Jogosan idegesít, hogy 12 évesen anya sosem kopog, mielőtt benyit a szobámba?
#19: én is anya vagyok... a gyerekek sokkal korábban érnek testileg, hála a különféle mesterséges kajáknak például, mint amikor én voltam kamasz.
Sok kislány már 12-13 éve korában menstruál, beindul a cici, tehát beindulnak a hormonok...
És igen, kíváncsiak, és igen, bennük van a szexuális vágy is, csak nem tudják, mi az, és nem tudják, mihez kezdjenek vele.
Ismerkednek a testükkel... Igen, felháborodhatsz, hogy de hát még kicsi, láthatod benne a kis tündérkédet, de ne lepődj meg, amikor kopogás nélkül rányitsz, és azt látod, hogy fekszik az ágyon, és a csiklóját dörzsölgeti... Csak mert rájön, hogy az jó...
mielőtt a "masztis dumát" bedobod lenne egy kérdésem...
anyukád mennyire vallásos?
mert lehet onnantól sűrűbben jár be kopogás nélkül...
#25: azért, mert ugyanolyan anya, mint a 19-es válaszoló!
Mert az az ő háza, te a kicsi fia vagy, nehogy már bármit is titkolni akarj! És nem veszi tudomásul, hogy kamaszodsz, azt se, amikor felnősz, hanem mindig a pici gyereket látja benned... ezért kell az ébresztő, ha másképp nem megy!
Olvastam én már itt olyan kérdést, amikor a 13 éves lány nem tudta, hogy vegye rá az anyját, hogy vegyen neki melltartót, mert az anyja azt mondta, 13 évesen kicsi hozzá! Az nem számított, hogy mekkora a melle, és hogy futásnál fájt neki, ahogy rázkódott, meg az sem, hogy szégyellte, ha a blúzán átütött a mellbimbója...
Ugyanezek a kamaszok nem mernek a szüleikhez fordulni, ha bármi problémájuk van... a lányok itt kérdezősködnek a természetes élettani folyás után, a fiúk meg nem merik megmondani, ha fitymaszűkületük van, és beijednek a Fordyce pöttyöktől... és sorolhatnám... mert a szülők nem látják bennük a kamaszt, csak a gyereket, akit sokszor tulajdonukként kezelnek, vagy mint egy háziállatot, akit lehet babusgatni!
De nem látják benne a változó kisembert...
Ez lenne az, amire valahogy, beszélgetés útján rá kellene ébreszteni! Hogy változol, változik a tested, változik a lelked, változnak a hormonjaid, kezdesz felnőni. Még messze vagy a felnőtt kortól, de apránként afelé haladsz.
És ha nem akarsz a masztival előállni, akkor is elmondhatod, hogy igen, néha feláll, és ha épp öltözöl át, nem szeretnéd, ha az anyukád így látna.
,,Anyu, ne haragudj, megtennéd, hogy kopogsz mielőtt belépsz a szobámba? 12 éves vagyok és már szoktam masztizni, nem szeretném hogy egyszer véletlenül pont akkor nyiss rám, mikor csinálom. Szerintem mindkettőnknek elég gáz lenne."
Ha ezt így normálisan megmondod neki, akkor szerintem rá fog jönni hogy már idősödsz és vannak szükségleteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!