Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mivel lehet meghódítani a pasit?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki 30éves, én 23/l vagyok. Neten ismerkedtünk össze,fél évig folyamatosan beszéltünk minden nap, és most jutottunk el odáig,hogy talàlkozzunk. Ő egy nagyon aranyos, kedves pasi, szerény is,stb. Úgy tudtam,hogy 2kapcsolata volt,amiből az utóbbi nagyon nagy csalódása volt,de nem akarta részletezni. Élőben is nagyon tetszettünk, végig bújt hozzám és én is, simogattuk egymást, volt sok szájrapuszi,csók, nevetés,beszélgetés, kézenfogva mentünk. 2 randi volt,utàna egy hétig alig jelentkezett,és most àrulta el,hogy az utóbbi csaj a menyasszonya volt,még mindig nem tette túl magát... Nem tudom hogyan közeledjek,folytassuk a dolgot, kedveljük egymást, és szeretnék segíteni,illetve meghódítani... Kérlek segítsetek hogy csináljam2016. aug. 28. 21:29
1/5 Sunshinedoll válasza:
Sehogy, ne pazarold az idődet olyanra, aki azt se tudja, mit akar.
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle,hogy ő hogyan szeretné folytatni és mondd el,hogy Te mit remélsz tőle,de biztosítsd a türelmedről.Ezt őszintén meg kell beszélnetek.
Hallgasd meg ha beszélne a múltjáról,de ne faggasd.És ne erőltesd a testi kapcsolatot mert azzal elriaszthatod.
3/5 anonim válasza:
Szerintem jol erzi magat veled es nagyon jo vagy arra, hogy picit felejtsen, de ez igy nem jo. Ne ugy akarj osszejonni vele, hogy még nincs tul a masikon. Az ilyen egyik kapcsolatbol a masikba ugras soha nem er jol veget. De ne legyen igazam.
4/5 anonim válasza:
Nem tette túl magát... ezt hívják ismerkedési zsákutcának! Lehetsz akármilyen csúcskategóriás nő, mivel akkor toppantál be az életébe, amikor ő még "nem tette túl magát" az excsaján, így az egész kapcsolat felejtős.
5/5 A kérdező kommentje:
En ezt nem tudtam,hogy igy van. Ha tudom,bele sem megyek a randikba, meg semmibe,mert nem akarok magamnak fajdalmat okozni, en is sokat csalodtam... Tavaly nyar ota van egyedul, talan ugy erezte,hogy megis megprobal ismerkedni,hatha... En vagyok az egyetlen no, akivel talalkozott azota igy. Mondtam neki,hogy ezt a helyzetet elobb is mondhatta volna, de hogy turelmes leszek vele,szamithat ram, elmondhatja, hogy milyen dolgok bantjak, nem eroltetek semmit. Remelem ertekelni fogja :)
2016. aug. 28. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!