Jogosan idegesít, hogy 12 évesen anya sosem kopog, mielőtt benyit a szobámba?
Fura az olyan anya, aki 12 éves. :))
Van szád és meg tudod beszélni, hogy elvárod már, kopogtasson, amikor be akar jönni. Amúgy akár egy kallantyú belül az ajtón sokat változtatna a helyzeten.
3-as. Hát azért szoktunk bizonyos dolgokat csinálni, amit más nem nagyon szeretne látni :D
17/f
igen, jogosan. en mindig kopogok a gyerek szobajanak az ajtajan, egeszen pici koratol kezdve. ez alap. neked is jogod van a maganszferahoz.
Anyukad nem tul okos.
Nem is a titkainkról és a ránknyitásról van szó. Engem már az is idegesít, ha simán filmnézés közben kopogás nélkül jönnek be. Régebben az én szobám volt az átjáróház.. Nem tudtam normálisan skypeolni a barátnőimmel, mert valaki mindig benyitott. Hálistennek később ez megváltozott, mára már mindenki kopog, pedig nem is szóltam rájuk, csak egyszerűen maguktól is rájöttek, hogy egy tizenévesnek is van magánélete.
19L
Hááát, ha már jelezted, és mégsem, akkor egy megoldás van... de elég brutális... :))))
Kérdés, mennyire vagy bevállalós... de egy maszti a gép előtt, amikor várható, hogy benyit...
Ha én addig nem tudnék, tuti megtanulnék kopogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!