Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet látna a kisfiam?

Szellemet látna a kisfiam?

Figyelt kérdés

Kisfiam két és fél éves, azt vettük észre hogy fél bemenni a szobájába egyedül. Két hónapja sírva, visítva szaladt ki a konyhába hozzám, hogy bent van egy néni a szobájába. Még nem beszél tisztán, de jól megérteti magát. Az ölembe vettem és bementünk a szobába, megkérdeztem hol van a néni mire a sarokba mutatott és gyorsan bedugta a fejét a nyakamhoz. Kérdeztem, hogy mit csinált a néni erre a fejére ütött és mondta így csinált.

Nagyon megijedtem! Igazából nem tudom mire vélni, mert a meséket nagyon megválogatjuk, szellemekről nem halott (fel sem fogja szerintem hogy mi az)

2013. febr. 1. 19:08
 61/100 anonim ***** válasza:
72%

"52 pont azért mert nem anyagból vannak, hanem energiából.

Látod erről beszéltem korlátoltság alatt. "

Látod, ezzel már megint csak lejáratod magad, mert energiákról beszélsz, de nem tudod, hogy mi az az energia.

De várjál segítek:

Az energia általános értelemben a változtatásra való képességet, a fizikában a testek pillanatnyi állapotát leíró mennyiség, állapotjelző. Egy bizonyos állapotú fizikai rendszer energiája azzal a munkamennyiséggel adható meg, amellyel valamilyen kezdeti állapotból ebbe az állapotba hozható.

Te is láthatod, hogy azt mondani, hogy a szellem energiából áll, teljesen értelmetlen, SEMMI nem áll energiából, az energia jelentése teljesen más.

Egyébként a gondolkodásmódod és hozzászólásaid majdnem egészen tükrözik az egész ezotériát.

Semmit nem tudtok megfogalmazni, körülírni, elmagyarázni, bebizonyítani, kísérletekkel alátámasztani, csak higgye el mindenki, mert ti azt mondjátok.

Vegyünk példát:

Azt mondjátok, hogy csakra -> Energiafelvevő hely a testen, örvénylő valami, ami magába szívja a pozitív, meg negatív energiákat.

Ez így szép és jó, de hogy definiáljátok az energiát? Miből áll? Mivel lehet kimutatni István a tisztán látó érzékelésén kívül? Mi az, hogy egy energia pozitív, vagy negatív? Hogy veszi fel a csakra ezt az energiát? Mit csinál vele?

Ugyanaz a helyzet a szellemnél. Azt állítod, hogy energiából áll. Milyen energiából? Honnan tudod, hogy energiából áll? Mivel mutatható ki (mert ugye, ha világunk részei, akkor valahogy kimutathatók)?

Minden, amit ti ezósok állítotok, nagyon (iszonyatosan) pongyolán megfogalmazott hipotézisek, amiknek az ég világon semmi valóságalapjuk nincs, csak megcélozzák a tudatlan, naiv embereket.

Még egy kérés: A tudományból átvett szavakat (dimenzió, energia, kvantum, sík, stb.) ne használjátok már légyszíves, mert nyilvánvalóan gőzötök nincs a jelentésükről.

2013. febr. 4. 15:21
 62/100 anonim ***** válasza:
72%
Még egy kérdés a 69%-oshoz: Te keresztény vagy?
2013. febr. 4. 15:32
 63/100 anonim ***** válasza:
72%

Nem teljesen a fizikában megtanult energia fogalmáról van szó. Sőt, ők nem is e világiak egész pontosan, csupán képesek a környezetükből levő energiát kinyerni és ezáltal tudnak a fizikai síkon is kommunikálni. De jó, nem kell elhinni, úgy sem fogja elhinni egyik szkeptikus sem, majd halál után kiderül a dolog :) értelmetlen, meddő vita az egész, ahol a szkeptikusok bol*ndnak nézik az ezósokat, mert kiállnak egy általuk elismert, és bizonyított tény mellett.

Ps.: bizonyított szóba mielőtt belekötnétek, igen van, kép, videó, de szerintetek minden kamu. Még az 1950-60-as évekbeli is, pedig akkor nem volt photoshop :) A másik meg, van pár műsor (amerikai) ahol bizonygatták a szellemek létezését. (erre is jöhet, hogy megjátszott...)

2013. febr. 4. 15:43
 64/100 anonim ***** válasza:
72%
Nem lenne a képi ill. videó bizonyítékokkal gond, ha nem tudták volna mindről bizonyítani, hogy manipulált vagy hamis. Elhiheted, hogy a szakértő kimondaná azt is, hogy nem manipulált a videó - valahogy mégis mindig megtalálják hol a bibi...
2013. febr. 4. 15:52
 65/100 anonim ***** válasza:
72%
Ja, és egy jótanács: Nem kell elhinni mindent, amit a tévében látsz. A Star Wars sem igazi például!
2013. febr. 4. 15:53
 66/100 anonim ***** válasza:
100%

Azért használják rá azokat a szavakat mert azok hasonlítanak rá leginkább, nem tudok rá jobb kifejezést mondani mivel a tudomány még nem is ismeri, és nevet sem tudott neki adni ezáltal.

Ha neked 100 évvel ezelőtti embernek kéne elmagyaráznod a mobiltelefont, wifit, mikrót hogy tennéd?

Ő azt mondaná hülyeség mert mi az hogy rádióhullám, miért nem látom ha hullámzik.

Mert szerinte csak a tenger tud hullámzani.

