Jogosan idegesít, hogy 12 évesen anya sosem kopog, mielőtt benyit a szobámba?
"ennyi idősen hadd ne legyen már szabad akaratom"
ezt komolyan így mondta? hát ez gáz! tisztában van egyáltalán ennek a fogalmával? ÉS mi lesz 2 év múlva mikor sulit kell választanod? akkor meg már gondolkodj úgy mint egy felnőtt?
En nem ertem az ilyen szuloket. Igen, az o haza. Na es, amit megeszel azt is o veszi nem?
Ha egy szulo gyereket csinal, akkor vallalja hogy megadja neki amire szuksege van. Ez nem csak a fedel es az ennivalo, hanem minden mas alapveto testi lelki szukseglet. Amibe beletartozik a minimalis maganszfera is.
Ilyen alapon azt is mondhatja hogy te csak ne kerjel enni, amig en veszem neked addig majd en megmondom mikor ehetsz.
Ha mar egy csalad olyan gazdag, hogy megengedheti maganak hogy sajat szobaja legyen a gyereknek, akkor igazan megerthetne azt is ami ezzel jar.
(Szulo vagyok)
Sajnos nagyon sok az olyan szulo, aki a gyereken eli ki a kisebbsegi komplexusait. Elvezi hogy hatalma van a gyerek felett.
Mert a munkahelyen ugraltatjak, az eletben senki, vagy mert neki is ez jutott annakidejen es most igy all bosszut.
Beteges, primitiv hozzaallas.
Nekem még külön szobám sincs, mert az enyémből nyílik az ő szobájuk...na ehhez mit szólsz? semmi magánéletem nincs és alig várom, hogy elköltözzem innen!
Ja és nincsenek rám tekintettel sem, mert gyakran mászkálnak fel alá, még akkor is amikor pl aludnék, vagy itt van a barátom. Nem is nagyon szeretek meghívni magamhoz barátokat...
Igen, jogosan. A szoba egy privát szféra, illik kopogni. Biztosan anyukád sem szeretné, ha állandóan csak úgy berontanál, mint elefánt a porcelánboltba, kopogás nélkül.
21/L
Gratulálok 88-as.
Mintha bűn lenne maszturbálni.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!