Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elkényeztetett lányt hogyan...

Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?

Figyelt kérdés
Csonka családból, anyuka neveli, mindent megkap amire vágyik... megőrülök érte !!! Egy senki vagyok neki, a nagy sztárokat képzeli maga mellé.. stb mit csinálhatok, hogy elfogadjon legalább minimális szinten???
2017. nov. 4. 13:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/148 anonim ***** válasza:

Igen, elolvastam és egyetértek vele.

2017. nov. 4. 20:34
 72/148 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy van barátja.. sőt én 80 % -ra veszem , hogy nincs !! De addig direkt nem feszegetem! Nem szeretném a saját határaimat sem átlépni majd csak idővel.. mert azt csak úgy tudom meg ha követem kifigyelem vagy megfigyeltetem na és az már a beteges kategória.. ha addig kell elmenni akkor el sem indulok.. mert odáig még énsem szivesen süllyedek.. viszont van egy lány akinek igértem egy motrot.. cserébe hajlandó lenne videózgatni meg informálni.. de már ez mekkora tré.. lealacsonyodok a földbe tipor.. de nem hagy más választást.. és fogy az idő !
2017. nov. 4. 20:41
 73/148 anonim ***** válasza:
Az ugye megvan azért már fel is jelenthetne?
2017. nov. 4. 20:42
 74/148 anonim ***** válasza:

Milyen idő fogy, hm?

Komolyan, még valakivel össze is fognál, hogy videózza neked?

Én valóban nem voltam még igazán szerelmes. Egy jó barátnőm viszont igen. Nem érdekelte a srácot. És tudod mit tett? Vett egy nagy levegőt, és azt mondta "rendben, ez van", mert tudta, hogy nem változtathat más érzelmein. És képzeld, azóta a srácnak van barátnője, az én jó barátnőmnek is alakulóban van (nem kémkedés, és megszállotság által), eredményes minden téren.

2017. nov. 4. 20:44
 75/148 A kérdező kommentje:
Szart se csináltam eddig ő érte nincs is oka, hogy megkedveljen.. csak a saját hülyesègeimmel foglalkozok és őt meg leszarom..pedig tudom csak bulizni akar.. csak el kellene menjek egy buliba vele.. de be vagyok szarva.. én vagyok aki húzom az időt.. reszketek
2017. nov. 4. 20:47
 76/148 A kérdező kommentje:
Te figyelj tetszem neked ? Nem ? Hát jó szia.. Ez egy felszines dolog volt csak. Megtetszett neki a srác valószínű, ha össze is jönnek nem lett volna sírig tartó szerelem, mert nincs benne semmi küszködés abszolút semmi...Mi tartotta volna össze az egészet ?? Ez nem szerelem volt .. csak tetszett neki a fiú.. ráadásul a lány megy oda ?? Wtf ?? A fiú az , aki megküzdik a lányért a lánynak a dolga megnehezíteni a fiú dolgát ! Azért, hogy a fiú ne dobja ki, mikor a lánynak éppen rosz napja van.. mert a fiú sokat tett meg a lányért... a lány az aki hormonügyileg labilisabb a fiúnak pedig az a dolga, hogy higgatnak maradjon és ne futamodjon meg, mikor éppen havibaja van a lánynak.. Méghogy a lány udvarol.. hát az olyan is volt.. már bocs
2017. nov. 4. 21:15
 77/148 anonim ***** válasza:

Honnan tudsz te bármit a kapcsolatukról? Amit te ebből látsz, az kb 3%. Lehet, hogy komoly a kapcsolatuk, és igen, talán sírig fog tartani.

Miért baj az, ha ő kezdeményezett?

Szerintem az sokkal gázabb, ha valaki kémkedik valaki után, de nem mer személyesen lépni semmit, már bocs.

2017. nov. 4. 21:19
 78/148 anonim ***** válasza:
Figyeld meg, távolságtartásit fog kérni rád :D
2017. nov. 4. 21:29
 79/148 A kérdező kommentje:
Na most vagyok ideges mikor olyanok oktatnának ki, akik azt hiszik az a normális ha a lány megy oda a fiúhoz.. és egy szimpla nem után elkullog.. volt egy ilyen az életemben randit kért.. belementem mert fullos bige, végig visszataszító volt.. meg akart konkrétan baszni, és meg akarta mondani milyen legyek.. wtf ? Az az egészséges ha a fiú udvarol a lány pedig kiskapukat hagyva ellenál, és itt ez a helyzet !! Nem csoda a sok válás , azt se tudjátok milyen az igazi szerelem.. Buliban meg csak akkor megyek és ahhoz, akit már ismerek , és tudom ki ő belülről.. a buli kell , mert az ember rituális lény és a táncal valamit megpecsétel.. Aki ezeket nem tudja annak nem lesz házasság és sírig tartó szerelem az életében. Mert nem lehet 1 millió éves evolúciót a szönyeg alá söpörni.. Ez a véleményem.. szerelem első látásra nincs az csak vonzalom.. Az a lány csak vonzódott én viszont szeretem őt ! És férfi vagyok és én mondom meg hol a határ !!! Nem egy nő.
2017. nov. 4. 21:31
 80/148 anonim ***** válasza:

Gratulálok, most még lejjebb süllyedtél a szememben.

Remélem távolságit kér ellened.

A hozzádhasonlók, mikor házasságba lesznek, teljesen kisajátítják a feleségüket. Te is ilyen leszel, ilyen hozzáállással. Undorító.

Te abban a lányban csak egy kihíást látsz, egy elérendő célt, egy megszerzendő valamit. Ez szerelem lenne?

2017. nov. 4. 21:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!