Valoban szellemet láthatott a kisfiam?
Figyelt kérdés
kérlek segitsetek teljesen megvagyok ijedve!tegnap a kisfiam éjjel 3 ig nem tudott aludni(most 1 éves),mäskor mindig alszik 9-10 fele.bennt voltam vele végig a szobäjäban,probältam altatni csititgatni,amint kimentem a szobäjbol sikitott,sirt,bömbölt.majd gondoltam..leägyazok a szobäjäba és odafekszem vele énis hätha ugy elalszik.ez volt éjjel 1 fele vagy 2..amikor leägyaztam és lekapcsoltam a villanyokat csak a konyhäban hagytam a ksivillanyt..lefeküdtem vele a földre.és a kisfiam az ajto fele nézettaz elöszobäba és inetgetett meg mosolygott,kis pofäkat is vägott.egy darabig figyeltem hogy most miéRt csinälja.teljesen lehetett lätni rajta hogy szorakozik valakivel,méG sosem csinält ilyet!pär perc utän kicsit ideges lettem hiszen nem értettem a történteket,és räszoltam kicsit idegesen.majd rämnézett és ugyanolyan mosolyogva boldogan szorakozva nézett räm mint mikor itthon jätszik apäval vagy valakivel és szolok neki..akkor ugyanigy néz räm.akkor tudatosult bennem hogy ö tényleg jätszik "valakivel"akit én nem lätok!!!utäna megint visszanézett..integetett mosolygott stb. szoltam neki mert nagyon megijedtem hogy feküdjön le!utna megint mosolyogva rämn£ézett majd a fejem mögé,és toväbb integetett éS imäär..abba az iränyba éS lehetett lätni hogy valoban nem csak a levegövel jätszik..utäna abbamaradt mert räüvöltöttem hisz akkor mär nagyon megijdtem!!lefektettem majd elaludt kb 1 orät éS nagyon éberen megébredt.nagyon megvagyok ijedve kéRlek irjatok valamit!!!!köszönöm:(2008. okt. 22. 15:28
11/25 anonim válasza:
szerintem si látott valamit.... miért ne? hányan vannak akik ezzel a tulajdonsággal vannak megáldva? sokan...elvileg.
Az én kisfiam is valamelyik nap annyira nézte a szoba egyik sarkát, hogy az már nekem is ijesztő volt, én is néztem hogy mit néz, de semmi. De ő le nem vette a szemét arról a pontról és mosolygott. Na ez érdekes. Én nem is gondoltam, hogy másnál is van ilyen. Azt hittem én vagyok megőrülve , de nem.
Szerintem nem baj ez :)
13/25 anonim válasza:
Szerintem is megtörtéhetett!Szellemek vannak én legalább is hiszek benne!LEhet h. hülyének néztek de néha ugy érzem h. nem csak én vagyok a szobában!nekem 5 hós a kisfiam és éjjel elég sokat felkel!Néha aakor is ugy érzem h. van ott még valaki!ÉS az nem a párom aki alszik!!!Szerintem kérdezd meg a kicsit!Ettől a sztoritól bennem is meghült a vér!
14/25 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a välaszokat!!ma egész nap ezen jär az agyam:(..nem halt meg senki amugy a csalädban..az utobbi 5 évben.édesanyukämmal beséltem ma..ö azt mondta szerinte is lehetett ilyen(de hozäteszem ö elég fiatalos és sosem hitt ö sem a szellemekben..de én is olvastam mär rola hogy a kicsit lätjäk öket..nagyon vàrom hogy a kisfiam elkezdjen beszélni,és majd akkor beszélgetek vele erröl persze csak ha elöfordul majd még ilyen.és a legközelebbinél biztosan nyugodtabban fogok reagälni,nem fogok mérgesen räsolni,de szerintem valahol érhetö..igy leirva nem is olyan..de amikor ott vagy..és lesed a kisfiad hogy kivel szorakozik..és te cska levegöt lätsz és amikor rädnéz a fiad..akkor tudatosul 1 pillanat alatt hogy valoban jätszik valakivel stb..de te nem lätsz senkit..és éjjel van stb..szerintem lehet mäs is idegesen reagälna,mégha nem is az a helyes!!de bänom hogy igy reagältam hogy megemeltem a hangomat,legközelebb nem fogom ez biztos,hiszen elve egy nyugodt természet vagyok a kisfiammal.de a tegnap este..az mäs volt:(.én is éreztem hogy van ott valaki,és néz befele az ajton.a poén az hogy tudtam hogy intege a fiamnak.éreztem ne kéRdezzétek honnan.a kisfiam viszont éRdekesen intett..félig "gyere"-t félig meg integetés is volt és félrehajtotta a fejéT és mosolygott..na igy szokott ö csinälni ha apäval vagy mässal jätszik:(
2008. okt. 22. 16:30
15/25 anonim válasza:
na mostmár én is félek :) ......
16/25 anonim válasza:
nem kell idegeskedned a gyerekek igenis bele latnak a szellemi vilagba!! ja es ami a legfontosabb ne uvoltozzel vele mert azzal nem teszel jot a gyereknek hanem kerdezd meg kicsikem kivel jatszol ? es o ne aggodjal mondani fogja vagy ha nem beszel mutogatni!!ebbe semmi rosz nincsen ugy gondolom, ez pontosan ugyan olyan dolog mint mikor almukba elmosolyogjak magukat vagy eppen sirnak!!angyalokkal almodnak, vagy ahogy a te fiadnal is elofordul ebren is latjak oket!
17/25 anonim válasza:
A lélek három éves kor körül költözik bele a testbe, ezt mondják azok, akik szoros kapcsolatban vannak a szellemvilággal. A kisgyerekek 7 éves korukig vannak kapcsolatban a felsőbb világokkal. Állítólag a "képzelt barátok" onnan hozott élmények, a gyerek számára valóságosak, nem szabad ezért őket megszidni. Lehet, hogy a te gyereked sokkal fogékonyabb egy másik világra, ne öld ki belőle. Nem biztos, hogy az az egyetlen létező, amit mi látunk vagy érzékelünk. Én is inkább meséltetnék, hogy ki az, milyen stb. Éredekes lehet.
18/25 anonim válasza:
bocs, most látom, hogy még nem beszél. Annál inkább valószínű a dolog, mert a verbális képességek erősödésével gyengül ez a fajta érzékenység.
19/25 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a välaszokat és hasznosak szämomra ,mindegyik!köszönöm
2008. okt. 22. 19:03
20/25 anonim válasza:
Szerintem ne ijedj meg, az én keresztlányomnak is volt egy darabig virtuális barátja, akit csak ő látott és Palinak hívták, ráadásul Pali lány volt.Mindent a Pali rontott el, öntött ki a padlóra. Aztán egyszercsak Pali eltűnt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!