Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elkényeztetett lányt hogyan...

Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?

Figyelt kérdés
Csonka családból, anyuka neveli, mindent megkap amire vágyik... megőrülök érte !!! Egy senki vagyok neki, a nagy sztárokat képzeli maga mellé.. stb mit csinálhatok, hogy elfogadjon legalább minimális szinten???
2017. nov. 4. 13:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/148 A kérdező kommentje:
Egy taktika recept kell, hogy ne kínozzam magam mert kezd elegem lenni..
2017. nov. 4. 15:11
 32/148 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rá, szerezz hobbit/barátokat, foglalkozz ezekkel.
2017. nov. 4. 15:15
 33/148 A kérdező kommentje:
Legyek szerelmes az autómba a haverok legyenek az elsők szarjam le a leendő családomat ?
2017. nov. 4. 15:17
 34/148 A kérdező kommentje:
Túlzott rajongás nélkül egyszerűen, hogyan tudom meghódítani ? Foglalkozzak magammal ? Teremtsek egy olyan környezetet magam köré, ami vonzó lehet számára, mikor újra megszólítom ??
2017. nov. 4. 15:20
 35/148 anonim ***** válasza:

"Leendő család"? Nem, a leendő családod tagjaid te nem még nem ismered.

Hagyd azt a lányt, miért kajtatsz utána, ha ő nem/nem is fog kedvelni téged, csakmert te vásári majomként követed és játszod az agyad? Nevetséges, talán pont ezért nem figyel rád.

Nem kell szerelmesnek lenned, pláne nem belé.

Nincsen az életedben más, mint az a lány?

2017. nov. 4. 15:24
 36/148 A kérdező kommentje:
Szerintem ez lesz a jó megoldás, ezzel én sem és ő sem veszít semmit. Visszavonulok az életéből pár évre és késöbb megpróbálom újra. Még pár ajándékot elküldök neki, és ennyi. Kocsim már van, kigyúrom magam mégjobban rendberakom a házat, tanulok valami jól fizető szakmát. És ha megvan mindez nekifutok még egyszer... Asszem ez kultúrált terv.
2017. nov. 4. 15:25
 37/148 A kérdező kommentje:
Nem, nincsen más... mi legyen ? Minden más pofonegyszerűen megoldható játék csupán.. Ő az egyetlen, amit nem tudok csak úgy megszerezni.. Ő a legnagyobb kihívás az életemben...
2017. nov. 4. 15:28
 38/148 anonim ***** válasza:

Szerintem ez lesz a jó megoldás, ezzel én sem és ő sem veszít semmit. Visszavonulok az életéből pár évre és "késöbb megpróbálom újra. Még pár ajándékot elküldök neki, és ennyi. Kocsim már van, kigyúrom magam mégjobban rendberakom a házat, tanulok valami jól fizető szakmát. És ha megvan mindez nekifutok még egyszer... Asszem ez kultúrált terv."

Mégis milyen ajándékokat küldesz te neki? Van kocsid, izmos vagy/leszel. És? Ezek nem olyanok, amik miatt bárki belédszeret.

Évek múlva ő csak úgy emléksik majd rád, mint arra a fura srárcra, aki teljesen megszállott volt.

2017. nov. 4. 15:35
 39/148 A kérdező kommentje:
Semmiségeket.. rózsa meg illataroma, most fogok körömlakkokat, mert imádja őket.. de úgy terveztem úgy költök, hogy a fizetésem arányban legyen az ajándékokkal.. ha kell neki a kacatom használja egészséggel jól esik nekem kifejezni.. ha így akkor így..
2017. nov. 4. 15:45
 40/148 A kérdező kommentje:
Jó lenne tudnom, akkor mi imponálhat egy ilyen lánynak.. mert én is sejtem el leszek hamar felejtve..
2017. nov. 4. 15:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!