Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?
21#-nek teljesen igaza van.
Nem érez irántad úgy, ezt nehéz felfogni? Eljátszhatod, hogy más vagy, de minek? Akkor se téged szeretne, hanem egy illuziót.
Remélem észreveszi milyen sérült vagy, és távoltartási végzést indít ellened, mert a hozzádhasonló emberek felnőve lesznek a nőverő őrültek.
Oké, akkor ne fordulj hátat.
Minek kérdezel meg minket ha utána kiakadsz a válaszon? Felesleges itt kérdezgetned.
Akkor küzdj érte életed végéig, amíg meg nem kapod, őrülj meg érte, ugrálj neki, elégítsd ki minden apró vágyát amíg meg nem sikerül őt szerezned. Hajrá, életed végéig tart a játék.
Nem fog elfogadni, nem fog szeretni soha, elég valószínű. De te ne törődj ezzel, küzdj érte életed végéig ettől függetlenül. Megbeszéltük? Meg, akkor hajrá, nyomasd neki.
"Én úgy irányítom őt ahogy ő engem és én annyira kellek neki mint ő nekem ! Életem végéig és azon túl is !"
Te hülye vagy. XD Ő leszar téged, ha nem így lenne, már összejöttetek volna.
Szánalmas ez a sóvárgásod, sőt ennyire nem lehetsz ostoba. Troll vagy, mi? A felhasználóneved alapján nem gondolok rólad többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!