Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet látna a kisfiam?

Szellemet látna a kisfiam?

Figyelt kérdés

Kisfiam két és fél éves, azt vettük észre hogy fél bemenni a szobájába egyedül. Két hónapja sírva, visítva szaladt ki a konyhába hozzám, hogy bent van egy néni a szobájába. Még nem beszél tisztán, de jól megérteti magát. Az ölembe vettem és bementünk a szobába, megkérdeztem hol van a néni mire a sarokba mutatott és gyorsan bedugta a fejét a nyakamhoz. Kérdeztem, hogy mit csinált a néni erre a fejére ütött és mondta így csinált.

Nagyon megijedtem! Igazából nem tudom mire vélni, mert a meséket nagyon megválogatjuk, szellemekről nem halott (fel sem fogja szerintem hogy mi az)

2013. febr. 1. 19:08
 11/100 anonim ***** válasza:
69%

9es akárhogy is akarod tagadni ezt ki tudja miért, attól ezek a dolgok még léteznek.

Még te is több vagy annál mint amennyit a kezeddel megtudsz fogni.

A távirányító sugarát sem látod, mégis csoda módon tudod vele vezérelni a tv-t...

Erre egy középkori azt mondaná lehetetlen, máglyára veled :)

2013. febr. 1. 22:15
 12/100 anonim ***** válasza:
36%

Jézusom, azért a távirányító és a mesecsakrák, meg láthatatlan kísértetek között van egy jó nagy szakadék.

A világon eddig kb. 11-12 milliárd ember élt. Magyarul minden élő emberre a földön jut kb. 2 kísértet...

A negyedik és ötödik dimenziós asztrálsíkos hülyeség pedig egyszerűen annyit jelent, hogy a leírója soha az életben nem járt fizika órán, ahol elmondták volna neki, hogy mi az a dimenzió.

2013. febr. 1. 22:17
 13/100 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként EGYETLEN hivatalos bizonyítékot mutassa a szellemek létezésére. Ne elmosódott fotókat, meg felvett hangokat, hanem valami VALÓDIT.
2013. febr. 1. 22:18
 14/100 anonim ***** válasza:
59%
4-es vagyok. Ha nem hiszel bennük, akkor mit keresel itt? Nincs jobb időtöltésed? Jobban értek a témához, mint Te, és több év tapasztalatom van.
2013. febr. 1. 22:26
 15/100 anonim ***** válasza:
50%

Az előző hozzászolásomból kimaradt, hogy:

1-es írta, hogy pap vagy médium kell, NEM kell ilyesmi, az ostoba pap többet árt, mint ér, nem is beszélve a szélhámos médiumokról.

2013. febr. 1. 22:30
 16/100 anonim ***** válasza:
66%
Minek bizonygasson neked akárki akármit is? Nem fogja neked senki se bizonygatni az atomok létét mert van és kész, attól hogy te nem hiszed te bajod. Ha meg más képes volt túllépni a materialista világnézeten és föl fedezte a rejtett képességeit, amit ez a világkép nyomott el, akkor nem benne van a hiba, hanem abban aki ahelyett hogy fejlődne tovább, inkább visszasüllyed abba hogy a másikat becsmérli a saját fejletlensége miatt.
2013. febr. 1. 22:44
 17/100 anonim ***** válasza:
26%
több év tapasztalat? miben mesedélutánban?
2013. febr. 1. 23:26
 18/100 anonim ***** válasza:
75%

Te szkeptikus akkor szerinted mi a tudományos magyarázat arra hogy ennyi, egymástól független ember számol be ugyan olyan vagy hasonló eseményekről?

Ennyi ember hülye?

Hányszor lehetett már ezt a címet olvasni, meg hányszor jönnek elő ugyan azok a "leeső tárgyas", "hideg fuvallatos érzéses", "lát valamit", "elönt a félelem", "lát valakit a szobában a pár éves gyerek" eseteket?

De könnyebb azt mondani hogy ennyi ember mind hülye.

De csak hogy konkrétabb legyek, ott a gömbvillám elismert létező dolog, mégsem hat rá ennek a világnak a fizikai törvényei nah? Erre mit mondasz?

2013. febr. 2. 03:36
 19/100 anonim ***** válasza:
25%

Erre azt mondom, hogy valóban ennyi hülye van a világon, másrészt pedig ennyien szeretnének maguknak feltűnést. Nyilván, ha lehozza a net, hogy a legújabb kísértetészlelés az, hogy zsiráfhangokat hall a konyhából, másnap lesz két ugyanilyen...

A gyerek pedig valóban lát dolgokat, ennek magyarázata a képzelődés.

Egyébként milyen megszólítás már az, hogy "te szkeptikus"?

Paraszt-e vagy?

A gömbvillámról nagyjából annyit tudunk, mint az űr végéről, tehát szinte semmit, így az nem túl jó hivatkozási alap...

A több éves tapasztalat meg hihetetlenül nevetségesen hangzik.

2013. febr. 2. 06:40
 20/100 anonim ***** válasza:
68%
Nos úgy tudom,hogy a gyerekeknek 3 éves korokig van egy úgynevezett 3. szemük, ebből adódóan láthatnak dolgokat amit mi nem. Lehetséges, hogy szellem, szerintem hívjatok egy papot,hogy áldja meg a házat, vagy keressetek egy médiumot...
2013. febr. 2. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!