Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?
Őszintén remélem, hogy börtönbe mész. Vagy lehet inkább, neked egy elmegyógyintézet testhez állób lenne.
Addig is szegény lány fellélegezhet majd, hogy egy ideig a ZAKLATÓJA nem keresi.
Igen! Ez már zaklatás volt, az én mércém szerint is.. Ha valaki odaront, hogy odaadjon egy virágot, az zaklat, mert nem kértem tőle?? Nem erőszakoskodtam.
. Letettem a földre és elmentem.. ha nem kell neki nem veszi át ennyi.. Ha nem kell az üzenetem letilt.. kb fél évig tartott neki megtalálni a letiltás gombot.. Rajtam röhögött és hergelt.. cukkolt.. lesenkizett... egy senki hogyan tud valakit zaklatni ?? Beleszerettem.. és dühös is vagyok rá egyben.. Az én hibám az egész?? Bzi is vagyok azt mondta.. egy bzi így vágódik be, hogy átadjon egy virágot ???
Ó, biztos lehetsz benne, hogy ennél sokkal csúnyább dolgokat mondott rólad. És tudod miért? Mert nem 5 éves vagy, fel kéne fognod ésszel, hogy nem jössz be neki, és egy zaklató viselkedésével biztosan nem is fogsz soha. Ezt végleg elcseszted, remélem most nyomtatják a távolság tartási parancsolatot ellened.
Mindezek ellenére én hiszem, hogy ez kamu, mert ennyire hülye te sem lehetsz.
Sehogy. Egyáltalán sehogy. Nem egy megnyerendő díj.
Nem szeret? Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!