Valoban szellemet láthatott a kisfiam?
Én a helyedben inkább megkérdeztem volna, hogy kit lát, kivel játszik?
Sok gyereknek vannak "képzelt " barátai, ez nem ujdonság.
Szerintem a Szellem szó nem túl jó, lehet hogy a képzelete, vagy csak tényleg egy képzelt barát.
Szeritnem ne félj, ennyire nem kell megilyedni, kérdezd meg a dokit, biztos tud valamit mondani.
De szerintem ilyen miatt soha ne kiabálj a kicsivel, inkább mindig beszélgess vele, kérdezgesd, és engedd, hogy bízzon benned, hogy mindig mindent elmondhatsson.
Szia!
Hát elég ijesztő amit írsz.Tudod mi 3 hósak vagyunk,nekem a lányom cumisüvegből eszik,és közben a plafont nézi,és vigyorog, és folyamatosan képes bámulni, de ennek nem tulajdonítottam jelentőséget,hisz a babáknak minden tetszik,akár egy árnyék is.Nem lehetett esetleg nálatok is valami ilyesmi? Bár egy évesen elég nagy manó,nem is tudom,elég ijesztően hangzik.Máskor más helységben nem fordult elő,más napszakban?Tényleg nem tudom,ha hinnék benne azt mondanám lehet,amúgy ne haragudj hogy ilyet kérdezek, de nem halt meg valakitek a családban mostanában?
tényleg nem tudok mire gondolni,az is lehet hogy csak nem volt álmos,és szórakoztatta magát,reméljük valami ilyesmi lesz a dologban.
En hiszem, hogy a gyerekek kicsi korukban latjak a szellemeket, ugyhogy az en valaszom IGEN. Neked ettol nem kell mergesnek lenned, a szellem nem fogja ot bantani, csak szorakoztatjak egymast.
Aki nem hisz a szellemekben, az most valoszinuleg tok hulyenek nez engem, de en neked valaszoltam, aki talan hisz bennuk...
Érdekes kérdést tettél fel, biztos lesz sok-sok válaszoló.
Nos az öregek úgy tartják, ha közeli rokon hal meg az 1 évig még marad a szereti köreiben vigyázni rájuk.
A gyerekek világa roppant érdekes, ők több mindent látnak a világban amit mi felnőttek nem láttunk, nem veszünk észre. Álítólag 7 éveskor körül mindenki elveszti ezen érdekes képeségét.
Akkor sem kell megijedned ha esetleg a babád így viselkedik, hiszen lehet hogy egy árny vagy megtört fény az ami tetszet neki.
Nekem az egyik este állította a fiam hogy ott van a sárkány (2 éves) a szobába, így vele együtt megkértük, hogy menjen aludni, mert álmosak vagyunk és elköszöntünk tőle, utána aludtunk.
A napközben történt dolgokat, mesét stb este újra feldolgoza ebből is adódnak az ún. képzeltbarát teoria.
Röviden ne ijedj meg, de írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!