Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elkényeztetett lányt hogyan...

Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?

Figyelt kérdés
Csonka családból, anyuka neveli, mindent megkap amire vágyik... megőrülök érte !!! Egy senki vagyok neki, a nagy sztárokat képzeli maga mellé.. stb mit csinálhatok, hogy elfogadjon legalább minimális szinten???
2017. nov. 4. 13:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/148 A kérdező kommentje:
Ugy volt ha megvan a kocsi akkor találkozok vele mert lesz önbizalmam, hogy ha elküld személyesen is a francba ,akkor legyinthessek egyet.. most megvan a kocsi.. ès rohadtul elveszett meg az az onbizalmam is amennyi volt .. mindenkinek van kocsija.. nem nagy szám.. csak több a választható opció.. de nem ezt vártam.. ez egy feneketlen kút tényleg amibe dobálok.. de annyira oda vagyok érte.. amiért így kicseszett velem.. ilyet még senki nem művelt velem.. elcsábított szerintem de úgy hogy én meg is tudnék halni érte
2017. nov. 4. 20:13
 62/148 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztam vele.. minden kommunikációs eszközön letiltott.. semmit nem tudok róla, mert kitaszított.. tudja, hogy el tudnám lopni a szivét és direkt csinálja, hogy megnézze mit vagyok hajlandó megtenni érte.. én meg csak siránkozok..
2017. nov. 4. 20:17
 63/148 anonim ***** válasza:
Öööö nem, azért tiltott le mindenhol mert egy eléggé félelmetes és valószínűleg veszélyes idióta vagy.
2017. nov. 4. 20:18
 64/148 A kérdező kommentje:
Remélem , hogy így van a jóistent kérem, hogy így legyen.. különben beledöglök
2017. nov. 4. 20:18
 65/148 A kérdező kommentje:
Félelmetes idióta ? De miért ??? Mert oda vagyok érte ? Ne legyek oda érte ? Jó.. akkor nem leszek de csak azért, mert oda vagyok érte..
2017. nov. 4. 20:21
 66/148 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan nem érzed hogy mennyire abszurd ez? Kideríted a lakcímét, zaklatod, nem fogadod el hogy nemet mond neked, és ahelyett hogy visszevennél, kicsit normalizálódnál, bocsánatot kérnél, tovább folytatod ugyan azt.

Ha tényleg mindent meg akarsz tenni szerencsétlen lányért akkor tedd meg neki a legnagyobb szívességet és hagyd békén.

2017. nov. 4. 20:24
 67/148 anonim ***** válasza:

Tudod, miért tiltott le mindenhonnan? Mert elege lett abból, hogy egy megszállot pióca tapadjon rá, és lesse minden lépését. Teljesen érthető, a helyében távoltartási végzést csinálnék ellened, mert láthatóan szellemileg nem vagy 100%.

Ha személyesen is találkoznátok, ugyanezt fogja neked mondani. és meg is érdemled majd.

Nem veszed észre mennyire megszállot vagy? Nem kitartó vagy hűséges, csak egy megalomániás, aki nem ért az érzelmekhez, csak birtokolni akar valakit.

2017. nov. 4. 20:26
 68/148 anonim ***** válasza:

Istenem mennyi nyomorult troll -__-

A kérdező mindent megtesz a lányért, ti meg mit csináltok? Nyafogtok hogy "túl megszállott". De most komolyan, nem ez kell a nőknek? Nem a szőke hercegről fantáziálnak kiskoruktól fogva, aki lehozza nekik a csillagokat? Most itt van a szőke herceg, de csak arra képes hogy letiltsa meg elküldje. Persze lehet hogy csak kéreti magát; ha már itt a herceg akkor ő a nehezen kapható királykisasszony. De előbb utóbb úgyis beadja a derekát. Mindig beadják.

2017. nov. 4. 20:32
 69/148 anonim ***** válasza:

Tévedsz.

Eleve írta, hogy a lány azt mondja van barátja. Akkor meg?

A szőke herceg és a megszállot van egy "kis" különbség.

Igen, megérdeklődni, hogy mit szeret, és az alapján mondjuk meghívja mondjuk egy kávéra, az előbbi kategória.

De te elolvastad egyáltalán, hogy miket ír?

2017. nov. 4. 20:34
 70/148 A kérdező kommentje:
Voltatok már szerelmesek ? Ha voltatok akkor mit csináltatok mikor nemet mondtak nektek ? Elkullogtatok pityeregve ? Akkor elárulom a büdös életbe nem voltatok még szerelmesek ! Ez a 100%..
2017. nov. 4. 20:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!