Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
Csonka családból, anyuka neveli, mindent megkap amire vágyik... megőrülök érte !!! Egy senki vagyok neki, a nagy sztárokat képzeli maga mellé.. stb mit csinálhatok, hogy elfogadjon legalább minimális szinten???2017. nov. 4. 13:04
111/148 A kérdező kommentje:
65 kilóméterre lakok tőle. 1 hét és elköltözök oda ahol lakik... nem bírom ki. Látni szeretném, összefutni vele, érezni, hogy ott van a közelben.. Én itt már nem maradok.. ilyen messze tőle. Ott vállalok munkát már ki is léptem.. Megkérdeztem nagyon finoman a barátait, hogy van-e neki fiúja.. eddig 3 ből egy azt mondta nincs 1 nem is ismeri igazán 1 pedig nem szeretne beleszólni.. Megöl ez az időhúzás.. meghalok érte.. semmi másnak nincs értelme csak annak, hogy vele lehessek !
2017. nov. 5. 19:59
112/148 anonim válasza:
Minket ez nem érdekel. Nem fogadsz el nemlegest választ, csak hisztizni jöttél ide, mert frusztrált kis beteg ember vagy. Senkit nem érdekel mit csinálsz, őrülj meg egyedül.
113/148 anonim válasza:
Az utolsó válaszodból már látszik, hogy troll vagy, vagy szociopata.
114/148 A kérdező kommentje:
Álltalában ez úgy van, hogy a saját belső világodat vetíted a másik emberre mikor minősíted azt.. Mikor az érvek nem hatnak rád, akkor azt a világot, amit a te éned alkot próbálod fenntartani.. Rátok nem hat semmilyen érv. Meg vagytok győződve a saját világotok helyességében.. Ajánlom figyelmetekbe az érzelmi intelligencia című könyvet, hogy megértsétek miröl is beszélek. Ha egy lány aki követ szivecskéket rajzol nekem lesi minden kívánságomat de nem tetszik elsőre, egyáltalán nem biztos, hogy késöbb sem fog tetszeni.. megtetszik a járása az hogy aranyosan próbálkozik , az hogy más mint a többi megtetszik a belső világa amire azelött nem figyeltem oda.. Én vagyok az, aki nem foglalkozik veletek, nem minősítelek pedig látom hogy hibáztok. Saját magamat követem:) Rengetegszer halottam már nemleges választ.. Aztán kiderülg egy kis plussz erőbedobással mégis csak sikerül igenné varázsolni.. ahol ti megálltok ott én továbbmegyek ha ez miatt én szociopata vagyok akkor legyen.az vagyok :)
2017. nov. 6. 01:49
115/148 anonim válasza:
Nem érzed, hogy van egy határ? Te már a személyes terébe törsz be, ezért is tiltott pl sok helyről.
116/148 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elcsesztem és túlzásba vittem. Nem tudtam, hogy ez lesz belőle.. Egy fsz vagyok. Csak egy utólsó esélyt kérek tőle, vagy hogy ne dobjon el örökre dacból.. Sajnos már mondta, hogy örökre hagyjam békén. De ha tudom, hogy ennyire értékes nekem, akkor eleve máshogy állok hozzá.. Akkor kb ott kezdem ahol most tartok.. de visszacsinálni a sok baklövést nem tudom.. a felesleges "zaklatást" csak pár üzenet.. nap mint nap csinálom.. de ő nem kapott eddig ennyit és érthető mostmár, hogy megijedt... néha tényleg úgy csinálom, hogy direkt megnehezítem a saját dolgomat.. mintha én magam akarnám, hogy ne adja még meg magát.. imádok futni érte. Csak azt nem szeretem mikor bekeményít és feszegeti az idegeimet, mikor depi vagyok amúgy is.. imádom ezt a kiscsajt!! Nincs neki barátja, mert tudom, hogy engem szeret! Ha meg van, akkor egyszer úgy is szabad lesz addig nem zargatom. Tényleg visszaveszek magamból inkább gyüjtök rá addig.. Legyen egy nagy valami, amivel lenyűgözöm mint sok apró kis szr, ami nem is arról szól amiröl kellene..
2017. nov. 6. 18:02
117/148 anonim válasza:
Ha azt mondta, hogy örökre hagyd békén (amit meg is értek), akkor hogyan hiheted azt, hogy szeret??? Te tényleg ilyen ostoba vagy?
Ő nem akarja megnehezíteni a dolgod, szabadulni akar tőled, mert egy megszállot vagy, aki nem képes felfogni ép ésszel, hogy nem veheted meg valaki szerelmét semmiféle ajándékkal.
