Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
Csonka családból, anyuka neveli, mindent megkap amire vágyik... megőrülök érte !!! Egy senki vagyok neki, a nagy sztárokat képzeli maga mellé.. stb mit csinálhatok, hogy elfogadjon legalább minimális szinten???2017. nov. 4. 13:04
141/148 A kérdező kommentje:
Anyám, is ezt mondta mindig.... takarítónő egy iskolában.. de szorgalmas legalább és nincsenek nagy igényei sem.. Érzelmi intelligencia terén sem volt az.. Nem csak te olvasol a fejemben tisztelt kommentelő.. Nekem kevesebb is elég, hogy összerakjak dolgokat rólad.. neked még ennyi sem, hogy megérts, és ez a szánalmas..
2017. nov. 10. 08:48
142/148 anonim válasza:
Nem volt még elég???
67-en szóltak hozzá, mindenki azt írta, hogy hagyd békén.
73 alkalommal a te monológjaidat olvashattuk, gyűlölködő, szalonképtelen stílusban, többször trágár módon.
Jó lenne, ha törölnék már a kérdésedet...
143/148 A kérdező kommentje:
A "kedves" kommentelőkre reagáltam éppen olyan szalonképtelen gyűlölködő módon ahogyan ők tették !! Békénhagyom... ha majd megértettem, akkor. Addig meg csak a monológjaimat fogom szajkózni ! Mert az nem válasz a feltett kérdésre, hogy valakit úgy tudok magam mellett tudni, hogy eltünök mellőle...
2017. nov. 10. 14:33
144/148 anonim válasza:
A legszebb, legimponálóbb dolog, amit tehetsz érte, hogy békénhagyod. Örökre, hogy egyszerűen elfelejthesse, hogy valaha is léteztél.
Nem fogsz megváltozni, ő pedig azt se akarja tudni, hogy létezel. Jól is teszi.
Beszélni meg legfeljebb a bíróságon fogsz vele.
145/148 anonim válasza:
De ha ő nem akar melletted lenni, akkor nem is fog!
Pisztollyal akarod kénszeríteni, hm? Utál téged, joggal megjegyzem, te meg azt hiszed, hogy szeret. Te valami súlyos szellemi fogyatékos lehetsz, ha ez neked nem esik le.
Hallgass anyádra, és menj kezeltesd magad.
146/148 A kérdező kommentje:
Látom durvul.. A kérdésre még mindig nem érkezett válasz..
2017. nov. 10. 18:26
147/148 anonim válasza:
Te sehogyan nem tudod meghódítani, mert nem tetszel neki, a szerelmet nem lehet se befolyásolni, se erőltetni, se megvenni. Pont.
148/148 A kérdező kommentje:
Tehát nekem olyas valakivé kell teljes egészében vállnom, aki éppen tetszik neki. Két év múlva lehet, hogy más fog neki bejönni..
2017. nov. 11. 04:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!