet olvasni így este!! Ki tudja, miféle lények nézgelődnek minket, felnőtteket...!
2011. dec. 8. 22:07
 10/20 anonim ***** válasza:
21.16-os vagyok, nem a "pszichológusos". Én egyébként hiszek a szellemekben, bár "sajnos" még nem láttam, de azt nagyon rosszul viselném ha a kisfiam látna és félne tőle. Én is nagyon sajnálnám szegényt. Szerintem próbáld meg amit írt az egyik válaszoló hogy beszélsz "hozzá" és elküldöd. Akkor a kisfiad is elhiszi hogy te is látod és talán megnyugszik, mert szerintem az is zavarja, nyugtalanítja hogy te nem látod és nem érti miért nem. Így talán ha látja hogy megkéred hogy menjen el megnyugszik a kisfiad és elmúlik ez.
2011. dec. 8. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!