118/148 A kérdező kommentje:
Ha azt adom amire vágyik, és csak én tudok olvasni a gondolataiban, akkor miért ne tudnám "megvenni" a szerelmét ? Azt akkor mondta, amikor túlzásba vittem a simpla rajongást. Mindenki meggondolhatja maggát. Lehet hogy heves indulatból mondta csak. Nem tudom mi járhat a fejében. Szerintem ő se nagyon tudja. Addig nem akarok találkozni vele, amíg olyan vagyok mint egy primitív hulladèk.. pedig égek a vágytól minden percben ! Egy bszari nyomoréknak érzem magam, aki csak tököl, amíg valaki nem tényleg felszedi előlem :( de így nem mehetek oda.. félhülyén .. mindent elrontok az elején.. de nála nem akarok elrontani semmit. Viszont ha nem lépek valamit, elviszik előlem. Ha nem "sietek" akkor egy bika egy olyan, aki nem szereti igazán de ért hozzá hogyan kell ellrabolni az ösztöneit kihasználva, az elveszi előlem.. Aztán pedig eldobja.. Ettől félek, és egyben ezt várom... :( mert egy ilyen trauma után rájönne ki az aki igazán fontos neki.. ki kell neki..ki az aki értékeli, és megbánja, hogy kidobott engem.. Persze az is lehet, hogy máshogy reagál le egy "szakítást".. Élvezi a szabadságot és keresi a gyors kalandokat.. Akkor viszont én biztos kiesek a kosárból.. Én nem ilyennek ismerem, de ki tudja, hogy ki befolyásolja, milyen tipusú ember.. Ezért szaglászok utána,mert érdekel mik az élete előzményei. Az anyja apja mit csinál milyen a családi háttere, hogy mit miért gondol, hogy mikor miért mit dönt.. Lehet hagynom kellene és tényleg csak azzal foglalkozni, hogy végeredményben mit szeretne. Ha azt, hogy hagyjam békénörökre, akkor azt.. De ez viszont nem én vagyok.. Én addig szoktam a dolgokat továbbvinni, amíg nem látom az összefüggéseket.. Hogy mi miért van, hogy kellene kijavítani, megcsinálni, fejleszteni.. Ès rendszerint mindennel egy csomó felesleges időt elszórok, mert próbálgatom a dolgokat, ahelyett, hogy egyböl a kèsz megoldáshoz nyúlnèk. Igazatok van. Ott kellene hagynom hagy nöjjön úgy ahogy akar.. De a növényeket is ápolják, tutujgatják gondozzák, öntözik, szeretgetik, akkor hoz termést.. Rossz gazda vagyok sajnos, túl sokat vállalok a képességeimhez mérten.. Iskolázatlan fasz.. mindenbe belekapok de tudásom az nincsen hozzá.. csak azt nézem nekem mi a jó nem azt, hogy annak a valaminek, ami a kezem alatt van , mennyire rossz miattam.. Mert igazán sok energiát nem vagyok képes belerakni.. mivel pszichopata vagyok.. Nincs időm mindenre :( Ha őt választom, és azt szeretném, hogy tényleg belémszeressen, akkor másra nem lesz időm.. ha Nem értek hozzá ezért otthagyom, akkor ezzel a mentalitással nem fogok alkotni csak a környezetemből elvenni azt kihasználni sodródni.. Az túl egyszerű, mindenki azt csinálja.. nem otthon fabrikálja az lcd tv-t hanem megveszi a boltból pénzt használva fel.. Nekem is valami olyan kell.. nevezhetnénk intelligenciának.. de azt megszerezni nagy erőbedobás.. tanulnom kellene fejlődnöm.. szarazegészígy..
2017. nov. 7. 03:32
119/148 A kérdező kommentje:
Egy határozott "nem kell" lett a válasz a virágra... Most ha nem csuknak le zaklatásért, akkor soha.. :( Totál elbasztam.. Kikapcsolt az agyam és csak csináltam.. Elévágtam a kocsival kiszálltam a kocsiból odamentem, de nem mondtam semmit nyujtottam volna át, de nem kellett neki. Bemutatkoztam nyujtottam a kezem de elfordult..
2017. nov. 8. 20:39
120/148 A kérdező kommentje:
Állítólag már rendörségen van az ügy.. mert "zaklattam" facebookon, meg youtubon.. ez van kössz a segítséget. Ti is megpróbáltátok.. Én is. Ha bekerülök a dutyiba, megérdemlem! De azt mondom megérte ! Láttam közelről !!! Megőrülök érte !! Fél évig kuss lesz részemről.. váratlan volt ez az egész... Én ilyet még soha nem csináltam... pont ezért isfostam el ennyire..
2017. nov. 8. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!