Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
Csonka családból, anyuka neveli, mindent megkap amire vágyik... megőrülök érte !!! Egy senki vagyok neki, a nagy sztárokat képzeli maga mellé.. stb mit csinálhatok, hogy elfogadjon legalább minimális szinten???2017. nov. 4. 13:04
1/148 anonim válasza:
Add magad,ha így nem fog elfogadni akkor felejcsd el.
Vagy megjátszhatod magad előtte,de annak semmi értelme.
2/148 anonim válasza:
Az ilyenért nem éri meg gürizni
3/148 anonim válasza:
Tegyél le róla, közel sincs annyira "nagy", mint amennyire tartja magát. Az anyja nélkül egy senki lenne. Ha meg nem fogad el úgy ahogy vagy, akkor nem éri meg.
4/148 anonim válasza:
Őszintén egy ilyen lányért mindek akarsz küzdeni? Ha el is fogad, tőled is azt várja majd hogy nyald ki a seggét. Ennyire azért ne akarj már papucs lenni.
5/148 anonim válasza:
Mazochista vagy? Szeretsz lábtörlő lenni?
6/148 anonim válasza:
A testéért őrülsz meg vagy a lelkéért? Van egyáltalán lelke egy ilyennek? Valóban pótlék akarsz lenni egész életedben vagy elkezded élni a sajátod?
7/148 A kérdező kommentje:
Mindenki ugyan azt mondja.. már egy éve bele vagyok zúgva. Belemarta magát a fejembe, de csak a visszautasítás megy.. Nélküle viszont egy senki vagyok.. Ő az, aki miatt egyáltalán felkelek és küzdök legyen kocsim exisztenciám... De más meg 0 erőbedobással eléri azt, amit én kínlódva gürcölve sem tudok..Eközben ő meg csak éli a világát bulizgat és ki tudja miket művel, mìg én.. csak fortyogok.. és szenvedek.. El van baszva az életem de mit tudok csinálni ? Azt mondja nem kell tőlem semmi.. most kitaláltam viszont, hogy küldözgetek neki mjndenfélét,mert jól esik nekem, csak anyagilag kicsit megterhelő, és pont ez miatt vagyok oda érte, mert egy szintel fentebb visz.. mozgásban tart nélküle leszarnék mindent.. próbálom kiverni őt a fejemből , de nem megy.. magamat szüntetném meg.. Azt hiszem halálosan belezúgtam de kivétel nélkül mindenki azt mondja nem éri meg, felejtsem el..stb már egy éve kínlódok azt hiszem ebbe bele fogok dögleni addig viszem el a dolgot :(:( Nem bírok leállni úgy érzem igaza van tudom, hogy igaza van és egy hulladék senki vagyok eddig nem gondoltam ilyen drámai lesz rájönnöm erre.. és hogy pont így.. megőrülök érte.. de bármit lépek csak mélyebbre süllyedek elötte.. mert csak szánalmas próbálkozások gagyi fos vagyok nála... és igaza van.. 70% -ban.. 80% -ban.. mert eddig szart se tettem, hogy legyek valaki.. csak most az utóbbi fél évben na bum.. de el fogok késni mire kihúzhatom magam elötte.. mi a f@@@t csináljak ????
2017. nov. 4. 14:00
8/148 anonim válasza:
Figyelj, egyértelműen visszautasított. Nem jössz be neki. Tehetsz bármit, de az érzelmein nem tudsz változtatni, így feleslegesen görcsölsz rajta.
9/148 A kérdező kommentje:
Olyan nincs. Olyan nincs!!! Legalább csak elméletileg, de meg kell szerezzem őt ! De hogyan ?? Mikor látom , akiért úgy oda van kiköpött én vagyok.. de nem veszi észre, mert esélyt sem ad nekem.. Ha meg ad, azt elbszm.. csúnyán.. nem játszik fer játékot. Megőrülök érte.. de a vége az lesz, hogy felborítom a játékasztalt, mert én olyat is tudok.. tudom, hogy bejövök neki . bárki bejöhet a lánynak csak el kell érjem a szivét ! Ha nem tudom megcsinálni még ezt sem, akkor tényleg egy blfsz életképtelen szr vagyok.. Akkor meg minek éljek??
2017. nov. 4. 14:26
10/148 A kérdező kommentje:
Ha bejönnék neki leszarnám ! Amíg nem jövök be neki, a csillagos eget is lehozom neki !!
2017. nov. 4. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!