Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek a babája fél?...

Mindenkinek a babája fél? Létezik, hogy szellemet lát?

Figyelt kérdés

Az olvastam,hogy a babák látják őket és félnek tőlük!Tudom hülyeség,de néha alig tudom megnyugtatni!Néha a hátamon futkos a hideg!

Köszi a válaszokat!2 hónaposak vagyunk!

2009. febr. 26. 22:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt nem írta,hogy leginkább éjjel van ez és nem tud sötétben aludni,ugyanis fél.Foga még nem jön!
2009. febr. 26. 22:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt én is észrevettem, hogy időnként belevigyorog a "levegőbe", ilyenkor nekem is ez jut eszembe, de ez nálunk nappal szokott lenni.
2009. febr. 26. 22:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem,hogy félne és azt sem,hogy szellemet lát. Utóbbi hülyeség.

Azt,hogy nehéz megnyugtatni téged nyugtalanít a legjobban. S mivel érzi,hogy te feszült vagy még jobban spannolja magát és ördögi kör lesz belőle. Ezért van. Valami rossz neki és néha bizony nehéz rájönni.

2009. febr. 26. 22:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!1 válaszolónak!nekem is szokott vigyorogni.
2009. febr. 26. 22:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak addig tartott nalunk, amig pici volt nagyon es amig nem figyelt rank, a kulvilagra. Addig mosolygott magaban, stb. Nem hiszem, hogy szellemet latott volna, hiszen meg akor is elofordult, amig meg csak 20-30 cm-re latott csak el.
2009. febr. 26. 22:41
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy lát szellemet. Ők még ebben a korban így viselkedenek. Minden egyes nappal egyre több dolgot fedeznek fel a külvilágból, de életük első pár hetében még csak a saját kis világukban élnek, hiszen a látásuk sem olyan éles még mint később. Nem kell túlmisztifikálni semmit. Figyeld a babádat és a jelzéseit. Mindennek meg van az oka és reális magyarázata. Ezernyi oka lehet a sírásának és a nevetésének is. Előbb-utóbb meg fogod érteni a babád jelzéseit, megismered őt és az igényeit. Ez egy folyamat és nem egyik pillanatról a másikra alakul ki. Sok boldogságot.
2009. febr. 27. 00:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. febr. 27. 00:03
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Az elején nekem is eszembe jutott, a napnak mindig azonos szakaszában estefelé és mindig ugyan arra a helyre vigyorgott. Mondtam, hogy biztosan angyalkát lát :)

De igy utólag nem hinném, valószinű a fény úgy vetődőtt oda, hogy tetszett neki.

Ha éjjel nem abba a helyiségben ahol alszik, égve hagysz egy kis fényt akkor nem fog megijedni ha felébred. Én felnőtt létemre is csak igy tudok aludni.

2009. febr. 27. 07:56
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
A babák nagyon "friss" jövevények. Egy olyan világból jönnek, amire akkor is érzékenyek, amikor megszületnek a fizikai síkra. Igen, látnak szellemeket. Amikor pedig nem ránk néznek, hanem mellénk, esetleg a fejünk fölé, akkor az auránkat látják(tudományosan is bizonyított) . Azért mosolyognak vagy éppen belemerülnek abba amit éppen látnak. Egyik ismerősöm kislánya egyszerűen nem tudott aludni a házban. Hiszitek vagy sem, jött egy "látó", elűzte a szellemeket, és azóta édesdeden alszik. Ezt érdemes komolyan venni, hiszen ők nagyon tiszta lények, és igenis félhetnek.
2009. febr. 27. 08:17
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

Szia,az én fiam 4 hónapos.Egész pici kora óta külön szobában alszik,egy enyhe éjszakai fénynél.Így hamarabb és nyugodtabban is eszik/alszik.Mert én is próbáltam vakító fényben és tök sötétben is altatni,de csak ez a módszer vált be.A kis ágyával srégen szemben világít a lámpa(3fokban állítható az erőssége)Amíg nem kellett fejvédő,addig egy pelussal takartam le a kiságy elejét,hogy ne közvetlen a szemébe világítson.Így ha megébred valamiért,akkor se tök sötétben van.Ha gondolod a sólámpát is kipróbálhatod.

Szellemekre visszatérve :

Amíg nem tudják bebizonyítani 100%ig azt hogy a babák igenis a szellemeket látják.....(nagy korában hipnózis stb.)addig én az effajta "maszlagot" nem hiszem el.Ugyanis amíg ők nem látnak olyan élesen,honnan tudnánk,hogy mikor mit és milyen formában látnak?!Lehet,hogy azt a színt/formát ők teljesen másnak érzékelik.

Jó babázást!

2009. febr. 27. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!