Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet látna a kisfiam?

Szellemet látna a kisfiam?

Figyelt kérdés

Kisfiam két és fél éves, azt vettük észre hogy fél bemenni a szobájába egyedül. Két hónapja sírva, visítva szaladt ki a konyhába hozzám, hogy bent van egy néni a szobájába. Még nem beszél tisztán, de jól megérteti magát. Az ölembe vettem és bementünk a szobába, megkérdeztem hol van a néni mire a sarokba mutatott és gyorsan bedugta a fejét a nyakamhoz. Kérdeztem, hogy mit csinált a néni erre a fejére ütött és mondta így csinált.

Nagyon megijedtem! Igazából nem tudom mire vélni, mert a meséket nagyon megválogatjuk, szellemekről nem halott (fel sem fogja szerintem hogy mi az)

2013. febr. 1. 19:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 A kérdező kommentje:

Üzenem a 89-es válaszolónak hogy szerencsére nem szűkölködünk. Nem dúskálunk a pénzben de mindent meg tudunk adni a gyerekünknek, sőt szerintem még többet is mint kellene. Mind a kettőnknek van biztos munkahelye ugyanis saját cégünk van.

Én valóban nehéz körülmények között nőttem fel, de a szorgalom és a kitartás kifizetődő!

Nem hiszem, hogy a gyerekem unalomból találna ki dolgokat, mint mondtam 2és fél éves ha unatkozik akkor nem rohan ki sírva a szobájából kitalálva dolgokat, hanem akkor vonszol be játszani.

Értem, hogy mit szerettél volna ezzel mondani, de az a baj ezzel hogy nagyon általánosítasz! Pedig nem kéne!

Én egy évvel vagyok idősebb nálad de nagyon sajnálom, hogy az élet már most ennyire megtört!

2013. febr. 14. 15:51
 92/100 anonim ***** válasza:

Nem nem tört meg söt megerösìtett.

A többit pedig leìrtam nincs mit hozzá füznöm.

Foglalkoz többet a gyermekel.

2013. febr. 18. 14:34
 93/100 anonim ***** válasza:
100%

Pedig épp hogy jól neveli hogy nem mondja a gyereknek hogy hülye vagy kisfiam ne hazudozzá csak beképzeled, még egyszer ilyet mondasz elverlek.

A gyerek még lát, mert szerencsére az anyja nem úgy bánik vele mint valami dilinyóssal.

Sőt felelős szülőre vall ha itt fel is tett egy kérdést, ahelyett hogy azt mondta volna hülye vagy fiam mennyé nézd a tévét.

Kéne kerítenie valaki látót aki elküldi az oda nem való lelkeket, és hidd el a probléma megfog szűnni, akár még vaktesztet is lehetne rá csinálni, akkor tisztítják ki a lakást amikor a gyerek nincs ott, és nem is tud róla, és ez után meg nyugszik akkor bizonyítva van.

2013. febr. 18. 20:03
 94/100 anonim ***** válasza:

Nem mondtam hogy nem neveli jól csak hogy foglalkozon többet vele, de már egyszer leìrtam baszus te bemagyaráztad magadnak hogy én mást ìrtam hogy papìra vesd a fejedben lévö gondolataid.

Láttunk már olyat ( Balázs show ) hogy valaki îgy nevelte a gyermekét most felnöt korában meg van gyözödve arrol hogy ö varázsló nem hibáztatom mert ezt a nevelést kapta az anyát annál inkább.

Te pedig tényleg foglalkozon többet a gyermekel figyelj rá a gyerekek igénylik ezt.

