Mindenkinek a babája fél? Létezik, hogy szellemet lát?
Az olvastam,hogy a babák látják őket és félnek tőlük!Tudom hülyeség,de néha alig tudom megnyugtatni!Néha a hátamon futkos a hideg!
Köszi a válaszokat!2 hónaposak vagyunk!
Nem hiszem,hogy félne és azt sem,hogy szellemet lát. Utóbbi hülyeség.
Azt,hogy nehéz megnyugtatni téged nyugtalanít a legjobban. S mivel érzi,hogy te feszült vagy még jobban spannolja magát és ördögi kör lesz belőle. Ezért van. Valami rossz neki és néha bizony nehéz rájönni.
Az elején nekem is eszembe jutott, a napnak mindig azonos szakaszában estefelé és mindig ugyan arra a helyre vigyorgott. Mondtam, hogy biztosan angyalkát lát :)
De igy utólag nem hinném, valószinű a fény úgy vetődőtt oda, hogy tetszett neki.
Ha éjjel nem abba a helyiségben ahol alszik, égve hagysz egy kis fényt akkor nem fog megijedni ha felébred. Én felnőtt létemre is csak igy tudok aludni.
Szia,az én fiam 4 hónapos.Egész pici kora óta külön szobában alszik,egy enyhe éjszakai fénynél.Így hamarabb és nyugodtabban is eszik/alszik.Mert én is próbáltam vakító fényben és tök sötétben is altatni,de csak ez a módszer vált be.A kis ágyával srégen szemben világít a lámpa(3fokban állítható az erőssége)Amíg nem kellett fejvédő,addig egy pelussal takartam le a kiságy elejét,hogy ne közvetlen a szemébe világítson.Így ha megébred valamiért,akkor se tök sötétben van.Ha gondolod a sólámpát is kipróbálhatod.
Szellemekre visszatérve :
Amíg nem tudják bebizonyítani 100%ig azt hogy a babák igenis a szellemeket látják.....(nagy korában hipnózis stb.)addig én az effajta "maszlagot" nem hiszem el.Ugyanis amíg ők nem látnak olyan élesen,honnan tudnánk,hogy mikor mit és milyen formában látnak?!Lehet,hogy azt a színt/formát ők teljesen másnak érzékelik.
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!