Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te előre engeded a nőket...

Te előre engeded a nőket gondolkodás nélkül?

Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 10:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Legtöbbször igen, mert ők egyenlőbbek.
2017. jan. 11. 10:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem mindig.Mikor milyen kedvem van.Pl ha bunkón meg se köszöni vagy furán néz rám,akkor egy ideig hanyagolom.Akkor is bután néznek,nem értik,hogy fordulhat ez velük meg :)
2017. jan. 11. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

nem sikerult meg soha gondolkodas nelkul leteznem, azaz barmit csinalok, gondolkodom kozben.

egyebkent meg igen, es nem meregetem hogy megkoszonte-e vagy hogyan nezett.

2017. jan. 11. 11:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Inkább csak akkor, ha gondolkodom. Mert ha nem jut eszembe, akkor nem tudom őket előre engedni, mivel nem jut eszembe, hogy őket előre illik engedni. Hogy miért, nem tudom, hiszen egyenlőek, de fő a nyugalom.
2017. jan. 11. 11:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Gondolkodás nélkül azalatt azt értem, hogy nem kezded e magadba végig gondolni hogy ők "mi mindent" tettek érted, ami akkor átvillan az agyadon hogy jó e az, ha előre engeded.
2017. jan. 11. 11:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Engem többségében előreengednek, igyekszem mindig megköszönni a figyelmességüket, de szerintem ez egy idejétmúlt, fölösleges szokás. Számomra az lenne természetes, hogy az megy ki az ajtón elsőnek, aki előbb odaér, de úgy veszem észre, hogy nagyon sok férfiba belenevelték azt, hogy a nőkkel udvariasan kell bánni, és ezt tartják is, anélkül, hogy elgondolkodnának a miérteken.
2017. jan. 11. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
szerencsere nem fut at semmi ilyesmi az agyamon, mert nem vagyok egy frusztralt gyoker.
2017. jan. 11. 11:36
 8/13 anonim ***** válasza:

#5 - ismét egy olyan kérdés, ami a női nekmet helyezi előtérbe a férfivel szemben. ismét egy olyan kérdés, ahol a benned rejlő kisebbségi komplexus kompenzálására lehúzzuk a férfit, hogy minimum elérjük a szintbekerülést. Minek kevered ide az egyébként teljesen fölösleges udvariasságot? A férfiak gyökerek, alsóbbrendűek, a nőkkel szembeni társadalmi státuszuk valahol a béka feneke alatt van.

Erre megy ki az egész, nem? Nahát akkor.

"nem kezded e magadba végig gondolni hogy ők "mi mindent" tettek érted"

Semmivel sem többet vagy kevesebbet, mint a férfiak. Számomra a nemek között ugyanis nincs versengés. Én - ellentétben veled - nem tartom egyik nemet sem kiválóbbnak vagy értékesebbnek. Embernek tartom őket.

2017. jan. 11. 11:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Sosem szoktam. Persze ha látom, hogy ott van a s*****ben és nagyon mehetnékje van, akkor ösztönösen is előreengedem, de nem szoktam eljátszani a puha**cs szerepét, hogy már előtte két méterrel ajtót nyitok neki, mint Putinnak a Kreml díszőre. Én azt vettem észre, hogy a csajok csupán egy visszafogott szánalmat leplező mosollyal köszönik meg, de amúgy irritálja őket az ilyen nyálas, idejét múlt jópofiskodás. Legalábbis nagyon érződik a reakciójukon. Anno régebben nekem is szokásom volt a csajoknak ajtót nyitni, de láttam a szemükön azt a megvetést leplező kényszeres vigyort (vszeg azért, mert közel sem vagyok az a sportos szép pasi). Már elmúltak azok az arisztokratikus attitűdöket hirdető idők, amikor a nők külön figyelmet érdemeltek és méltányolták is. Zárójelben megjegyzem, hogy ez a szokás elméletileg a feminizmusnak ellentmond, már csak ezért is idejétmúlt. A csajok ma már nem véletlen szeretik a rossz szépfiúkat. Egyszerre vágynak arra, hogy a domináns pasiknak alá legyenek rendelve (erre az utóbbi időben még egy lapáttal rá is tett a "Szürke ötven árnyalata" című förmedvény), de ugyanakkor érezzék azt is, hogy ez a stílusos bunkósság az ő érdekeit szolgálják és féltett "prédaként" tetszelegjenek az alfahím előtt.

De amúgy ennek a jelenségnek a megítélése is tipikusan a kettős mércén alapul, mint minden más a nők szemében. Ha én 170-es kis nyomiként akarom udvariasan előreengedni őket, akkor az a reakció, hogy "Jaj, mit játssza itt a fejét ez a kis töpszli papucs", persze ha ugyanezt teszi egy 185 centis barna tónusú sportos szépfiú, akkor meg a reakció az, hogy "Oh, de figyelmes ez a helyes srác, hmm, remélem még össze futok vele, hátha meg tudnék vele ismerkedni...".

Szóval nem kell agyalni az ilyen jelentéktelen dolgokon, mindenki kezelje egyenrangú félként a másikat, nemtől függetlenül.

2017. jan. 11. 14:16
 10/13 anonim ***** válasza:

11:28

"Engem többségében előreengednek...de szerintem ez egy idejétmúlt, fölösleges szokás."

Na pont az ilyen félrenevelt nőneműek miatt érdemes ezt a dolgot (is) átgondolni, mert sajnos bunkósodik a társadalom, és kikérik ezek a nők az alapvető udvariasságot is.

Természetesen a HÖLGYEKET továbbra is előre engedem.

2017. jan. 11. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!