Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
Csonka családból, anyuka neveli, mindent megkap amire vágyik... megőrülök érte !!! Egy senki vagyok neki, a nagy sztárokat képzeli maga mellé.. stb mit csinálhatok, hogy elfogadjon legalább minimális szinten???2017. nov. 4. 13:04
81/148 A kérdező kommentje:
Te vagy az undorító, mikor hímtagot növesztettél ! Az olyanok mint te unják meg a lapos házasságukat márha eljutnak odáig, vagy kurnak félre, mert a férfi akihez hozzáment igazából egy nő.. Igen ő az én célom az életem célja és értelme ! És az is fog maradni, mert őt választottam isten tudja milyen okból! És én döntöm el meddig megyek el érte, nem egy csapat hímtagot növesztett nő !
2017. nov. 4. 21:55
82/148 A kérdező kommentje:
Nem szeretném kisajátítani őt ! De ha félrekúr nincs bocsánat ! Ezért kell a férfinak udvarolni a nőnek pedig húznia a dolgot közben gondolkodhat, azt a férfit választja-e.. Ez egy jól megkomponált rendszer, amit te szemmel láthatóan nem ismersz.. valszeg már nem is vagy szűz.. holott az a valaki, már kitudja merre jár.. igaz ?? Na ez az undorító.. meg a hímtagod..
2017. nov. 4. 22:02
83/148 A kérdező kommentje:
Az hogy nincs bocsánat úgy értem , akkor vége.. Nem a nő hibázott hanem mindkettő.. A nő rosszul választott a férfi nem figyelt eléggé a nőre ez okozta a bajt.. Bár te ti nektek már édesmindegy kivel basztk, mikor.hányszor hogyan.. primitívek vagytok. Odamész, mert megtetszett.. nem jöttél be mész a másikra.. ráadásul nőként.. Aki meg leáll udvarolni neked az ellen távolságtartásit visítasz.. jaaaj mert ez megfognaaa !! Nem kufircolhatnék össze visszaaa azután?? Hát hogy képzeli !!..
2017. nov. 4. 22:18
84/148 anonim válasza:
Az udvarlás és a kémkedés között van egy elég nagy szakadék azért.
Amúgy meg akkor miért nem keresel egy olyan lányt akinek bejön az "udvarlásod"? Mert ennek a lánynak minden jel szerint nem jön be, és ez nem az a "kelletem magam egy kicsit hogy a fiú küzdjön értem" helyzet.
85/148 A kérdező kommentje:
Nem az ? Biztos vagy benne ? Hát én nem ! Nem kémkedek már elmondtam, csak szeretném megtudni mit szeret, hogy ki tudjam elégíteni.. Az után kelle kémkednem, hogy tényleg van-e barátja.. hogyan viselkedik a fiúkkal... mennyire kelleti magát a fiúknak stb.. ezeket nem lehet megtudni.. mert ha ennél a pontnál elbukik, és egy rbnc, akkor tényleg nem érdemes tovább kajtatnom, vagy akkor úgy állok én is hozzá az egészhez.. Nemtom érted -e miért próbálok infót szerezni róla.. energiát és időt spórolok vele.. de már letettem a "kémkedésről" megbízok benne. Önzetlenül úgy teszek mintha ő lenne a legártatlanabb királykisasszony.. nem nagy áldozat részemről és nem vesztem el ha tényleg ő az igazi ! Mert ha nem egy kva, akkor nekem ő kell ! Tökmindegy milyen elkényeztetett kis frska.. lehet hogy csak megjátsza.. Azt is megértem, mert csak magának szeretne jót. Ahogy én is. Nekem ő a legjobb ! Próbálom bebizonyítani neki kevés sikerrel.. ennyi de próbálkozok még. Ezt úgy nem lehet, hogy nem kockáztatok, meg leállok.. félgázzal nem megy.. mondtam neki szépen most egy kicsit rákapcsolok azután küldtem neki virágot.. Nem hal bele.. ha kell kell ha nem kidobja. Veszélyes vagyok elismerem de kordában tudom tartani magamat. Ha ő melettem lenne teljesen megnyugodnék.
2017. nov. 4. 22:51
86/148 anonim válasza:
De nem szeretne melletted lenni.
Mondod, veszélyes vagy. Miért? Ha 100% van barátja megvered, vagy mi?
Olvass vissza magadtól pár üzenetet, tedd a szívedre a kezed, és kérdezd meg magadtól: összejönnél egy ilyen emberrel?
87/148 anonim válasza:
...nem lenne egyszerűbb tőle, személyesen megtudni, hogy mit szeret? Tudod, mint a normális emberek?
88/148 A kérdező kommentje:
Miert nem keresek olyan lanyt akinek bejon az udvarlasom.. ezt megint nem ertem elobb bszok aztan szeretek bele ?? Ez igy megy nalad ? Elobb beleszeretek aztan bszok.. szerintem ez a helyes... azert nem keresek mast mert o bele vagyok szerelmes erted ? Addig nem udvarolok masnak amig egy valakit eppen kornyekezek es szerelmes vagyok.. jezusom..
2017. nov. 4. 22:55
89/148 anonim válasza:
Na, ez az.
Nem keresel mást, mert nem tudnál beleszeretni. Akkor te ezt milyen alapon várod el mástól?
90/148 A kérdező kommentje:
Sokadszorra mondom 1 nem 100% hogy van baratja 2. Ha van is neki nem komoly.. de akkor mar veszt az egesz az ertekebol az biztos.. sőt talán akkor vége is .. de ezt nem tudom meg tőle biztosan nem.. ő azt mondja lett neki időközben.. de csak azért mondja hogy leszálljak róla.. vagy akkor miért nem közli ki az ? Fél ? De így nem hiszem el !
2017. nov. 4. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!