Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet legegyszerűbben...

Hogyan lehet legegyszerűbben szellemet idézni?

Figyelt kérdés

Meg szeretnék idézni egy szellemet, nem csináltam még ilyet és tudom hogy lehetnek rossz következményei is. Mi az egyszerű módja és mi lehet a következménye? Hogyan kell a szellemet visszaküldeni?

Barátnőmmel csinálnánk ketten. Fontos lenne akit érdekel leírom privibe is, de nem hiszem hogy bárki jó szemmel nézné.

Még egy kérdés, ha kutya van a lakásba az gond?

2013. jan. 7. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Ezeket a "ne idézz szellemet, mert rosszul sülhet el" stb. hozzászólásokat nem értem.

Mi is gyerekként(mint szerintem a legtöbben) rengetegszer próbáltunk szellemet idézni különféle módszerekkel, egyszer szellemidézés után tesómmal jól be is voltunk s*arva, mert minden kis rezzenésre megijedtünk, de valójában soha nem történt semmi, mivel szellemek nem léteznek. Egyébként nyitott vagyok mindenre, ha valaki mutat nekem egyet, el fogom hinni. Démon is jöhet, vagy rakjatok rám rontást, aztán telefonálhatok az ezotv-be.

2013. jan. 7. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Kinézel egy idézetet egy már elhunyt híres embertől, és felmondod. Nemhogy könnyebben, de ettől eltérő módon egyáltalán nem lehet szellemet idézni. :S
2013. jan. 8. 01:32
 13/16 anonim válasza:
Badnarl Beglurm V.
2013. jan. 9. 20:29
 14/16 anonim ***** válasza:
24%
Úgy ,hogy a faterodat jól valagba rugod !
2013. febr. 24. 07:57
 15/16 Brotscholl Eszter válasza:
0%
Menj el Dinamo-hoz és kérd meg rá. Ha az arcodba röhög, nem lehet szellemet idézni.
2014. máj. 4. 20:38
 16/16 anonim válasza:
Szia! A szellemidezes nagyon veszelyes.. Baratnomek szellemet ideztek es egy Hanna H. Nevu csaj akarta megolni a baratnomet.. Marmint a csaj ezt mondta egy ilyen oulija (v mi a neve) tablan.. Utana meg egy Richie nevu amerikai szinesszel beszlegettek es utana az volt hogy a szinesz elmondta hogy mikor halt meg es baranom megnezte es tenyleg akkor halt meg ugye.. Es meg az is kiderult h egyik osztalytarsunk nagyon regi rokona
2021. jún. 9. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!