Az igaz hogy a csúnyácskább nőkkel lehet meghóditani a szép lányokat?
ezt úgy hívják, hogy rivalizálás - sok baj és keserűség forrása, rendszerint mindenki veszít ebben a harcban, a szerelemhez köze nincs.
És mi lenne,ha esetleg a lovagias, figyelmes, empatikus, természeteddel közelítenél
és nem egy "csúnyácska" fegyverhordozóval, akinek persze ez megalázóan fáj, és ellenséges hadműveletbe fog, és se vége se hossza a rivalizálásnak?
Egyrészt ez egy hazugság, másrészt pedig ezzel a módszerrel te leszel "az a Szabó János", akit a Pa-Dö-Dö is megénekelt... Jobb, ha taplóságból szerzel hírnevet?
Szerintem inkább keresd meg magadban, mivel lehetnél önmagadban érdekes másoknak.
"ha Egyedül vagyok, akkor semmi érdekes nincs bennem.."
Ez egy nagyon nagy tévedés!!!! A végtelent hordozza minden ember magában, végtelen érdekes is minden ember, ezen érdemes dolgozni, mert itt a baj forrása.
(Nekem nagyon tud hiányozni az egyedüllét, ha egyedül vagyok, akkor érzem igazán, milyen nagyszerű, hogy VAGYOK, milyen nagyszerű a világ, milyen jó hogy mélyebbre juthatok a megismerésben, milyen jó, hogy azt valahogy kifejezhetem (munkámban, rajzomban, írásomban), milyen jó, hogy senkihez sem kell alkalmazkodni. Egy-egy ilyen egyedüllét után milyen jó ezt egy-egy értelmes empatikus emberrel megbeszélni, vagy milyen jó vele együtt hallgatni. Milyen jó élni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!