Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te előre engeded a nőket...

Te előre engeded a nőket gondolkodás nélkül?

Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 10:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Látom, lány is válaszolt úgyhogy én is veszem a bátorságot... Falusi vagyok, itt udvariasak a fiúk, rendszeresen előre engednek pl. a buszra.

Városban már kevésbé, de azért a többség figyelmes, meg is szoktam köszönni, és mosolygok is közben (ha van idő, akkor a szemébe is nézek, hogy tudja, hogy neki szól) ami mögött semmiféle szánalom nincs, hanem elismerés, hogy milyen udvarias, tisztelettudó.

A múltkor egy kis ilyen yoloszerű gyerek (vagy mik azok) majdnem fel is lökött miközben igyekezett fel a buszra... Az ilyeneknek be is szoktam szólni. (Ha jár a mosoly, jár a helyreigazítás is, ha már a szülei ilyen kis seprűfejű csírát neveltek belőle...)

Szóval szerintem a lányok nagy része még normális és igényli ezt az apró szívességet, figyelmességet, én pedig el se tudnám képzelni, hogy olyan párom lenne aki nem közülük kerül ki.

2017. jan. 11. 15:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem értem hogy miért kell filozofálni ezen annyira mint a 9.-, ha egyszerre értünk oda akkor előreengedem, de nem azért mert nő, nekem jön, én a férfiakat is előreengedem ha egy helyre egyszerre érünk oda.

Ha én érek előbb oda akkor nem kezdek el várni az ajtóban, hogy bemehessen előttem, nem is értem ezt a nagy felhajtást, és mint rengeteg férfi én nem azért engedek előre valakit, hogy egy köszönömöt halljak. Azért mert nekem az az alapelvem, hogy azt adom a másiknak amit szeretnék is kapni, ha megkapom ha nem.

2017. jan. 11. 15:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Akiknek a szemében látom hogy kedves emberek, nem tolakodó nyomorék öregasszony aki erősebben lök mint egy kigyúrt állat.
2017. jan. 11. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!