Mit csináljak, ha anya sosem ér rá?
Hány éves vagy?
Nekem mindig a gyerekem lenne az első. Manapság amúgy is ritka, hogy a család értékes időt tud együtt tölteni.
Nem beszéltél még vele a problémádról? Vagy nem jegyezted meg neki?
Az én anyám alapvetően figyelmes, de persze nála is van olyan, hogy fáradt vagy ideges vagy valami. Olyankor vagy várok egy alkalmasabb időpontra vagy kerek perec megmondom, hogy figyeljen rám és beszélgessünk! (Nálad ugye az első lehetőség kiesik, marad a második)
Vannak "egyezményes jeleink" arra a célra, ha valamiért tényleg azt akarom, hogy rám figyeljen, egy-egy speciális mondat speciális hangsúllyal, ami ha elhangzik, tudja, hogy ha épp akkor nem is, de mondjuk legkésőbb a nap végén, lefekvés előtt beszélnünk kell.
Szóval én azt mondom, "harcold ki" magadnak a figyelmet:))
Elvégre egy szülőnek muszáj időt szánnia a saját gyerekére!
Ha ú ilyen szinten leszr, sehogy. Majd, ha elköltözöl valamikor, keresni fog, mert akkor már rájön, hogy hopp, a lányom/fiam elment.
Apa 6 évig tojt rám, a mostohaanyám, a mostohaöcséim mind ezerszer fontosabbak voltak neki.
Aztán, mikor végre elhúztam, leesett neki, hogy van egy lánya. Jön havonta 2x biztosan, akkor 2-3 órát beszélgetünk. Azelőtt sokszor egy év alatt nem dumáltunk ennyit, mert 5 perc után valaki mindig megjelent és pofázta a magáét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!