Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet látna a kisfiam?

Szellemet látna a kisfiam?

Figyelt kérdés

Kisfiam két és fél éves, azt vettük észre hogy fél bemenni a szobájába egyedül. Két hónapja sírva, visítva szaladt ki a konyhába hozzám, hogy bent van egy néni a szobájába. Még nem beszél tisztán, de jól megérteti magát. Az ölembe vettem és bementünk a szobába, megkérdeztem hol van a néni mire a sarokba mutatott és gyorsan bedugta a fejét a nyakamhoz. Kérdeztem, hogy mit csinált a néni erre a fejére ütött és mondta így csinált.

Nagyon megijedtem! Igazából nem tudom mire vélni, mert a meséket nagyon megválogatjuk, szellemekről nem halott (fel sem fogja szerintem hogy mi az)

2013. febr. 1. 19:08
 41/100 anonim ***** válasza:
77%

Drága szkeptik.

Rendben, de akkor ne irkáljatok hülyeséget az ezotéria szekcióba, és ne bíráljátok aki válaszol.

Tudtommal ez nem a materialista szkeptikus kategória.

A ti válaszaitok mint a zárt térben hideg érzése: "biztos a huzat", ezek nem hasznosak.

2013. febr. 3. 20:39
 42/100 anonim ***** válasza:
29%
Az egész ezotéria rovat tömör hülyeség önmagában, engedtessék meg, hogy bárki írjon ide legalább akkora hülyeséget, mint a többiek.
2013. febr. 3. 20:48
 43/100 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond ezzel, hogy míg az ezósok azt írják, amiben hisznek, és ténylegesen körülöttünk van, addig a szkeptikusok bírálják őket, idi*tának nézik embertársaikat, csak mert ők nem képesek elfogadni egyes dolgokat. Egyébként sem azoknak szól az ezotéria, akik nem hisznek benne, hanem akik igen.
2013. febr. 3. 20:57
 44/100 anonim ***** válasza:
100%
Én sem megyek oda a vallás részlegbe észt osztani.
2013. febr. 3. 21:10
 45/100 anonim ***** válasza:
67%

Tehát ha jól értem az ezotéria részlegnek az volna szerinted a lényege, hogy senki ne írjon ide, csak aki teljesen egy húron pendül a mainstreammel és szépen sz0pjuk egymás kis farkincáját itt nagy egyetértésben?

Ehhez nincs szükség fórumra, akkor írj könyvet.

2013. febr. 3. 21:15
 46/100 anonim ***** válasza:
23%

1.Ha csak "ezotéria hívők" írnának ebbe a topikba, akkor minden "Szellemet látna a kisfiam?" típusú kérdésre egyetlen fajta válasz érkezne.

2. Mi van? Ha hideget éreztek, az is szellem? Nektek már minden az?

2013. febr. 3. 21:17
 47/100 anonim ***** válasza:
76%
Ha értenél bennünket, akkor nem kérdeznél és állítanál hüly*ségeket. Nem, nem az. Nem egyből szellem jelenlétére hivatkozunk, csak a végső esetekben nem zárjuk ki! Azért nem ugyanaz a kettő. Ezósoknak sem első gondolata egy esemény után, hogy tuti szellem, csak ha nincs rá semmilyen magyarázat, akkor szóba jöhet. - Ez az, amit ti kizártok mindenhonnan.
2013. febr. 3. 22:33
 48/100 anonim ***** válasza:
100%

"Ezósoknak sem első gondolata egy esemény után, hogy tuti szellem"

De. Itt gyk-n legalábbis nagyon ezt tapasztalom.

Például:

-Ha 4-5 éves gyerekeknek képzeletbeli barátjuk van, vagy látnak valamit, az nem azért van, mert a gyerekeknek nagyon élénk a fantáziájuk, és sokszor nem tudják megkülönböztetni az álmot a valóságtól, hanem mert még nyitva van a homlokcsakrájuk és látják a szellemeket. (úristen..)

-Ha egy gyerek furcsán viselkedik, az nem azért van, mert pszichésen valami gond van vele, hanem azért, mert indigógyerek.

-Ha recsegő hangokat hall valaki, az nem lehet például csótány, vagy például hőtágulás következtében kialakult hangok, hanem csak is szellem lehet.

