Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet legegyszerűbben...

Hogyan lehet legegyszerűbben szellemet idézni?

Figyelt kérdés

Meg szeretnék idézni egy szellemet, nem csináltam még ilyet és tudom hogy lehetnek rossz következményei is. Mi az egyszerű módja és mi lehet a következménye? Hogyan kell a szellemet visszaküldeni?

Barátnőmmel csinálnánk ketten. Fontos lenne akit érdekel leírom privibe is, de nem hiszem hogy bárki jó szemmel nézné.

Még egy kérdés, ha kutya van a lakásba az gond?

2013. jan. 7. 14:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%

ha a lelked elmegy oda ahonnan a szellem jön és nem tér vissza akarod ezt??

Ha csinálsz egy ilyet nem fogsz tudni igazából mélyen aludni utána.HA elalszol és már napok óta nem bírod a tested és a lelked között fellazul a kapcsolat a szellem akit megidéztél magával viszi a lelked és te fogod szolgálni.

akarod mindezt??

2013. jan. 7. 14:38
 2/16 anonim válasza:
28%
NEM JÁTÉK ne idézettek szellemet.Még viccből sem.KOMOLYAN!!!!
2013. jan. 7. 14:40
 3/16 anonim válasza:
77%
Hé casper,gyere ide b@zdmeg van egy kis pálesz
2013. jan. 7. 14:45
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
istenem, hová jut a világ ...
2013. jan. 7. 14:48
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Barki megjelenhet, nagyon rossz szellem is, akit esetleg nehez elküldeni. Ez nem gyerekjatek, hanem egy az emberiseg szamara ismeretlen vilag.
2013. jan. 7. 14:50
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem lehet rossz vége, max. egy csomó mindent beképzelsz, de szellemek nem léteznek. Nekiállhatsz, de csak időpocsékolás lesz. Semmi nem fog történni.
2013. jan. 7. 15:09
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

Régebbem mi is csináltunk ilyet.

És Ez most elég hihetetetlenül fog hangzani de egy démon jött át, és rászált a csajra..

én meg folyton tele voltam kis vágásokkal.

De már minden rendben! :)

Tudok még mesélni ha gondolod!:)

2013. jan. 7. 15:26
 8/16 anonim ***** válasza:
45%
egyél babot:)
2013. jan. 7. 15:35
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem rohadtul nem jön elő semmilyen szellem sem, csak a saját félelmeitek vetülnek ki úgymond..
2013. jan. 7. 16:04
 10/16 anonim ***** válasza:
55%
Démon jött át???? Matt Damon???
2013. jan. 7. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!