Kisfiam 27 hónaposan még nem beszél csak egy-egy szót, tudom vinni őt valahová hogy fejlődjön?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 12:40
1/6 anonim válasza:
Egy 2 éves gyermek beszéd követelménye, hogy 10 szót érthetöen, tisztán, teljesen kitudjon mondani, amiben nem lehet papa, mama, baba benne.
vagy is ha ez a 10 szó megvan akkor nem kell sehova sem vinned, majd megtanul beszélni. Ha nem képes 10 szót teljesen, érthetöen kimondani, akkor keresd fel a gyermekorvosodat (habár neki a 2 éves ellenörzésen ennek fel kellett volna tünnie)és mond el neki.
2/6 anonim válasza:
nekünk a gyerekorvos adta a beutalót a korai fejlesztőbe 2 éves státuszon. de elviheted tsmt tornára is
3/6 anonim válasza:
Még nincs lemaradva semmiről.
Szerintem a fiúk később érnek egyébként is.Nekem ma pont 2 éves a kisfiam,de ő se beszél még folyékonyan.Napról-napra egyre ügyesebb.Én még nem vinném sehova.Említsd meg a gyerekorvosotoknak,de erre ő is csak ezt fogja mondani.
4 gyerkőc anyukája
4/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt mondta csak én gondoltam elkezdenék valami foglalkozást ,hátha meggyorsítaná a beszédfejlődést !
2011. dec. 8. 21:53
5/6 anonim válasza:
Nálunk az használt, hogy bekerült bölcsibe. Mindenki beszélt, csak ő nem. Dühítette, hogy nem tud kommunikálni a többiekkel és néhány hónap múlva egyszer csak elkezdett majdhogynem folyékonyan beszélni. Utána olyan dumás lett, hogy le se lehet "lőni" :DDD
6/6 A kérdező kommentje:
Már ő is jár 3 hónapja heti 3x !
2011. dec. 9. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!