-Ha magától bekapcsol a televízió, az nem kóboráram, hanem szellem.

Tudnám még folytatni a sort, ezekre mind van logikus magyarázat, az ezósok mégis egyből a saját hülyeségükhöz fordulnak. Az összes példámat innen gyk-ról vettem.

2013. febr. 3. 23:19
 49/100 anonim ***** válasza:
100%

Persze egy gyerek jó kedvében ijeszti halálra magát és pisil be az ágyba, és abban a korban még nem igazán tudnak hazudni vagy megjátszani, mégis olyan élethűen mond el, mutat meg dolgokat amiket nem is tudhatna még.

Ráadásul ébren van amikor mutatja hogy ott a sarokban van az ami megijesztette, nem aludt előtte.

És az se véletlen hogy mindig ugyan olyan formájú dologtól fél, meg miért félne mondjuk egy öreg nénitől?

A gyerek szempontjából az öregek jók szeretik őket, ha színészkedne akkor az egyszerű elméje biztos hogy nem találná ki azt hogy egy nagyi a rém.

Sőt őket felnőtt ember nem is bánthatta még, akkor mégis miért azt képzelnék el?

Ha csak kitalálná, sokkal logikusabb lenne hogy valami olyat mond amit ő gondol hogy ijesztő lehet, mondjuk valami sárkány vagy szörny.

Kérdező te is megszólalhatnál már erősítésnek :D

2013. febr. 4. 00:35
 50/100 anonim ***** válasza:
27%

* Egy gyerek még azért lát ennyi idősen, mert még nem nyomták el benne a hülye felnőttek avval ezt a képességet hogy: "hülye vagy kisfiam nincs ott semmi ha még egyszer ilyet hazudsz bünti lesz..."

Mindenki alapból nyitva születik, a nagyon fiatal gyereknek ez természetes és nem érti hogy a szülőnek miért nem az.

Ő még tiszta, nincs elrontva.

Aztán ahogy a szülő elkezdi tiltani róla, a gyerek lezáródik mert szegény nem érti hogy a szülei miért nem értik meg, biztos benne a van a hiba, fél a büntetéstől, így az intelligens szervezet kikapcsolja ezt az érzéket.

Úgy ahogy a vaknak javul a hallása.

Ez a képesség persze újra előhívható, csak át kell az embernek alakulnia hozzá egy kicsit szellemileg.

Az átlag ember ezért vesztette el ezt a képességét mert bele van süllyedve az anyagba.

TI szkeptikusok jobb ha tudatosul bennetek, hogy inkább magatokat kéne szidnotok mert van egy képességetek amit elnyomtok, és még csak nem is akarjátok újra megtanulni használni.

Arany van a zsebetekbe és ti nem veszitek ki onnan, valami hülye gondolatra hivatkozva.

Aki meg megtanulva azt meg szidjátok.

Ez kb olyan mint ha 2 ember közül az egyik beköti a szemét, nem lát és neki megy mindig mindennek.

A másik aki lát az meg hiába mondja neki hogy

-"ember arra van a szemed hogy lássál vele, micsoda kincs az, többet soha nem mennél neki a falnak, és egy egészen új világ tárulna ki előtted, és mekkora pazarlás hogy nem használod. Hát normális vagy te hogy lenne lehetőséged és te mégis azért nem élsz vele mert valami hülye gát gondolat van a fejedben, életrevaló vagy te ezzel hogy a saját hülyeséged tart korlátok között, és nem tudsz tovább fejlődni, nyitni új dolgok felé?

Mert aki nem fejlődik az kihal."

Egyébként az indiaiaknak is nem véletlen van ott egy pötty festés a homlokuknál.

És tudjátok hogy miért van a szentek feje körül glória ábrázolva?

Szerintem lövésetek sincs, vagy minden művész akkoriban hülye volt és szerette azt a hatást?

Kortól és helyszíntől függetlenül rajzolták különböző emberek, akik egymásról és egymás műveiről nem is tudhattak.

Persze ők is hülyék voltak mi?

Ezt nem fogom elmondani, keressetek rá neten.

2013. febr. 4. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!