Na ugyan ez vagy te is, van az a valami amire jobb szó híján azt mondom energia, vagy akkor rezgés.

Nem ez a lényeg, az elektron áramlást sem látod a vezetékben mégis ott van, és felvillan a lámpa.

Erre egy régi ember azt mondaná boszorkány vagy, mert ilyen nem létezik.

Ha szerinted ilyenek nincsenek, akkor mivel magyarázod az eredetüket?

A sok beszámolót, a natgeon beszélt erről a szemtanú aki egy teljesen normális 50es fazon volt éppen a munkahelyén dolgozott, és ő is meglepődött rajta hogy úristen még is csak léteznek.

Az is hülye volt, vagy részeg vagy drogos mi?

Felvetették a műsorban ha atomokból épülne fel egy szellem akkor nem tudna átmenni a falakon, de ő mégis átmegy a szemtanú szerint.

Ezek szerint létezik valami olyan eddig ismeretlen minőség amit nem ismerünk, vagyis ismerünk, csak a tudomány nem.

És itt önmagának mondott ellen a kutató amikor odament hőkamerával meg mozgás érzékelővel.

Ha nem az általunk ismert anyagból vannak, akkor azokkal az eszközökkel nem fogják bemérni őket.

Hülye példa de egy hőmérővel se fogod lemérni a rádióhullám hőjét.

Annyira különbözik tőle, sőt rossz oldalán akarjuk megfogni.

Vannak olyan dolgok amiket nem tudunk még mérni az eszközeinkkel, ezért ezek ismeretlenek a tudománynak, de a testünkkel igen, mivel egy ember önmagában jóval több mint az a hús és vér ami kívülről látszik.

Ha csak abból indulunk ki hogy minden embernek van szelleme ami halál után távozik a testből, akkor jogosan feltételezhetjük hogy ugyan ez az ember képes ezt érzékelni is, mivel hozzá tartozik, része neki.

De nem kell messze mennünk, csak az oroszokig, ők már rég óta felfedezték ezt az aura témát.

Küld rá a guglit nyugodtan.

Ha az létezik, pedig azt mondod hogy nem, akkor szerinted még mennyi minden van attól hogy te azt mondod rá hogy nincs.

2013. febr. 4. 16:03
 67/100 anonim ***** válasza:
100%
És igen megkeresztelt vallását nem gyakorló keresztény vagyok.
2013. febr. 4. 16:06
 68/100 anonim ***** válasza:
72%
A Natgeonál (sajnos) lassan már az EZOTV is tudományosabb :-( Úgyhogy be kéne fejezni az arra történő hivatkozást, mert egyre komikusabb az egész beszélgetés.
2013. febr. 4. 16:10
 69/100 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz jobbat? Gondolom ami neked megfelelő lenne, ott meg olyan kocka szűk látókörűek vannak, hogy még azt is máglyán égetnék el aki felhozza a témát.

Nézd én már csak annyit mondok ere aki nyitott az tudja ogy ő sem tudhat mindent és vannak olyan dolgok amiket jelenleg nem ért, de megpróbál saját választ kapni rá (aki keres az talál).

Aki zárt gondolkodású,szűk látókörű,intoleráns, az meg bolond is egyben mert azt hiszi ő minden tud, annak ellenére hogy sok mindent elutasít és megvet így még az esélyét is elveszti, hogy esetleg rájöjjön van amit még se tud, és lehet hogy amit eddig kő kemény igazságnak hitt az még sem az.

Vagy ti már most mindent tudtok?

Attól hogy látod az érme egyik oldalát azt hiszed tudod milyen a másik is?

Hogy lehetek valakinek ekkora önbizalma hogy úgy tud valamiről véleményt alkotni határozottan hogy azt se tudja miről van szó.

Értem hogy ti azért nem szeretitek ezt a témát mert rengetek a csaló és átverő, pont azért mert ez még egy relatív nagyon ismeretlen terület a mai fehér ember számára, ezt tudják a csalók is és ki használják az emberek tudatlanságát.

Messziről jött jós azt jósol amit a pénztárcája akar, elven.

De tudnotok kell hogy ha ennek nem lenne alapja akkor ez az egész már rég kihalt volna.

Ugyanúgy ahogy van sufni hozzá nemértő gáz,autó szerelő és festő, ugyan így ebben is sok az átverő.

Az igazi komoly hiteles embereket nem fogod látni a tv-ben, nem fognak ide írni, és nem fogják bizonygatni a létüket, mert nekik mind1 hogy te hiszel bennük vagy nem, az a te bajod nem az övék, attól ők még léteznek és az is amit képviselnek.

Jah igen és ezek nem jósok meg egyebek.

Nem kell olyan messzire mennünk értük mert részük van a történelmünkben is, írd be a keresőbe hogy Aranyasszonyok.

2013. febr. 4. 17:27
 70/100 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, de szerinted melyikünk valójában a szűk látókörű?

Én, aki azt mondom, hogy BÁRMIT hajlandó vagyok elfogadni, ami nem légbőlkapott "azért mert csak"! Hanem valami értékelhető dolog fel van mellé állítva. Egy mérés, egy bizonyíték, nem pedig az, hogy valami guru azt mondta, hogy a 3 éves gyereknek még nyitott a homlok csakrája...

Vagy te, aki következetesen állítasz valamit amit még te magad sem tudsz bizonyítani és következetesen tagadsz dolgokat, amiket magad sem értesz.

Amúgy én nagyon szeretem az ezotériát, mert irtó vicces az egész, jókat lehet az itt olvasottakon kacagni.

2013. febr. 4. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!