Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek a lelke vágyik egy másik személyre, azt hogyan kell elképzelni? Mit érez ilyenkor az, aki vágyik a másik személyre?
Hát...Nem tudom ez mennyire az, amire gondolsz, de:
Megismerkedtem egy lánnyal, bizonyos okok miatt nem jöhettünk össze, utána nem is beszéltünk.Én már ekkor mondjuk, hogy tipikusan fülig beleestem, de annál mélyebb volt.Egyszerűen 1 napja ismertük egymást, de a kínos csend se volt kínos, mindenki azonnal látta, hogy bejövünk egymásnak, mindkettőnk részéről első látásra dolog volt, ilyenek.Nekem eléggé fájt, hogy megszakítottuk a kapcsolatot, de el kellett viselnem.
Aztán mostanában újra találkoztunk, ismét dumálunk és ugyan az a hiányérzet jött vissza, mint mikor elváltunk annó.Hogy hiába beszélgetek x emberrel, egyik sem Ő.Hogy amint elküldtem az üzenetet egyből várom a válaszát, hogy bárhol van, én is ott akarok lenni, hogy egy elég rossz különválás után is mintha legjobb barátok (vagy mégtöbb) lennénk, pont úgy tudunk beszélni.De fontos, hogy előtérbe jött ez az érzés, nem pedig újra kialakult.Tehát ez alatt az idő alatt sem múlt el teljesen, hiába voltam közben mással, időről időre azért eszembe jutott, akár hiányzott is.
Igen, lehet szerelmes és remélem, hogy lehet jövője :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!