Nikxyke kérdése:
13 éves lány vagyok! És ha bemegyek a fürdőszobába anya jön be nyomkodni a pattanásaimat! Erről hogy tudnám leszoktatni? Van egy 8-éves öcsém! Kopogás nélkül benyitnak! Mikor fürdőszobába reggelenként mosdok benyit és én meg pont betétet rakok be
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 16:10
11/17 anonim válasza:
anyukáddal beszéld meg a dolgot. Az öcsédnek magyarázd el, hogy ha bent vagy, ne nyisson rád.Ha ez nem segít, akkor ékeld ki az ajtót.
12/17 anonim válasza:
Rakjatok fel egy riglit az ajtóra, vagy egy cetli, hogy ne gyere, mert foglalt.
13/17 anonim válasza:
Ha nincs kulcs, és a szülők sem hallgatják meg a kérésedet akkor támaszd ki valamivel az ajtót!
14/17 anonim válasza:
velem is kb. ugyanez van. sztem mondd meg nekik,h nem szereted ha rádnyitnak a fürdőszoában vagy zárd be az ajtót.
a pattanásos dolog meg.... hát nem tudom
15/17 anonim válasza:
Nem tudom, hol él az egyik előttem lévő válaszoló, de nálunk ahány ajtó, annyiféle zár.
Egyébként azóta sikerült már leszoktatnod a családodat ezekről, kérdező?
16/17 anonim válasza:
Én gyártottam egy táblát 1. oldal 'szabad' 2. oldal 'foglalt' felirattal. :-)
17/17 anonim válasza:
Azt nem ajánlom hogy bezárja,mert ha hirtelen rosszul lesz,például elájul vagy valami vagy esetleg valami az izmaival történik akkor nem tudnak neki segíteni,szerintem mond meg nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!