Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elkényeztetett lányt hogyan...

Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?

Figyelt kérdés
Csonka családból, anyuka neveli, mindent megkap amire vágyik... megőrülök érte !!! Egy senki vagyok neki, a nagy sztárokat képzeli maga mellé.. stb mit csinálhatok, hogy elfogadjon legalább minimális szinten???
2017. nov. 4. 13:04
 101/148 A kérdező kommentje:
Azt hogy beteg szegény.. lol Beteg vagyok.. de az én szemszögömből pedig vért izzadva kapálózva próbálom útólérni de csak a szivecskék meg mittomén mikeket tudom csak eljuttatni hozzá..
2017. nov. 4. 23:19
 102/148 anonim ***** válasza:
De minek erőlteted magad ha úgysem tudod utólérni? Megküzdötted ezt a csatát és vesztettél. Viseld büszkeséggel, nem az van hogy egyik lányról a másikra ugrálsz, hisz érte is mennyit küzdöttél. Mostmár viszont elég, keress valaki mást.
2017. nov. 4. 23:21
 103/148 anonim ***** válasza:

Nos, az ő szemében te vagy a beteg szegény.

Ha téged követni így valaki mit csinálnál? Amit ő veled.

Nehéz, de ha kell menj el beszélgetni egy pszichológussal, mert igen, beteg vagy, és ennek kárát nem csak te szenveded el.

2017. nov. 4. 23:22
 104/148 A kérdező kommentje:
Jó rendben nem küldök neki semmit mostantól maximum a körömlakkokat hátha elfogyott neki . Mást nem. És legközelebb megkeresem megkérdem tőle, hogy élőben be jövök-e neki. Így jó nem ?
2017. nov. 4. 23:24
 105/148 anonim ***** válasza:
Remek. Sokat fejlődtél.
2017. nov. 4. 23:24
 106/148 anonim ***** válasza:

Jobb, mint amit eddig tettél volna.

De aztán kérlek írd le ide, hogy mit mondott.

2017. nov. 4. 23:25
 107/148 anonim ***** válasza:
100%
Ostoba vagy, ha azt hiszed, ez a szerelem. A szerelem önzetlen - aki szerelmes, az félre tudja tenni saját magát, és azt nézi, mit szeretne a másik. Te egy önző kis féreg vagy, semmi több. Fogalmad sincs az igaz szerelemről, ha lenne, az ő boldogsága számítana, nem a tiéd - ebbe a boldogságba meg nem férsz bele, verd bele abba az egysejtes kőagyadba, és vedd fel a muszájkabátot, mert ön- és közveszélyes vagy! Az ilyenekből lesznek a legnagyobb nőverők, akik azt hiszik, az erőszakoskodás egyenlő az olthatatlan szerelemmel. -.- Süt a szavaidból az agresszió és a brutalitás, undorító egy véglény vagy, nem csoda, hogy nem kellesz a lánynak. Szállj le róla, és hagyd őt békén, mielőtt egy komfortos cellában találod magad zaklatásért!
2017. nov. 5. 05:15
 108/148 A kérdező kommentje:
Utolso hozzászólóhoz írom. Pont azt szeretném adni amit szeret.. és önzetlenül adom adnám.. semmit nem kérek érte cserébe ! Nem is várok el.. Mond el nekem kérlek magyarázd el szerinted mi a szerelem ? Az nem ha magamat ajánlom fel tetőtöl talpig meghurcolva lealázva megkövezve?? Szerinted.. Ha én nőverő vagyok/leszek, akkor miért pont azt szeretném kideríteni, hogy mit szeret ? És miért "zaklatom" (küszködök) azzal, hogy kiderítsem mit szeret ? Azzal, hogy kínlódok, hogy "megszerezzem" őt. Más azt csinálja : odamegy visz egy virágot a lány eldönti 5 mp alatt bejön-e a srác.. És ezzel már utat is nyit neki.. Az nem zavarja, hogy a srác már 200. próba után van és rutinból csinálja ??? Az nem is szereti, igazán csak kanos. Különben már korábban zaklatta volna, szaglászott volna utàna.. 5mp alatt mit tud eldönteni egy ember ?? Várakat bonyolult konstrukciókat is 5mp alatt lehet eldönteni hogy épüljön igaz ? Persze ezek érzèsek aha.. Az hogy mit érzel, hogy döntesz egy reklám vagy plakát befojásolja.. Én vagyok a rosz, mert időt energiát fektetek bele már a kezdetekben... Azért vagyok primitív, mert nem értem, és próbálom megfejteni ! Az ember feszegeti fogdossa tapigálja forgatja ütögeti szétszedi összerakja azt amit nem ért.. Ránézésre nem megy !Nőverő az, aki megkapta a lányt egy virágért cserébe, betanulta az egészet egy szintig.. lemásolta valakitől.. Aztán mikor váratlanul a nő faképnél hagyná, akkor a férfi megsèrtődik kapálózik kapkod, mert nem érti a nőt.. és kezdi ott ahol kellett volna már az udvarlásnál, megérteni a nőt.. viszont akkor már a tét magas ! A nyomás nagy a férfin . Időt akar nyerni ezért üt ! Nem pedig ráhat szeliden.. mert kimaradt az udvarlás nem érti a saját nőjét.. Igen belátom úgy csinálok mint egy nőverő. Mert udvarolok, próbálom megérteni hogyan működik ! Ha megértettem már nem fogom szétverni, hanem oda nyulok ahova kell és megoldom 1 perc alatt, mert értem mikor mit miért csinál.. olyan mint egy bonyolult motor.. türelem megértés kell hozzá. És akkor ezt is értem miért nem engem választott.. Mert én tapasztalatlan vagyok.. plussz időt pazarol rám egy tapasztalatlanra. Holott vannak olyanok is, akik már tudják mikor mi kell neki..azok a nőfalók.. kicsit értem már.. :( elkéstem erről van szó . Nem vagyok elég gyorsan tanuló intelligens, vagy tapasztalt hogy simàn menjen az "autószerelés" a nő kielégítése..
2017. nov. 5. 07:57
 109/148 A kérdező kommentje:
És igazatok van.. önző és hiú vagyok, mert nem bírom lenyelni , hogy egy tapasztalt nőfaló lecsapta előlem, azt akiért annyira oda voltam.. Amíg én bénáztam valaki jött és elvette tőlem.. És ha mégsincs senkije ? Akkor meg kullogjak el ? Minimum kiderítem, hogy tényleg volt-e vagy van-e valakije.. mert csak úgy nem adom fel azért mert még nem értek hozzá.. de ha megint kutakodok utána, akkor megint csak mélyebbre süllyedek.. Nem fogom ott hagyni csak mert nem értem hogyan működik..
2017. nov. 5. 08:10
 110/148 A kérdező kommentje:
A facebookján direkt oda van rakva, hogy single.. miért ? Tudom koncertekre jár bulizni stb.. barátnője azt mondja van neki pasi. A másik azt, hogy nincs.. és csak azért mondja, hogy leszálljak róla.. én leszállok.. csak még pár dolgot szeretnék neki küldeni. Mert hátha csak megjátsza a tapasztalt lányt, akit környékeznek a tapasztalt bikák.. hátha mégis valamit meglát bennem... Hátha kiismerem és nem kell feszegetnem..
2017. nov. 5. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!