Szellemet látna a kisfiam?
Kisfiam két és fél éves, azt vettük észre hogy fél bemenni a szobájába egyedül. Két hónapja sírva, visítva szaladt ki a konyhába hozzám, hogy bent van egy néni a szobájába. Még nem beszél tisztán, de jól megérteti magát. Az ölembe vettem és bementünk a szobába, megkérdeztem hol van a néni mire a sarokba mutatott és gyorsan bedugta a fejét a nyakamhoz. Kérdeztem, hogy mit csinált a néni erre a fejére ütött és mondta így csinált.
Nagyon megijedtem! Igazából nem tudom mire vélni, mert a meséket nagyon megválogatjuk, szellemekről nem halott (fel sem fogja szerintem hogy mi az)
+1 az összesnek, akik hisznek bennük. Tényleg léteznek, és minden igaz, amit a 3. szemről írtak. Kár vitázni olyanon, hogy léteznek-e vagy sem, mert léteznek szellemek. Én is már több éve foglalkozom a témával, volt is tapasztalatom e téren.
Kérdező: Aludjon a kisgyerek veletek, ne erőltesd a dolgot. Ha képzelődik, ha nem, inkább legyen olyan helyen, ahol biztonságban érzi magát. Meg lehet kérni a szellemet a távozásra, de ez egy komplikáltabb folyamat (mellesleg nem biztos, hogy sikerül).
"ezért látják az asztrálsíkot (4. dimenziót). Mikor meghal valaki akkor elveszíti a fizikai testét (3. dimenzió), és a 4. dimenzióba kerül, ami felett még természetesen van több sík (dimenzió) is."
Már megbocsáss, de ez teljesen értelmetlen. Ne használjátok ezotériában a dimenziót, látszik fingotok nincs, valójában mit jelent. Találjatok ki erre is valami szót, mondjuk asztrálgammacsakra, úgy nem zavar.
Sok hülyeséget írtak , a nem hozzáértők .
4- a lélek meghal 4 másodperc és 4 perc között , ahogy a fizikai test is meghal - tehát csak szellem lehet .
8- nem halott voltál ,csak elájultál , ne keverd össze .( ez nem rosszalló megjegyzés , nem azt mondtam hogy berugtál és nem tudsz magadról )
9- nem képzelődik a gyerek , többet tud mint az itt hozzászólók többsége .
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
Igen , vannak szellemek , van akik csak helyhez kötődnek , vannak akik személyhez . Minden szellemet el lehet küldeni , van ugyan amelyik erősen ragaszkodik hogy ottmaradjon , de biztosan sikerül, lehet többször kell elküldeni , mire végleg elmegy .
A gyermek igazat mond , sürgősen egy látót , vagy egy családállítót hívjatok aki elküldheti a szellemet onnan .
Ti szkeptikusok :), olyanok vagytok ti mind a hal a vízben.
Nagyon jól elúszkáltok, de kifelé a vízből nem tekintetek csak a medret kutatjátok, pedig a nap fény is felülről jön, titeket mégsem érdekel mi lehet oda kint a parton vagy az égen.
Nem is tudjátok vagy nem akarjátok tudni hogy márpedig ti is része vagytok annak a másik világnak, annak a szárazföldnek, mert a közegeteket, a vizeteket is ugyan az a föld tartja meg egybe amelyik a partot is alkotja.
A számotokra megfelelő fejlődési közeg jelen esetben a víz azért van ott hogy megtanuljatok először abban élni, majd fejlődtök és kijöttök a partra megtanultok tüdővel lélegezni, vissza néztek és kívülről látjátok hogy amiben eddig voltatok az csak egy kis tó, behatárolt és korlátozott, ugyan ezt tette veletek is.
Aztán ledobtátok ezeket a korlátokat mert rájöttetek többek vagytok mint halak akik akik csak úszkálnak a vízben.
Ezután észrevettétek már a külső magasabb szemszögből nézve hogy mennyi minden van még a világon, más lények akik nem a vízben élnek, sőt vannak olyanok is akik még csak nem is a szárazföldön hanem még magasabban közegben, a levegőben élnek.
Ha visszamennél a tóba mondván a többi halnak, tanuljatok meg tüdővel lélegezni - legyen hitetek, és lássátok micsoda világ van a miénken kívül, bizony te is találkoznál olyanokkal akik ragaszkodnak a pocsolyájukhoz, félnek, és ebben érzik biztonságban magukat.
Ettől a világ még ugyanúgy megy tovább, attól hogy a hal nem akarja elismerni a külvilágot, attól az még van és ő ugyan úgy a részese lesz.
Nos aki írta hogy nem halott voltam, csak elájultam, szerintem ássa el magát...
egy körfűrész kilőtt egy 6m hosszú gerendát ami nyíl egyenesen nekem csapódott 15m arrébb, 4 percen át a klinikai halál állapotában voltam...
