Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elkényeztetett lányt hogyan...

Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?

Figyelt kérdés
Csonka családból, anyuka neveli, mindent megkap amire vágyik... megőrülök érte !!! Egy senki vagyok neki, a nagy sztárokat képzeli maga mellé.. stb mit csinálhatok, hogy elfogadjon legalább minimális szinten???
2017. nov. 4. 13:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/148 A kérdező kommentje:
Ha nem koslatok utána mégis hogyan tudjam meg mi a szive kívánsága ?
2017. nov. 4. 15:48
 42/148 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan, hogy amit nem tud megszerezni ő maga, arra felnéz és megkívánja, de amit ő maga elért, azt a másiktól elvárja ?
2017. nov. 4. 15:53
 43/148 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg beteg vagy. Rengetegen mondtuk rengeteg módon: NEM FOG SZERETNI. Amiket te felsoroltál azok üres külsőségek, és akár a csillagokat is lehozhatnád neki, akkor SEM fog szeretni.

Hallod egyáltalán magad? Visszaolvasod, amit írsz? Felfogod, hogy az hogy kielégíted a szükségleteit és szeret k***ára nem ugyanaz? Tudod egyáltalán mit jelent szeretni? Te nem szereted, hanem ragaszkodsz hozzá, betegesen, mert van valami az életedben, amit nem kaphatsz meg.

Ember, éld a saját életed, fogd fel, hogy ez a hajónem hogy elment, de sosem volt ott.

2017. nov. 4. 16:12
 44/148 anonim ***** válasza:
szerintem ez a kérdése egy KAMU! a kérdező meg egy troll. senki ne etesse a trollokat.
2017. nov. 4. 16:21
 45/148 A kérdező kommentje:
Te szereted a levegőt ? Szereted, mert kell .. Én közel szeretnék jutni hozzá azzal, hogy azt ajánlom fel neki amim van ,és ami feltételezésem szerint neki kell.. És hogy gondoljátok, hogy ha szerelmes vagyok valakibe, akkor azzal, hogy más dologgal elütöm az időt akkor hipp hopp elfelejtem őt kiábrándulok belőle.. vagy hogy adjam fel mert nem sikerült elsőre.. másodikra.. mi vagyok én ? Valami bzi, aki feladja?? .. Addig próbálkozok ,amíg egy hanygyányi kis szikra reményt látok ! Nincs okom hátatfordítani az egésznek ! Majd ha 100% az utolsókat rúgom ! És biztos vagyok benne, hogy ti sem tudjátok a választ ! Mert ha simán elárulnátok hogyan szerezhetem meg őt, akkor elmondanátok onnantól kezdve meg már nem is érdekelne az egész.. mert azt mondanám: ja csak ennyi ezt kellene tennem hát ez egyszerű.. inkább foglalkozok mással nem fecsérelem az időmet erre.. de nem így van ti sem tudjátok mi kell egy ilyen lánynak ! Mitől lesz belém zúgva úgy mint én ő belé
2017. nov. 4. 16:33
 46/148 anonim ***** válasza:

Ez a baj. Megszerezni akarod. Az a lány, nem egy tárgy, hanem egy érző, élő lény, aki valószínűleg már torkig van vele, hogy egy idióta fiú, küldözget neki minden félét.

Amikor majd nyugdíjasok lesztek, neki lesz férje, gyerekei, unokái egy teljes szép élete, amit boldogan él.

De te, kérdező, ilyen hozzáállással, követni fogod az életében mindenhova, és még évek múltán is csak egy picsogó hülye leszel, aki nem érti emg, hogy a NEM, az NEM.

És ha időközben lesz, vagy akár már most van barátja? Az elég egyértelmű lenne, hogy eljusson a pici buksidba, hogy nincs esélyed?

