Miért van 18-60 éves magyarok többsége, úgy viselkedik mint egy elkényeztetett hisztis tinilány?
Mi lehet az okai?
Mikor középkorú férfi vagy nő úgy hisztiznek, úgy megsértődnek és úgy kiborulnak, mint a tinilányok.
PL: Ma boltban 60 év körüli férfi, úgy megsértődőt mint egy tinilány.
Szülö nevelése miatt viselkednek így?
Aztaa de furaaaa, az emberek megsértődnek dolgokon.
Hol éltél eddig, burokban?
Örülök, hogy segíthettem.
"Kezdjük ott, hogy nem veszed a szádra a náladnál idősebb embert,"
Úristen, ezt te sem gondoltad komolyan...
" Egy most 60 éves ember még csak tizenéves fiatal volt, és arra lett volna szüksége, hogy az apja/anyja vele legyen, és ne pl német hadifogságba. "
Hát olyan 1965 körül nehezen voltak az emberek német hadifogságba. Ha nem tudsz értelmesen megnyilvánulni ne is írj kérlek, mert csak haszontalan választ fogsz adni a kérdezőnek.
Miért van az, hogy bármi történik, jön valaki, és egyből nekiáll szidni a magyarokat?
Ha már itt élsz, legalább a nyelvünket tanuid meg!
#3 - Bocsánat, nem tudtam, hogy te vagy az ügyeletes mérvadó! Csak szelídebben! :D
Ma én vagyok az, aki a haszontalan válaszolókat képviseli, és remélem, hogy ez téged nagyon, de nagyon idegessé tesz :D
Szép estét neked! Puszi!
Mert nem látni 90 évesből és 12 évesből is ilyen szutykokat...
Önmaguk nevelésének hiánya. Nem tanulnak e ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!