Nektek is van olyan ismerősötök, aki folyton fújja ezt "menjél külföldre, itt nincs semmi" meg "ha én ennyi idős lennék, mint te, akkor gondolkodás nelkul kimennék" dumát?
Nem tudom, hogy miért olyan nehéz megérteni, hogy nem mindenki akar/tud vándormadár életét élni, plusz nem olyan a hozzáállása, hogy mindegy milyen munka, csak fizessék meg.
Aztán meg jon a kerdes, hogy "örökre anyádék nyakán akarsz maradni?"
Szerencsére nekem sincs. Ha meg lenne már nem lenne :D
Nem hiányoznak az ilyen negatív emberek.
Nekem nincs!
Én megválogatom az ismerőseimet, amellett nem szoktam népszavazást kiírni az életemről.
De tudom, hogy vannak ilyennek és roppant idegesítőek.
Menjenek és csináljanak amit akarnak, de ne akarják megmondani mindenkinek a "tutit"!
Van akinek normális családi kapcsolatai vannak és simán, egymást segítve eléldegél egymás mellett több generáció. Vannak, akik nem akarnak menni sehova, mert itt vannak itthon és ezen nem akarnak változtatni.
Vannak, akik itthon is kényelmesen elértek sokkal többet, mint mások külföldön 12 óra mosogatással. Ők a tanultak.
Kérdező!
Nem kell velük foglalkozni!
Én mindig is megvoltam indulva kifele, de amikor átlépem a határt, hamar rájövök hogy a honvágy baromi erős.... és ezt minden héten átélem....
De amikor belépek, olyan jó érzés... :)
Az a baj, hogy ezek az emberek ugy gondolják, hogy ha kimennek külföldre, akkor ott kolbászból lesz a kerítés. Egyfajta nyaralásként fogjak fel az egeszet. Ismerősöm, ahogy lefestette multkoraban, hogy neki mar felig-meddig le van rendezve az egesz, mekkora királyság lesz... Ez volt két hónapja, es azota is itthon van...
Haverom is arra hivatkozik, hogy ott legalább majd lesz nyugdíja, meg hogy neki ott nyugalmasabb, mint itthon. Az nem szamit neki, hogy valami röhejesen kevés penzt keres kulimunkaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!