Arról, hogy miért tapasztalnak meg hasonló dolgokat a halálközeli élményt átélők, már vannak tudományos bizonyítékok, hogy a félelem hatására a topozmirigy és a tudatalatti összedolgoznak, és megnyugtatják a szervezetet, felkészítve minket a halál elfogadására, ez egy ajándék, lehet belelátni mindenféle dolgokat, vagy el lehet fogadni, hogy ezek csak az agyad által kiválasztott drogok hatásai...
Szellemvilágról semmiféle bizonyíték nincsen, így valóban igen nagy hülyeségnek hangzik, mikor azt állítod, hogy több éves tapasztalatod van...
a topozmirigy, meg a harmadik szem témáról meg csak annyit, hogy egyes feltételezések szerint, az evolúció korai szakaszában, valóban egy harmadik szem volt, egyes hüllők, kétéltűek a mai napig használják fényérzékelésre, de nekünk elcsökevényesedett, mivel nem volt rá szükségünk...
az egész témáról annyit, hogy ha többet olvasnátok egy picit, lehet hogy többet tudnátok a világról, és nem irkálnátok itt hülyeségeket nemlétező fantazmagóriákról...
Ti ezoterikus emberek ... :)
Széles látókörűnek képzelitek magatokat, de arra képtelenek vagytok, hogy megismerjétek a természetet, mielőtt természetfeletti dolgokkal ismerkednétek.
Mi az a szellem? Az emberi tudatot, gondolkodást az agyban lévő neurális hálózat hozza létre, a többmilliárdnyi neuron iszonyatosan bonyolult kapcsolata. Azért tudunk beszélni, mert a hangszálainkkal megrezegtetjük a levegőt. Azért hallunk, látunk, érzünk, mert vannak érzékszerveink, a szemünkbe érkező fények alapján alkot egy képet az agyunk, a levegő rezgéseit felfogva érzékeljük a hangot a fülünkkel, az idegsejtjeink segítségével érzékeljük a különböző érintéseket, fájdalmat, satöbbi..
Na ha meghalunk, ezek mind oda vésznek. Tehát még egyszer: Mi a szellem? Miért nincs jobb dolga, mint tányérokat leborítani? Egyáltalán minek a segítségével borítja le?
Milyen energia a szellem? Mozgási energia, hőenergia? Persze ezeknek semmi értelme nem lenne, ezért ajánlom nektek, hogy először ismerjétek meg, hogy mit nevezünk energiának. Nevezzétek ezt is máshogy, mert ez így értelmetlen.
Mivel emlékezik a szellem? Az ember ugye a memória segítségével. Szegény mamám isten nyugasztalja szinte már semmire nem emlékezett halála előtt, akkor hogyan képződik át az emlék a szellembe?
Drága szkeptikus :) Hát nem volt elég érthető a halas példám? Jézustól is megkérdezték miért beszél példázatokban:
"Miután Jézus elmondta a magvető példázatát, a tanítványok megkérdezték tőle: „Miért beszélsz nekik példázatokban?” Jézus ezt válaszolta: „Mert nektek megadatott, hogy megértsétek a mennyek országának titkait, de azoknak nem adatott meg. Mert akinek van, annak adatik, és bővelkedik, akinek pedig nincs, attól az is elvétetik, amije van. Azért beszélek nekik példázatokban, mert látván nem látnak, és hallván nem hallanak, és nem értenek.” (Mt 13,11-13) A példázatokat Jézus tehát kettős céllal használta. Azokhoz, akiknek „volt”, azzal a céllal beszélt példázatokban, hogy még többjük legyen. Azokhoz, akiknek „nem volt”, azzal a céllal beszélt példázatokban, hogy még amijük volt, az is elvétessen tőlük. Jézus Ézsaiást idézve teszi nyilvánvalóvá, hogy lelki hozzáállásra – belső látásra és értésre – gondolt: „Mert megkövéredett e nép szíve, fülükkel nehezen hallanak, szemüket behunyták, hogy szemükkel ne lássanak, fülükkel ne halljanak, szívükkel ne értsenek, hogy meg ne térjenek, és meg ne gyógyítsam őket.”
Próbáltam egyszerűen fogalmazni, de ha ezt sem értitek meg akkor nem tudom értenétek meg :)
Nézd magadat és a világot egy külső magasabb szemlélődő szemszögéből, és akkor sok mindenre választ kapsz.
Ezért vagyunk mi emberek a legfejlettebb faj a földön, akiknek joga van választani.
a halas példád egy hülyeség, nekem vannak halaim, így első kézből tudom, hogy a halak tudják, hogy van az akváriumon kívül is élet...
ti folyamatosan azt magyarázzátok, hogy mi szkeptikusok, nem vagyunk hajlandóak befogadni a bizonyítékokat, hát ez azért van mert nincsenek bizonyítékok... meg mert sok esetben olyan szavakat használtok teljesen másra, amikről ÁLTALÁNOS iskolában megtanultuk a jelentésüket, ti pedig attól teljesen idegen tartalmakkal ruházzátok fel őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!