Te előre engeded a nőket gondolkodás nélkül?
nem sikerult meg soha gondolkodas nelkul leteznem, azaz barmit csinalok, gondolkodom kozben.
egyebkent meg igen, es nem meregetem hogy megkoszonte-e vagy hogyan nezett.
#5 - ismét egy olyan kérdés, ami a női nekmet helyezi előtérbe a férfivel szemben. ismét egy olyan kérdés, ahol a benned rejlő kisebbségi komplexus kompenzálására lehúzzuk a férfit, hogy minimum elérjük a szintbekerülést. Minek kevered ide az egyébként teljesen fölösleges udvariasságot? A férfiak gyökerek, alsóbbrendűek, a nőkkel szembeni társadalmi státuszuk valahol a béka feneke alatt van.
Erre megy ki az egész, nem? Nahát akkor.
"nem kezded e magadba végig gondolni hogy ők "mi mindent" tettek érted"
Semmivel sem többet vagy kevesebbet, mint a férfiak. Számomra a nemek között ugyanis nincs versengés. Én - ellentétben veled - nem tartom egyik nemet sem kiválóbbnak vagy értékesebbnek. Embernek tartom őket.
Sosem szoktam. Persze ha látom, hogy ott van a s*****ben és nagyon mehetnékje van, akkor ösztönösen is előreengedem, de nem szoktam eljátszani a puha**cs szerepét, hogy már előtte két méterrel ajtót nyitok neki, mint Putinnak a Kreml díszőre. Én azt vettem észre, hogy a csajok csupán egy visszafogott szánalmat leplező mosollyal köszönik meg, de amúgy irritálja őket az ilyen nyálas, idejét múlt jópofiskodás. Legalábbis nagyon érződik a reakciójukon. Anno régebben nekem is szokásom volt a csajoknak ajtót nyitni, de láttam a szemükön azt a megvetést leplező kényszeres vigyort (vszeg azért, mert közel sem vagyok az a sportos szép pasi). Már elmúltak azok az arisztokratikus attitűdöket hirdető idők, amikor a nők külön figyelmet érdemeltek és méltányolták is. Zárójelben megjegyzem, hogy ez a szokás elméletileg a feminizmusnak ellentmond, már csak ezért is idejétmúlt. A csajok ma már nem véletlen szeretik a rossz szépfiúkat. Egyszerre vágynak arra, hogy a domináns pasiknak alá legyenek rendelve (erre az utóbbi időben még egy lapáttal rá is tett a "Szürke ötven árnyalata" című förmedvény), de ugyanakkor érezzék azt is, hogy ez a stílusos bunkósság az ő érdekeit szolgálják és féltett "prédaként" tetszelegjenek az alfahím előtt.
De amúgy ennek a jelenségnek a megítélése is tipikusan a kettős mércén alapul, mint minden más a nők szemében. Ha én 170-es kis nyomiként akarom udvariasan előreengedni őket, akkor az a reakció, hogy "Jaj, mit játssza itt a fejét ez a kis töpszli papucs", persze ha ugyanezt teszi egy 185 centis barna tónusú sportos szépfiú, akkor meg a reakció az, hogy "Oh, de figyelmes ez a helyes srác, hmm, remélem még össze futok vele, hátha meg tudnék vele ismerkedni...".
Szóval nem kell agyalni az ilyen jelentéktelen dolgokon, mindenki kezelje egyenrangú félként a másikat, nemtől függetlenül.
11:28
"Engem többségében előreengednek...de szerintem ez egy idejétmúlt, fölösleges szokás."
Na pont az ilyen félrenevelt nőneműek miatt érdemes ezt a dolgot (is) átgondolni, mert sajnos bunkósodik a társadalom, és kikérik ezek a nők az alapvető udvariasságot is.
Természetesen a HÖLGYEKET továbbra is előre engedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!