Nektek is szokta? Mit csinjek?
Anyukám mindig benyit amikor fürdök...ez már eléggé zavar...mondtam neki,hogy ne jöjjön be,de hiába...hogy mondjam meg neki,hogy nagyon szégyenlős vagyok,és nem szeretném ha bejönne? Ui: sajna nincs kulcsunk a fürdőhöz.
13/L
Mégis, mit szégyellsz anyukád előtt? Elhiszed, hogy már 1. látott olyat, 2. ő szült, ápolt, mikor beteg voltál, pelenkázott...stb.
gondolom, nem kukkolni jár be, hanem valami dolga van. Ha ez a helyzet, csináld meg helyette, hogy ne menjen be.
Mivel már említetted neki, hogy zavar, de nem hallgatod rád, innentől kezdve direkt csinálja. Nemigaz, hogy abban a 10-20 percbe kell bemennie mindig. Milyen indokkal is megy be? Elfelejtette, hogy fürdesz, vagy akkor kell neki fogat mosnia?
Ha eltorlaszolnád valamivel, még magából is kikelne, hogy nem mehet be. 13 évesen már kamasz vagy, helyesen fel is fogod, hogy nem ez a természetes. Ha nem csinálsz valamit, akkor még 20 pár éves korodban is befog menni.
Durva, de adj neki egy mesztelen képet magadról, hogy azt nézegesse, de ne jöjjön be. Durva, drasztikus tudom. De,ha nem ért a szép szóból, erre még az életed is rámehet.
"mondtam neki,hogy ne jöjjön be,de hiába."
Ez már mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!