Jogosan idegesít, hogy 12 évesen anya sosem kopog, mielőtt benyit a szobámba?
Attol, hogy valaki tudja, 3 évesen, hogy mi az illem attól meg illik kopogni
Mert lehet, hogy most tudja, de későbbre elfelejti
Es legalább amikor a mosdóba megy az ember ( akar felnőtt, akar gyerek) illik kopogni
Nem kell ahhoz szexszelnie a szülőknek, hogy gaz legyen, amikor a gyerek ranyit, éppen elég, ha az anyuka betétet cserél a mosdóban...
* 3 évesen mar tudta
Es ez csak 1 része az illemnek
Hát apám nem épp olyan dolgokat csinál itthon, amiket a társadalom úgymond ne ítélne el. Az egyiket le is írtad. Viszont kisebb koromba is kopogott hozzám, még akkor is ha csak félig, vagy résnyire volt bezárva az ajtóm. Nem értem, hogy a két dolgot (akkor írjuk le: a fingást és a kopogást) hogy lehet egy kalap alá vonni. A kettő két különböző dolog.
Jogos, én se szoktam kopogni a konyhába, mikor tudom, hogy valószínűleg anyum ott főz. Viszont amikor a hálószobába van, vagy a wc-be akkor már igen, kopogok, még akkor is ha csak résnyire van becsukva az ajtó.
4-es voltam.
Nyitott ajtónál szartok egymás előtt?
Szerintem pont ez a görcsös, ez a "nem lehet titok ebben a házban". Már az is mutatja, hogy le kellett szedni az ajtót. Önszántukból nem tartották nyitva a foglyok vagy mi?
Utolsó,nagyon tévedsz...Én írtam,hogy kopogok a 4 éveshez...és képzeld,nincs feszengés...és "merek fingani",hogy téged idézzelek...nincsenek itthon tabuk,nem csinálunk ügyet pl. abból,hogy meglát a gyerek meztelenül,vagy wc-n ülve, vagy bármi..
Ez az egész rohadtul nem erről szól...hanem arról,hogy nekem is szükségem van arra,hogy egyedül legyek,és ugyanígy a gyerekemnek is,ha most nem is,de a későbbiekben igen,és eszem ágában sincs úgy nevelni,hogy azt érezze,hogy ez valami szörnyű dolog..Ha pedig valaki egyedül akar lenni,akkor tiszteljem már meg annyival,hogy nem rontok rá..Ha pedig egyedül akar lenni,azt egy csukott ajtó jelzi számomra..Általában nálunk is nyitva van az összes ajtó,olyankor természetesen nem kopogok,hiszen tudom,hogy mehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!