Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki látott már szellemet?

Ki látott már szellemet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sztorikra lennék kíváncsi akivel már megesett hogy látott szellemet azt kérem mesélje el hogy történ, mikor és hol! ja meg azt hogy milyen volt meg hogy nézett ki! meg még a véleményekre volnék kíváncsi ki hisz bennünk és ki nem? :D
2013. jan. 6. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hmm.. én nem igazán hiszek a szellemekben, ennek ellenére egyszer láttam valami furcsát. Én inkább azt mondom, hogy képzelődtem, de azok az ismerőseim, akik hisznek benne, váltig állítják h kísértet volt.

Így történt: Tél környéke lehetett, mert már korán sötétedett. Délután 5-kor igyekeztem haza gyalog. Ahogy sétáltam az utcában, az előttem lévő útkereszteződésben egyszer csak megpillantottam egy nőt. A kereszteződésnél pont van 1 lámpa, így tisztán láttam. Hosszú zöld ruhája volt és barna haja. Szinte nem is lépett, csak suhant. Olyan furcsa érzés támadt bennem, de egyáltalán nem félelem volt, valójában nem is tudom megmagyarázni hogy mi. Csak pár másodpercig láttam, mert a kereszteződés közepére érve egyszerűen eltűnt.

2013. jan. 6. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
20%

Hàt èn amikor màr azt hittem hogy vègre egyedül leszek a hàzba egyszer csak làtom anyàm jön hazafele.

Aszt hittem szellemet làtok!

2013. jan. 6. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
én is láttam bicajozás közbe.. kb 1-2 éve.. köszöntem neki aztán néztem oda, de eltűnt! pedig kék ruhába volt, de ott semmi kék nem volt, vagy bármi ami emberre haszonlítana
2013. jan. 8. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
ja és am ki is lehet ilyen képességet fejleszteni, h lásd őket.. ha vkit érdekel írjon
2013. jan. 8. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
én láttam már szellemet! barátnőmmel nyáron buli után mentünk haza hajnali fél2kor!, (nem voltunk részegek)!!!
2013. jan. 10. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Válaszolónak: Szívesen lettem volna a helyedben :o

Annyira várok már egy alkalomra amikor látok egy szellemet.

Irigyellek esküszöm!!

Történtek velem Szemmel látható és kézzel fogható dolgok is, emiatt hiszek bennünk nagyon is komolyan. De hogy lássak egyet sosem akadt alkalmam . És ha ez kézelődés volt (amit nagyon erősen kétlek ) akkoris brutális !! (mellesleg sztem nem képzelődtél.)

2013. febr. 17. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!