Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elkényeztetett lányt hogyan...

Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?

Figyelt kérdés
Csonka családból, anyuka neveli, mindent megkap amire vágyik... megőrülök érte !!! Egy senki vagyok neki, a nagy sztárokat képzeli maga mellé.. stb mit csinálhatok, hogy elfogadjon legalább minimális szinten???
2017. nov. 4. 13:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/148 anonim ***** válasza:

"és láss csodát az esetek tulnyomó többségében a lány a kezdeti borzalom után beleszeretett a férfibe"

Ööö... ez rohadtul nem így volt. XD Persze, biztosan voltak kivételek, de inkább csak elfogadták a dolgot, és játszották, hogy milyen boldogok, különben könnyen holtan végezték.

Szóval a terved az, hogy ráerőlteted magad?

2017. nov. 4. 17:23
 52/148 A kérdező kommentje:
Jó akkor hogyan ne eröltessem rá magam, de mégis tudjon rólam úgy, hogy megforduljon a fejében a lehetőség ?
2017. nov. 4. 17:29
 53/148 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy bejön neked, a válaszából tudni fogsz mindent.
2017. nov. 4. 17:30
 54/148 A kérdező kommentje:
Abból csam azt tudom meg jelenleg benövök -e neki.. és jelenleg tuti nem.. ezzel a kérdéssel pedig 100x os nem után nem jutok előrrébb .. az a kérdés továbbra is hogyan jöhetek be nála.. nem az hogyan ássam magam még méllyebbre.
2017. nov. 4. 17:46
 55/148 A kérdező kommentje:
Nem egyszerű.. És minnél többet teperek annál biztosabb ha egyszer megszerzem meg is akarom majd tartani minden áron !
2017. nov. 4. 17:49
 56/148 anonim ***** válasza:

De ez nem így működik, nem érted?

Ehhez az kell, hogy ő is szeressen, és ha van barátja, akkor miért foglalkozna egy túlzásba esett udvarlóval?

2017. nov. 4. 17:52
 57/148 A kérdező kommentje:
Elneképzeld, hogy feladom ! Rájövök hogyan kell !
2017. nov. 4. 18:44
 58/148 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne trollkodj, vagy végre fel kéne nőni és nem szaladni a homály után. Hogy lehet ennyire naiv?
2017. nov. 4. 19:23
 59/148 A kérdező kommentje:

Nem birok megválni tőle.. mikor rágondolok elmosolyodok. Akár mennyire reménytelen én találok valamit amibe bele tudok kapaszkodni.. kell ő nekem , mint a vízesésnek a szivárvány..

Megőrülök érte de még nem érem el..

2017. nov. 4. 20:05
 60/148 anonim ***** válasza:

Az ugye megvan hogy az állandó kutakodással, rámászással, kujtatással csak eltaszítod magadtól? :D

Legyél a barátja, beszélgess vele, hogy "megszokjon" de ne viselkedj úgy mint egy pszihopata, mert akkor hótbiztos hogy egy távoltartási végzéssel végzed.

2017. nov. 4. 20:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!