2017. nov. 4. 16:37
 47/148 A kérdező kommentje:
Hu de nagyon okos lettél ! A nem az nem minden esetben jelenti azt, hogy lehetetlen ! Te valami gyoker lehetsz, aki a küszöbnél mindig megáll mert magasabb, és ezért a szobából életében nem jut ki.. Azt a lányt el fogom érni ! És te vagy az aki tárgyakrol beszél miközben azt papolja a nem az nem.. mintha valami tiltott gyümölcs lenne.. plusz be szeretnétek mesèlni, hogy aki igazán szerelmes annak a nemnél meg kell állni és el kell felejtenie a szerelmét.. no komment.. ne írj vissza mert felesleges ! Megmondtam, azért koslatok utána megtudjam mit szeret, hogy a kedvére tegyek ha megismertem eléggé akkor már nem kell koslassak utána.. mert alapból tudom mikor mit szeret tudok hozzá igazodni.. és igen azt hazudta már van pasika.. és akkor mivan ? Majd ha rajta a gyűrű, meg van gyerek akkor majd igen azt mondom na ezt fujhatom.. na de az abszurd, hogy azt kívánod tőlem egy vagy két szaros nem után, hogy fejezzem be.. megy pár szaros kacat után mikor az egész hátralevő életemről van szó... anyadt !!!
2017. nov. 4. 16:54
 48/148 anonim ***** válasza:
100%

Miért hazudná, hogy van barátja? 1. Így akarja finoman megértetni veled, hogy nincs esélyed. 2. Van igazából barátja.

Én teljesen a kitartás híve vagyok, hogy elérheted azt amit szeretnél, ha küzdesz érte. Nekem több dolog is sikerült sportban, a hobbimban, más dolgokban.

De a szerelem nem ilyen. Ahhoz két ember kell, és hiába ad mindent bele az egyik, ha a másik semmit sem. Az ő érzelmeit nem változtathatod meg, hiába szeretnéd. Szomorú, de ez tény. Hiába bújnál egy álca mögé, akkor megcsak egy hazugság lennél.

Én nem kívánok senkinek se rosszat, remélem lesz valakid, aki viszont szeret. És nem azért, mert belezsaroltad érzelmileg.

Csakhogy tudd lány vagyok, és én iszonyodnék egy olyan fiútól, aki ennyire rám van szállva, mint egy őrült.

2017. nov. 4. 16:59
 49/148 A kérdező kommentje:
Ez mi ?? Istenem ez még semmi !! Férfi vagyok nem nő.. Mit kéne tennem szálljak másik virágra?? Ez a trendi.. Régen hozzáadták a lányt erőszakkal a férfihez és láss csodát az esetek tulnyomó többségében a lány a kezdeti borzalom után beleszeretett a férfibe.. jé deérdekes... a lányok a baráti körböl vállogatnak álltalában mert megszokják az illetőt.. aztán az illető úgy csinálja, hogy több is legyen .. ez mind csak megszokáson alapszik.. olyanba nem fog beleszeretni akiröl nem is tud.. nem is tudja, hogy létezik.. mit gondolsz miért mondja nekem, hogy egy senki vagyk ? Mert nem lát a TV-ben nap mint nap.. muszáj, hogy tudjon rólam.. hogy megismerjen hozzámszokjon.. szerinted ez nekem jó ? Állandóan írkálni neki kutakodni utána stb .. ez van ezt kell leküzdenem.. ha a környezetemben lenne könnyebb dolgom lenne.. tudom, hogy javítanom kell magamon de van miböl lentebb nem adok és ez a Kitti.. és már nem is írtam neki 1 hónapja egy kukkot sem.. kibirom
2017. nov. 4. 17:17
 50/148 A kérdező kommentje:
Sőt asse tudom hol lakik, mert azt is elbasztam.. elcsábítottam facén az egyik tanárát hogy kiszedjem hol lakik, de csak a régi lakcímét mondta el, mikor felfedtem magam, mert a szerencsétlen már totál bepörgött.. én meg beszopram mert asse tudom hol lakik most pontosan.. szerintem meg nem teszek meg mindent + elbénázom a dolgokat ennyi a hiba..
2017. nov. 4. 17:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!