Valoban szellemet láthatott a kisfiam?
Figyelt kérdés
kérlek segitsetek teljesen megvagyok ijedve!tegnap a kisfiam éjjel 3 ig nem tudott aludni(most 1 éves),mäskor mindig alszik 9-10 fele.bennt voltam vele végig a szobäjäban,probältam altatni csititgatni,amint kimentem a szobäjbol sikitott,sirt,bömbölt.majd gondoltam..leägyazok a szobäjäba és odafekszem vele énis hätha ugy elalszik.ez volt éjjel 1 fele vagy 2..amikor leägyaztam és lekapcsoltam a villanyokat csak a konyhäban hagytam a ksivillanyt..lefeküdtem vele a földre.és a kisfiam az ajto fele nézettaz elöszobäba és inetgetett meg mosolygott,kis pofäkat is vägott.egy darabig figyeltem hogy most miéRt csinälja.teljesen lehetett lätni rajta hogy szorakozik valakivel,méG sosem csinält ilyet!pär perc utän kicsit ideges lettem hiszen nem értettem a történteket,és räszoltam kicsit idegesen.majd rämnézett és ugyanolyan mosolyogva boldogan szorakozva nézett räm mint mikor itthon jätszik apäval vagy valakivel és szolok neki..akkor ugyanigy néz räm.akkor tudatosult bennem hogy ö tényleg jätszik "valakivel"akit én nem lätok!!!utäna megint visszanézett..integetett mosolygott stb. szoltam neki mert nagyon megijedtem hogy feküdjön le!utna megint mosolyogva rämn£ézett majd a fejem mögé,és toväbb integetett éS imäär..abba az iränyba éS lehetett lätni hogy valoban nem csak a levegövel jätszik..utäna abbamaradt mert räüvöltöttem hisz akkor mär nagyon megijdtem!!lefektettem majd elaludt kb 1 orät éS nagyon éberen megébredt.nagyon megvagyok ijedve kéRlek irjatok valamit!!!!köszönöm:(2008. okt. 22. 15:28
21/25 anonim válasza:
Állítólag ők még látják az aurát. Nem tudom. Viszont velünk is előfordult ilyen. Mosolygott a falra este, és amikor kérdeztem, kit néz, azt mondta, hogy a bácsit. Ez nem úgy tűnik, mintha az aurámat látta volna :D De a következő percben már nem foglalkozott vele. Azóta ilyen nem volt, de eléggé meglepődtünk a párommal. :)
22/25 anonim válasza:
A férjem azt mondja, hogy ő látta őket kiskorában, emlékszik. Azt is mondta, hogy ő félt tőlük, de az édesanyja nem hitt neki, így többet nem is merte mondani. (Amúgy nem az az ezoterikus fajta, inkább földhöz ragadt :-) Szerintem az a fontos, hogy amennyiben a későbbiekben beszél róla a kisfiad, ne mondd neki, hogy ilyen nem létezik, mert akár valóban létezik, akár csupán a képzeletének szüleménye, számára biztosan valóságos.
23/25 anonim válasza:
A Húgom is látott szellemeket a szobában,állandóan a plafont bámulta.Volt olyan,hogy anyuék kimentek az udvarra,2perc mulva bementek és a tesóm a kiságy mellett feküdt a földön és integetett a plafon felé.A vér meghült bennük,hogy ez hogy történhetett meg.
Egyszer velem is előfordult,hogy ültem a szobában egyedül,és egy zörgő hangot hallottam.Kimentem a konyhába és 1 felhúzhatós kismotorral játszott "valaki".Boldogan vittem ki anyuékhoz,hogy milyen jó,hogy örülök neki,de nem értették,hogy került oda,de azt nem hitték el,hogy "valaki" v. "valami" irányította is.
Szerintem nem kell félned,ha a babád mosolyog erre az idegenre,akkor csak nem fogja bántani,csak vigyáz rá.
24/25 anonim válasza:
Szerintem ez jó és aranyos dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!