Nikxyke kérdése:
13 éves lány vagyok! És ha bemegyek a fürdőszobába anya jön be nyomkodni a pattanásaimat! Erről hogy tudnám leszoktatni? Van egy 8-éves öcsém! Kopogás nélkül benyitnak! Mikor fürdőszobába reggelenként mosdok benyit és én meg pont betétet rakok be
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 16:10
1/17 anonim válasza:
hát a nyomkodásos dolgot úgy tudod megértetni hogy egyszerűen elhúzod magad tőle, amúgy se jó mert ha nem szakszerűen nyomja ki akkor sebesedik...a többit meg csak egy zár oldhatja meg, ha szóval nem megy.
2/17 anonim válasza:
mondd meg nekik, hogy te már érett "nő" vagy és igen kellemetlen hogy öcséd bejárkál mikor te bent vagy meg amúgy is senki ne járkáljon be
4/17 anonim válasza:
mondd meg nekik h téged ez mennyire zavar h ennyire nem veszik észre magukat.
Keress fel kozmetikust a pattanásaid kezelésére esetleg bőrgyógyászt ha súlyos
menj akkor fürödni amikor a többiek még nem keltek fel/már lefeküdtek
ajtót zárd be
5/17 anonim válasza:
úgy hogy van egy olyan tárgy aminek a neve kulcs!!!azt fogd és a kilincs alá behelyezed a lukba és elfordittod...
6/17 anonim válasza:
könnyű azt mondani hogy kulcs meg ilyenek, valószínű nem hülye....nem mindenhol természetes ám hogy kulcs van a fürdőszoba ajtóban..mint ahogy pároméknál se volt...
7/17 anonim válasza:
ma 18:19
nem értem általában a szoba ajtók kulcsai jók mindegyik zárba...az egyik ajtón csak van kulcs...
8/17 anonim válasza:
"Anya, nem vagyok már kisgyerek, szükségem van némi magánszférára, kérlek, hogyha csukva találod a fürdőszoba ajtaját, kopogj!"
9/17 anonim válasza:
nálunk egy ajtón sincs kulcs, az évek alatt eltűntek
de mi akkor sem járkálunk be a másikhoz mikor fürdik még a szobákba se megyünk be este kopogás nélkül
10/17 anonim válasza:
lehet hogy nincs kulcs náluk, mint pl. mint írtam pároméknál sincs egyik ajtóhoz se, csak a bejáratihoz, az meg nem olyan volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!