Nektek van elkényeztetett barátotok/barátnődtök/haverotok/ismerősötök?
Szia.
Talán a te felfogásod szerint en el vagyok kenyesztetve...
Megkapom amit kell, nem nelkulozunk, markas telefont kapok szulinapomra.
Viszont segitek otthon, dolgozok, öcsemet rendezem, amikor szunetben nagyszuleimnel vagyok, akkor meg allandoan segitek a mezogazdalkodasban.
Attol hogy szerencses helyzetbe szulettem, nem vafyok elkenyesztetve.
Nekem volt egy ilyen barátnőm.
3., legkisebb gyerek a családjában, az anyja takarítónő, az apja gyári munkás.
Mindene márkás volt, a zoknija, cipője, melltartója, sminkje stb.
Minden évben 2-3 új telefont kapott.
Minden hülyeséget(pl rózsaszín műanyag gyémánt 500 Ft-ért, sulis mikulásvásárt félig felvásárolta 10 000 Ft-ból.)megkapott.
Néha beszóltam neki ezért, mert szerintem ez nem normális, meg mégis, hogy képzeli, hogy neki minden alanyi jogon jár.
Én nem húzok le ennyi pénzt a szüleimről pedig ők kb 2x annyit keresnek, mint az ő szülei+ még itt van a nagyszülők keresete is, de tudom, hogy, ha így viselkednék nem jutna pénz nővéremnek egyetemre, nekünk kajára, utazásra stb.
1. Nem, nem erre gondoltam. :) Dehogy. tudom, hogy a jómód nem egyenlő ezzel.
Elfelejtettem leírni, hogy a barátom/haverom lassan negyven felé közelít. Főiskolán ismerkedtünk össze, ott nagyon jól elvoltunk, csak aztán jött a rögvalóság-számomra, ő meg ugyanúgy él, mintha tini vagy főiskolás lenne. Nem az zavar, hogy neki nem kell dolgoznia, hanem hogy nem érzi át a helyzetemet, miért vagyok fáradt, miért nem érek rá, sokszor rám neheztel, büntet.
Mondjuk ő jóval idősebben is kezdte a főiskolát, nálam is idősebb.
2. válaszoló Az jó, nálunk sajnos mostanában csak feszültség van ezekből kifolyólag.
#3 vagyok.
Már nem is tartom vele a kapcsolatot, most megyünk középsuliba, mindketten másik iskolába.
Igazából nem emiatt lett vége a barátságunknak, hanem, mert rájöttem, hogy az utóbbi 1 évben ő meg a többi barátnőm csak csicskáztattak, akart hívni, hogy találkozzunk, benne lettem volna, de a megbeszélt időpontok valahogy sosem jötte ki jól mindkettőnknél.
Már durván 1 hónapja nem beszélünk, pedig legjobb barátnők voltunk, ő volt a lelki szemetesládám, most viszont otthon csak h.ly. r..ancként emlegetem már 2 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!