Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek is szokta? Mit csinjek?

Nektek is szokta? Mit csinjek?

Figyelt kérdés

Anyukám mindig benyit amikor fürdök...ez már eléggé zavar...mondtam neki,hogy ne jöjjön be,de hiába...hogy mondjam meg neki,hogy nagyon szégyenlős vagyok,és nem szeretném ha bejönne? Ui: sajna nincs kulcsunk a fürdőhöz.

13/L

2012. dec. 17. 23:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
3%

Mégis, mit szégyellsz anyukád előtt? Elhiszed, hogy már 1. látott olyat, 2. ő szült, ápolt, mikor beteg voltál, pelenkázott...stb.

gondolom, nem kukkolni jár be, hanem valami dolga van. Ha ez a helyzet, csináld meg helyette, hogy ne menjen be.

2012. dec. 17. 23:37
 2/12 A kérdező kommentje:
nem tudom...még magam előtt is szégyenlős vagyok...na ez most értelmes volt...XD....de tényleg...strandra sem járok....utálok testhez álló ruhákba bikinibe szoknyába meg ilyesmibe lenni...hát...tényleg nem tudom..csak zavar...
2012. dec. 17. 23:39
 3/12 anonim ***** válasza:
torlaszold el az ajtot valamivel
2012. dec. 17. 23:58
 4/12 anonim ***** válasza:
vagy nyissal ra te is parszor, es akkor majd rajon, hogy mi a bajod ezzel.
2012. dec. 17. 23:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Mivel már említetted neki, hogy zavar, de nem hallgatod rád, innentől kezdve direkt csinálja. Nemigaz, hogy abban a 10-20 percbe kell bemennie mindig. Milyen indokkal is megy be? Elfelejtette, hogy fürdesz, vagy akkor kell neki fogat mosnia?

Ha eltorlaszolnád valamivel, még magából is kikelne, hogy nem mehet be. 13 évesen már kamasz vagy, helyesen fel is fogod, hogy nem ez a természetes. Ha nem csinálsz valamit, akkor még 20 pár éves korodban is befog menni.

Durva, de adj neki egy mesztelen képet magadról, hogy azt nézegesse, de ne jöjjön be. Durva, drasztikus tudom. De,ha nem ért a szép szóból, erre még az életed is rámehet.

2012. dec. 18. 01:22
 6/12 anonim ***** válasza:
"Mégis, mit szégyellsz anyukád előtt?" Fürdés az egy intim dolog, amit nem szívesen osztunk meg a szülőkkel. Vagy nálad a mai napig bemegy a szülő amikor fürdesz? Ha ezt megteszitek akkor gondolom otthon már ruhát sem húztok fel, hiszen nem vagytok szégyenlőseg, akkor már nem számít, hogy a fürdőszoba, vagy a nappali.
2012. dec. 18. 01:28
 7/12 anonim ***** válasza:
"Anya légyszíves ne gyere be, ha nem muszáj, mikor fürdök, nem vagyok kisgyerek már és zavar a dolog. Ne vedd bántásnak, de értsd meg, akmaszodom már és szeretnék egy kis magánszférát."
2012. dec. 18. 02:02
 8/12 anonim ***** válasza:

"mondtam neki,hogy ne jöjjön be,de hiába."

Ez már mondta.

2012. dec. 18. 02:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha Anyukád nem tartja tiszteletben, hogy Neked is lehet intim szférád, és akaratod ellenére is bemegy a fürdőbe amikor Te meztelen vagy, az bizonyos értelemben szexuális zaklatás! Ha nem ért a szóból, akkor szólj az osztályfőnöködnek, hogy beszéljen Anyukáddal.
2012. dec. 25. 11:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát...Igazság szerint...El torlaszoltam,de azt mondta,hogy ha nem veszem el,megver.Mindig leül a kád mellé és bámul.Próbálok gyorsan tusolni,olyan 3-4 percig. Én nem bírom már idegileg...Ez olyan aggasztó...Teljesen végignéz rajtam...
2013. jan. 6. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!