Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyerek jogosan okolja a...

A gyerek jogosan okolja a szüleit ha azok nem tudnak megadni neki mindent?

Figyelt kérdés
Ugye nagyon sokszor ha a gyerek kér valamit akkor az a válasz hogy nem, most nincs rá pénzünk, meg most nem engedhetjük meg magunknak. Ilyenkor jogosan haragszik a gyerek hogh a szülei nem tesznek meg mindent a boldogságáért? Mert a szülő dolga elvileg az hogy mindegy megadjon a gyerekének, hiszen azért vállalja. Lehet hogy a szülőnek kisebbek az igényei és elég neki hogy mondjuk panelban laknak, és szalámis zsemlét esznek, de lehet hogy a gyerek többet akar. Csak hát a szülő azt hiszi hogy ami neki jò az jó a gyereknek is. Ilyenkor el van intézve az említett mondatokkal. Pedig van hogy a szülőnek lenne lehetősége pl új munkahelyet keresni de ha nem tesz meg mindent akkor jogos a harag, nem?
2016. febr. 12. 18:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/113 anonim ***** válasza:
52%
Szóval kérdezô. Tanulj a példából, és ne légy olyan, mint a szüleid. De Te nem leszel, teljesen értelmes, normális gyereknek tûnsz. A sok válaszadó nem képes az igazságot elfogadni, és fáj nekik az egójukba gázolás... Én sem értem eddig el semmit, de ezt belátom, és dolgozom rajta, hogy ne így legyen. 22f voltam.
2016. márc. 30. 13:55
 112/113 anonim ***** válasza:
76%

Az időben lévő nevelés nem okozott volna ilyen kérdést , így csak egy hisztis Pista maradtál hogy a szülő ezt meg amazt csinálja érted. Kellett volna időben megkapj 1-2 sapkát és nem ilyeneken állna az eszecskéd hanem dolgoznal .

Mondjuk nem tudom fiu vagy lány vagy

2021. aug. 11. 10:43
 113/113 anonim ***** válasza:
Hard topic...
2023. máj. 28. 19:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!