Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag elkényeztetett lányt meghódítani?
Van egy lány akit kinéztem magamnak. Mint a kérdésben is látható egy jó családból származó kis "hercegnő" aki természetes nagyon elégedett magával külsőleg is, nagyon szép lány és népszerű is.
Engem nagyon motivál, hogy meghódítsak egy ilyen lányt és tetszik hogy picit nagyképű és beképzelt, én viszont már láttam át rajta :) Szerintem csak az az ember hiányzik az életéből aki a normális énjét kihozza belőle. Ha mégsincs neki normális énje attól még reszelni jó lesz.
Van valakinek tapasztalata az ilyen lányokkal? Én általában a szerényebb kis "ártatlanabb" lányokat szerettem eddig, ilyenek voltak nagyjából az eddigi barátnőim -az én ellentéteim- is de most úgy érzem másra vágyom. Egyszer volt dolgom csak egy ilyen csajjal eddig, volt köztünk ez-az de megtartani nem sikerült, mondjuk úgy futó kaland volt.
Ő fiatalabb nálam, sokan hajtanak rá. A külsőmmel nincs gond nem panaszkodhatok. Tényleg tetszik a lány és szívesen terveznék vele komolyabban nem csak kihasználni akarom, szerintem sokan csak erre mennének nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!