2013. febr. 19. 08:49
 95/100 A kérdező kommentje:

Én erre már nem is akartam reagálni, de nagyon köszönöm hogy kiálltál a nevemben is!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem! Két éves kora óta szobatiszta a kisfiam, 10-ig elszámol 5-ig biztosan aztán kis segítséggel, 4 mondókát ismer és el is tudja mutogatni illetve a saját kis szavaival énekli is, megnevezi az állatokat és a hangjukat is utánozza, kialakult finom motorikai mozgása van, a védőnőnk szerint sokkal fejlettebb a koránál. Beszédben vagyunk kicsit lemaradva, de csak azért mert ez a kifejezést használták rá "tartalékol"

Szóval nem tudom mennyire vagy tisztában azzal, hogy egy két éves gyerek milyen fejlettségi szinten van, de bátran állíthatom hogy az én gyerek nem azok közé tartozik akivel nincs foglalkozva! Én nem mentem vissza dolgozni, csak hogy vele lehessek, és minden pillanatát élvezem :)

De persze ezt egy olyannak bizonygatom akinek nincs gyereke! De tudod mit! Csekkold le a facebookon: Gajdics Donát Bence kis vöröshajú kisfiú. Hozzáteszem azért van a gyerek nevén mert sem az anyukájának sem pedig az apukájának nincs sajátja. Csak azért írom hogy elkerüljem a következő megvető mondatokat erre tekintve!

2013. febr. 19. 10:47
 96/100 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy azért, mert a gyereknek élénk a fantáziája (ami amúgy teljesen normális) miért kell azt hinni, hogy az előző lakó 94 éves Rozi néni veri magát a sarokba. Valamit behalózott a gyerek, ezt rakta össze a kicsi agya belőle, ennyi. Ettől még nem lesz szellem a sarokba. Pár nap és elfelejti.
2013. febr. 19. 10:51
 97/100 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy így volt-e vagy sem! De akkor engem is megijesztetett. Azóta mint mondtam, nem volt hasonló helyzet de a szobájába nem hajlandó egyedül bemenni. Azóta velünk alszik. Érdekelt volna, olyan tapasztalat akinek a gyereke hasonló helyzetben van-volt. Nem fogom akkor is beküldeni egyedül lefeküdni mikor tudom, hogy van valami amitől fél. Nem beszélünk a gyereknek erről, éppen azért hogy ne adjuk a szájába a dolgokat.

De ebből az ártatlan kérdéstől eljutottunk odáig, hogy a nevelési elveimet firtatják!

Nem akarom, hogy bármitől is féljen.

2013. febr. 19. 11:34
 98/100 anonim ***** válasza:

Azért azt szögezzük le, hogy a gyerek nem hülye. Nem mondom, hogy "direkt" talált ki amit elmondott neked, valószínűleg tényleg megijedt. De az majdnem biztos, hogy tudatosult benne, hogy ha ő "fél bemenni egyedül" a szobába akkor veled aludhat éjszaka is. Ami érthető reakció, de neked nem lenne szabad hagyni!

Menj be vele, mondd meg neki, hogy vele maradsz, amíg elalszik, hagysz neki egy lámpát égve, stb.. És tudatosítsd benne, hogy nincs mitől félnie.

Azzal, hogy némám igazat adsz neki és hagyod veletek aludni csak erősíted a gyerekben a hülyeséget. Vagy azt, hogy Rozi néni kísért a szobájában vagy azt, hogy bármit megtehet, ha nem mondd igazat. Egyik sem túl jó...

2013. febr. 19. 13:06
 99/100 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérek nem akartalak megbántani és a nevelésedet sem akkartam semilyen formában kritizálni. Én csak az elöbbinek céloztam. És hogy is gondolnám azt hogy rossz anya vagy mikor feljösz ide és probálsz megoldást tanálni ez követendö példa.

Én csak ezt a szellem dolgot tartom butaságnak ne erösisd benne ezt láttom sokat foglalkozol vele ez szép ha tényleg félsz ettöl a szellemesditöl hivj egy papot hogy szentelje fel a házat és akkor megnyugodhatsz nem tudom mennyi de ha 20 ezer is szerintem annyit megér.

2013. febr. 19. 16:44
 100/100 anonim ***** válasza:
Unokahugom egy "bácsit " latott de o csak mosolygott ra es integetett (unokahugom) es nem felt tole.:)
2013. febr. 20. 14:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!