Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudom elképzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elképzelni (még) hogy másik pasit ölelek, csókolok?

Figyelt kérdés

Ma szakított velem a barátom, nagyon szomorú vagyok :( Ő volt az első barátom, vele feküdtem le először és azt hittem mindig együtt maradunk (pláne mert olyanokat mondott hogy eljegyez, elhittem hogy szeret).

Erre megkaptam hogy van most valaki más... Nem csalt meg, de vele szeretne lenni..

Szóval most egyedül vagyok :( De nem tudom elképzelni hogy mással legyek egy nap. Nagydarab srác volt a barátom, mindig biztonságban éreztem magam mellette és volt "mit" ölelgetni rajta :)

Miért gondolkodok így? :( El fog ez múlni?

2016. ápr. 29. 21:59
 1/5 90-ben született F.. ***** válasza:
79%

Ma szakított

Ma szakított

Ma szakított

Ma

Ma

Ma

Ma

Ma

MA

M A

nem egy éve, hanem MA

MA

2016. ápr. 29. 22:01
 2/5 Noren1989 ***** válasza:

Mert még a megszokás erőteljesen benned van, meg az emlékek (?). Szóval adj magadnak időt, addig se ülj bele minden f_szba.

26/F

2016. ápr. 29. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem fél éve szakított, azért, mert nem én vagyok a lelki társa, stb. (pedig nekem is mondta, hogy az vagyok, hogy eljegyez, hogy én vagyok Élete Szerelme, stb..) 5 év volt, első szerelem...

Bár még én sem igazán tettem túl magam, de már voltam együtt mással... egy jó tanács.. NE TEDD!!! Nem egészséges!!

Légy egyedül, ismerd meg magad, szeresd magad, tanulj ebből a kapcsolatból!!

21L

2016. ápr. 29. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális ahogy érzel,én több hónapig sem voltam képes rá. El fog múlni,csak RAJTAD múlik,hogy mikor! Tudom nehéz és közhely,de próbáld magad lefoglalni,tűzz ki célokat.Azért mondom ezt,mert én is tegnap szakítottam a barátommal és szeretem,fáj,szörnyű egyedül lenni.

Én úgy voltam vele,hogy életem első szerelme után 2 ÉVIG szenvedtem (mert találkozgattunk,húztuk egymás agyát,mindig volt valami kontakt),a másodiknál már könnyebben ment,mert összevesztünk,tudatosítottam magammal,hogy nem kíváncsi rám,letiltottam,és pár hét múlva teljesen jól voltam! DE ehhez kellett az is,hogy tudatosítsam magammal,hogy erős nő vagyok,és aki nem kíváncsi rám,megaláz (esetemben nem más nő volt),azért egy könnycseppet nem ejtek!!Na jó,voltak pillanatok amikor elgyengültem,sírtam,mert csak a szép dolgok jutottak eszembe,de aztán változni akartam és ez teljesen lefoglalt.Edzés,új haj,tanulás,tervezgetés.És lám,amikor nem akartam tényleg kapcsolatot,jól éreztem magam egyedül,toppant be a következő.

Kitartást,ha bármiben tudok segíteni,csak írj privátban!

2016. ápr. 30. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Meg nem tudtal erzelmileg elszakadni tole, hiszen ahigy az elso valaszolo is jol kifejtette meg csak MA szakitottal vele. :)

Idovel elmulik a szakitas utani lelki teher es majd osszejossz egy masik sraccal.

Ez mar csak igy mukodik.

2016. máj. 1. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!