Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan idegesít, hogy 12...

Jogosan idegesít, hogy 12 évesen anya sosem kopog, mielőtt benyit a szobámba?

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít!

2015. jún. 15. 14:16
 81/102 anonim ***** válasza:
90%

"ennyi idősen hadd ne legyen már szabad akaratom"

ezt komolyan így mondta? hát ez gáz! tisztában van egyáltalán ennek a fogalmával? ÉS mi lesz 2 év múlva mikor sulit kell választanod? akkor meg már gondolkodj úgy mint egy felnőtt?

2015. jún. 18. 16:43
 82/102 anonim ***** válasza:
90%
Én ezek után csakis azt tudom javasolni neked, amit írtál, illetve én írtam (amikor dugnak vagy amikor szarik) nyiss rá. Az első azért gáz esetleg, mert nem tudom apukád milyen, ha ő normális, akkor azzal őt is kellemetlen helyzetbe hozod, a wc-s témánál viszont csak anyádat hozod kínos helyzetbe! Ilyen esetben nem ér már más. És folytatnám addig, amíg nem látja be, mindenkinek van privát szférája, amit illik tiszteletben tartani!
2015. jún. 19. 11:37
 83/102 anonim ***** válasza:
95%

En nem ertem az ilyen szuloket. Igen, az o haza. Na es, amit megeszel azt is o veszi nem?

Ha egy szulo gyereket csinal, akkor vallalja hogy megadja neki amire szuksege van. Ez nem csak a fedel es az ennivalo, hanem minden mas alapveto testi lelki szukseglet. Amibe beletartozik a minimalis maganszfera is.

Ilyen alapon azt is mondhatja hogy te csak ne kerjel enni, amig en veszem neked addig majd en megmondom mikor ehetsz.

Ha mar egy csalad olyan gazdag, hogy megengedheti maganak hogy sajat szobaja legyen a gyereknek, akkor igazan megerthetne azt is ami ezzel jar.

(Szulo vagyok)

2015. júl. 30. 10:07
 84/102 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos nagyon sok az olyan szulo, aki a gyereken eli ki a kisebbsegi komplexusait. Elvezi hogy hatalma van a gyerek felett.

Mert a munkahelyen ugraltatjak, az eletben senki, vagy mert neki is ez jutott annakidejen es most igy all bosszut.

Beteges, primitiv hozzaallas.

2015. júl. 30. 10:09
 85/102 anonim ***** válasza:
35%

Nekem még külön szobám sincs, mert az enyémből nyílik az ő szobájuk...na ehhez mit szólsz? semmi magánéletem nincs és alig várom, hogy elköltözzem innen!

Ja és nincsenek rám tekintettel sem, mert gyakran mászkálnak fel alá, még akkor is amikor pl aludnék, vagy itt van a barátom. Nem is nagyon szeretek meghívni magamhoz barátokat...

2015. aug. 2. 20:30
 86/102 anonim ***** válasza:
84%
Kissé felháborító édesanyád hozzáállása, hogy ne legyen szabad akaratod meg stb. Én ez estben napi rendszerességgel nyitnék rá a wc-n, fürdőszobában, hálószobában, és az se érdekelne, hogy ordít, akkor is tovább csinálnám, legfeljebb én is ordítanék vissza. A kitartás a lényeg, előbb-utóbb megunná.
2015. aug. 2. 20:40
 87/102 anonim ***** válasza:
89%

Igen, jogosan. A szoba egy privát szféra, illik kopogni. Biztosan anyukád sem szeretné, ha állandóan csak úgy berontanál, mint elefánt a porcelánboltba, kopogás nélkül.

21/L

2015. aug. 9. 22:35
 88/102 anonim ***** válasza:
4%
Végigolvastam a válaszaidat kis 12 éves kölyök! Na, ha ekkora arcod van, meg ilyen nagy legény vagy, akkor nincs annyi eszed, hogy vegyél egy olcsóbb zárat, tetesd föl, aztán bezárod a szobaajtódat? Ezt nem érted még föl ésszel, csak a farokverést?
2015. aug. 10. 01:01
 89/102 anonim ***** válasza:
86%
Apud mit szól hozzá?
2015. aug. 17. 20:40
 90/102 anonim ***** válasza:
92%

Gratulálok 88-as.

Mintha bűn lenne maszturbálni.

18/f

2015. aug. 17. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!