Szellemet látna a kisfiam?
Kisfiam két és fél éves, azt vettük észre hogy fél bemenni a szobájába egyedül. Két hónapja sírva, visítva szaladt ki a konyhába hozzám, hogy bent van egy néni a szobájába. Még nem beszél tisztán, de jól megérteti magát. Az ölembe vettem és bementünk a szobába, megkérdeztem hol van a néni mire a sarokba mutatott és gyorsan bedugta a fejét a nyakamhoz. Kérdeztem, hogy mit csinált a néni erre a fejére ütött és mondta így csinált.
Nagyon megijedtem! Igazából nem tudom mire vélni, mert a meséket nagyon megválogatjuk, szellemekről nem halott (fel sem fogja szerintem hogy mi az)
9es akárhogy is akarod tagadni ezt ki tudja miért, attól ezek a dolgok még léteznek.
Még te is több vagy annál mint amennyit a kezeddel megtudsz fogni.
A távirányító sugarát sem látod, mégis csoda módon tudod vele vezérelni a tv-t...
Erre egy középkori azt mondaná lehetetlen, máglyára veled :)
Jézusom, azért a távirányító és a mesecsakrák, meg láthatatlan kísértetek között van egy jó nagy szakadék.
A világon eddig kb. 11-12 milliárd ember élt. Magyarul minden élő emberre a földön jut kb. 2 kísértet...
A negyedik és ötödik dimenziós asztrálsíkos hülyeség pedig egyszerűen annyit jelent, hogy a leírója soha az életben nem járt fizika órán, ahol elmondták volna neki, hogy mi az a dimenzió.
Az előző hozzászolásomból kimaradt, hogy:
1-es írta, hogy pap vagy médium kell, NEM kell ilyesmi, az ostoba pap többet árt, mint ér, nem is beszélve a szélhámos médiumokról.
Te szkeptikus akkor szerinted mi a tudományos magyarázat arra hogy ennyi, egymástól független ember számol be ugyan olyan vagy hasonló eseményekről?
Ennyi ember hülye?
Hányszor lehetett már ezt a címet olvasni, meg hányszor jönnek elő ugyan azok a "leeső tárgyas", "hideg fuvallatos érzéses", "lát valamit", "elönt a félelem", "lát valakit a szobában a pár éves gyerek" eseteket?
De könnyebb azt mondani hogy ennyi ember mind hülye.
De csak hogy konkrétabb legyek, ott a gömbvillám elismert létező dolog, mégsem hat rá ennek a világnak a fizikai törvényei nah? Erre mit mondasz?
Erre azt mondom, hogy valóban ennyi hülye van a világon, másrészt pedig ennyien szeretnének maguknak feltűnést. Nyilván, ha lehozza a net, hogy a legújabb kísértetészlelés az, hogy zsiráfhangokat hall a konyhából, másnap lesz két ugyanilyen...
A gyerek pedig valóban lát dolgokat, ennek magyarázata a képzelődés.
Egyébként milyen megszólítás már az, hogy "te szkeptikus"?
Paraszt-e vagy?
A gömbvillámról nagyjából annyit tudunk, mint az űr végéről, tehát szinte semmit, így az nem túl jó hivatkozási alap...
A több éves tapasztalat meg hihetetlenül nevetségesen hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!