Elkényeztetett lányt hogyan lehet meghódítani?
Te tényleg beteg vagy. Rengetegen mondtuk rengeteg módon: NEM FOG SZERETNI. Amiket te felsoroltál azok üres külsőségek, és akár a csillagokat is lehozhatnád neki, akkor SEM fog szeretni.
Hallod egyáltalán magad? Visszaolvasod, amit írsz? Felfogod, hogy az hogy kielégíted a szükségleteit és szeret k***ára nem ugyanaz? Tudod egyáltalán mit jelent szeretni? Te nem szereted, hanem ragaszkodsz hozzá, betegesen, mert van valami az életedben, amit nem kaphatsz meg.
Ember, éld a saját életed, fogd fel, hogy ez a hajónem hogy elment, de sosem volt ott.
Ez a baj. Megszerezni akarod. Az a lány, nem egy tárgy, hanem egy érző, élő lény, aki valószínűleg már torkig van vele, hogy egy idióta fiú, küldözget neki minden félét.
Amikor majd nyugdíjasok lesztek, neki lesz férje, gyerekei, unokái egy teljes szép élete, amit boldogan él.
De te, kérdező, ilyen hozzáállással, követni fogod az életében mindenhova, és még évek múltán is csak egy picsogó hülye leszel, aki nem érti emg, hogy a NEM, az NEM.
És ha időközben lesz, vagy akár már most van barátja? Az elég egyértelmű lenne, hogy eljusson a pici buksidba, hogy nincs esélyed?
Miért hazudná, hogy van barátja? 1. Így akarja finoman megértetni veled, hogy nincs esélyed. 2. Van igazából barátja.
Én teljesen a kitartás híve vagyok, hogy elérheted azt amit szeretnél, ha küzdesz érte. Nekem több dolog is sikerült sportban, a hobbimban, más dolgokban.
De a szerelem nem ilyen. Ahhoz két ember kell, és hiába ad mindent bele az egyik, ha a másik semmit sem. Az ő érzelmeit nem változtathatod meg, hiába szeretnéd. Szomorú, de ez tény. Hiába bújnál egy álca mögé, akkor megcsak egy hazugság lennél.
Én nem kívánok senkinek se rosszat, remélem lesz valakid, aki viszont szeret. És nem azért, mert belezsaroltad érzelmileg.
Csakhogy tudd lány vagyok, és én iszonyodnék egy olyan fiútól, aki ennyire rám van szállva, mint egy őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!